Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım izlemez mi karantina günlerinde alıştı bu telefona birde korku çizgi fılimlerini izliyor kontrol etmesem sokagada çıkaramıyorum hastalıktan dolayı valla zor zapdediyorum evdeGün içinde nasıl
Oynadıgı oyunlar izledigi şeyler neler
Hızlı aksiyon tarzı oyun oynuyorsa
Tlf da hızlı vurmalı çizgi film seyrediyorsa
Beyin gece uykuya geçse bile vucut hala aktif olabilir
Gündüzlerini kontrol etmelisiniz
Çocuk nöroloji görsün . Geçmiş olsunArkdaslar merhaba 3 yaşında oğlum uykuya dalarken vücudunda seyirme oluyorl elini kolunu seyirme gibi hareket ettiriyor ama saniyelik 2-3 aydır olan bişy çok uykuya daldığında geçiyor kötü bisymidirir builk çocuğum tecrübem yok bu arada çok hareketli bir cocuk
Tek çare ana ekrandan video kanalını silmeyi deneyinAh canım izlemez mi karantina günlerinde alıştı bu telefona birde korku çizgi fılimlerini izliyor kontrol etmesem sokagada çıkaramıyorum hastalıktan dolayı valla zor zapdediyorum evdehastalık olmasa bütün gün çocuklarla oynasa beklerim başını ama işte
izliyor diye bişey yok, 3 yaşında el kadar çocuk isterse ağlasın yırtınsın ne demek korku çizgi filmi izliyor.alıp sileceksiniz , uygulamayı şifreliyceksiniz ille eline telefon tablet vericekseniz.çocuğun psikolojisi ne kadar korkunç etkilenir ondan.Ah canım izlemez mi karantina günlerinde alıştı bu telefona birde korku çizgi fılimlerini izliyor kontrol etmesem sokagada çıkaramıyorum hastalıktan dolayı valla zor zapdediyorum evdehastalık olmasa bütün gün çocuklarla oynasa beklerim başını ama işte
Lütfen izletmeyin bu kadar birde korku cizgi flimleri diyorsunuz aglasada sizlasada vermeyinAh canım izlemez mi karantina günlerinde alıştı bu telefona birde korku çizgi fılimlerini izliyor kontrol etmesem sokagada çıkaramıyorum hastalıktan dolayı valla zor zapdediyorum evdehastalık olmasa bütün gün çocuklarla oynasa beklerim başını ama işte
evet benim kizimada dr ayni seyi soylemistiBenim büyük kizimda vardi dr gun icinde atamadigi ufak enerji hareketleri oyle yansiyor demisti.birde dalarken ruyada hareket etmek isterlermis oda ufak tefek kimildanma titreme hareketeri yapar demisti suan kizim buyudu bir sikintisi yok sukur
Bendede ara ara olur hatta uyanirim dusme hissi olusur gibi olurBen çok merak edecegin bişey oldugunu düşünmüyorum bazen uykuya dalarken benim oğlumda da oluyor hatta az önce uykuya dalarken yaşadı ama ben hiç takmadım nedense... bu arada benim oğlum da 3yas 2 aylik Allahın izni ile bi sorun yoktur