Kızlar aslında bu konuyu size yardımcı olur düşüncesi ile açıyorum. Oğlum 3 yaşına daha girmeden tuvalet eğitimine başladık her şey tam güzel gidiyor derken 2. Günü bir baktım kakasını yapmak istemiyor . Bu süreçte direk oyunlarla tuvalete götürmeye çalıştım ama fayda etmedi tabiki büyük tuvaleti geldiğin de tutarak zıplıyor di yapmicam diye . Normal de de kabızlık sorunu olduğu için daha da kötü olmuştu . Neyse bı 4 gün bekledim geçer düşüncesi ile ama 4. Günün akşamı artık bağıra bağıra ağlaması ile hastanelik olduk ve lavman yapıldı . Eve geldik rahatladı ama tekrar tutuyordu . Çünkü aciyordu . Ertesi günü hemen hastaneye gittim özele krem vs yazdı çatlak var dedi ama hafta sonu olduğu için nöbetçi eczane bulamazdim evdeki pişik kremini falan sürüyordum ama bu böyle olmaz dedim kalktım nöbetçi eczane aramaya gittim ve bı tane aktarci tanıdığım bı abla geldi aklıma ona sorim dedim ve Allah bin kere razı olsun . Bana bi tarif verdi biz onunla . Elhamdülillah Rabbimin izniyle kurtulduk . Çünkü kendimi çaresiz hissediyordum . Allah'ım nolur bana yardım et diye dua ede ede çıkmıştım yola . Elhamdülillah Rabbim yardım etti. Neyse o tarife geçim çok basit bir yemek kaşığı zeytin yağına bir kaç damla limon sıkıp icireceksiniz her sabah aç karına . Ben bunu öğrendiğim de öğlen sonuydu hemen yaptım uçurdum 3 saat içinde yaptı tuvaletini . Aktarci ablaa istesede tutamaz ve hic bir zararı yok bunun demişti . Elhamdülillah yaklaşık 4 ay oldu hiç bir sorun yaşamadık hala . Size de şifa olsun