3 yaş saç kesim

Cennet melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
30
11
29
Kızım 3 yaşında saçları çok kıvırcık önleride seyrek kesersem daha düz çıkar mı bazıları düz çıkacağını söylüyor ve psikolojisini etkiler mi

Benim lüle saçlarımı çok çiteşiyor ve taratmıyorum diye annem 6 yaşındayken kestirmişti ve psikolojik olarak kötü etkilenmiştim. Lüleler de sonradan geri gelmedi. 3 yaşta aynı etki olur mu bilmiyorum. Yine de kıvırcık saç da çok güzel, düzleşmez bence büyük ihtimalle zaten. Önlerinin seyrek oluşuna hele hiç faydası olmayacağını düşünüyorum. Kazıyacak mısınız kızınızın saçını? Bence yapmayın.

Benim lüle saçlarımı çok çiteşiyor ve taratmıyorum diye annem 6 yaşındayken kestirmişti ve psikolojik olarak kötü etkilenmiştim. Lüleler de sonradan geri gelmedi. 3 yaşta aynı etki olur mu bilmiyorum. Yine de kıvırcık saç da çok güzel, düzleşmez bence büyük ihtimalle zaten. Önlerinin seyrek oluşuna hele hiç faydası olmayacağını düşünüyorum. Kazıyacak mısınız kızınızın saçını? Bence yapmayın.
Sıfıra vurmak isiyorum ailede de kıvırcık yok bende bu olayı deneyimleyen var mı diye sormak istedim tararken de canı yanıyor hemen karışıyor birbirine saç açıcı tarak sprey çokta etki etmiyor