- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.987
Merak etmeyin. Aksine vücut ısısını o soğuk ya da ılık dusla aniden düşürünce havale geçiriyorlar. Endiselenmeyin. Ama uyariniz icin tesekkur ederim. Yuksek ateste tecrube ettim. Tecribelerime dayanarak yazdim qmq yine de herkesin bileceği is, ben de doktor tavsiyesiyle yaptim bunu, kafama göre degil
Ben soguk yada ilik duştan bahsetmedim. Onlar duruma göre iyi değil, halen fark etmeden ateşi devam edebilir. Cocuk hafif giydirilmeli. Sadece atlet külot ilede yatabilir yada kolsuz pijama ile.
Kesinlikle ekstra kiyafet, çocuğun terlemesini sağlamamak lazim. Hem cocuk icin eziyet, hem çok tehlikeli. Bunu söyleyen doktorda derhal diplomasi elinden alinmali!
Bisey tecrübe ettiğin yok. Daha havale olmadi diye, olmayacaği anlamina gelmiyor. Bilimsem tip nedir biliyormusun? Bunun araştirmasi yapiliyor, bunun için yillarca okumuş insanlar tarafindan
Ama yook, onlar bilmez, senin bir kaç yillik tecrüben, bilimsel araştirmadan daha önemli!
Lütfen cocuğunuz için bir daha yapmayin bunu. O cocuk havale yada felc gecirirse pisman olunur ama ne fayda.
Hic alternatif tipa bakma demiyorum, yemek takviyesi, burun acmak icin tuzlu su neysede. Modern tipi bu kadar küçumseme ne olur. Modern tip sayesinde çocuk ölümleri azaldi.