3 yaş oğlum...

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Arkdaslar merhaba 3 yaşında oğlum uykuya dalarken vücudunda seyirme oluyorl elini kolunu seyirme gibi hareket ettiriyor ama saniyelik 2-3 aydır olan bişy çok uykuya daldığında geçiyor kötü bisymidirir bu😯 ilk çocuğum tecrübem yok bu arada çok hareketli bir cocuk

Gün içinde nasıl
Oynadıgı oyunlar izledigi şeyler neler
Hızlı aksiyon tarzı oyun oynuyorsa
Tlf da hızlı vurmalı çizgi film seyrediyorsa
Beyin gece uykuya geçse bile vucut hala aktif olabilir
Gündüzlerini kontrol etmelisiniz

Gün içinde nasıl
Oynadıgı oyunlar izledigi şeyler neler
Hızlı aksiyon tarzı oyun oynuyorsa
Tlf da hızlı vurmalı çizgi film seyrediyorsa
Beyin gece uykuya geçse bile vucut hala aktif olabilir
Gündüzlerini kontrol etmelisiniz
Ah canım izlemez mi karantina günlerinde alıştı bu telefona birde korku çizgi fılimlerini izliyor kontrol etmesem sokagada çıkaramıyorum hastalıktan dolayı valla zor zapdediyorum evde 😯hastalık olmasa bütün gün çocuklarla oynasa beklerim başını ama işte

Arkdaslar merhaba 3 yaşında oğlum uykuya dalarken vücudunda seyirme oluyorl elini kolunu seyirme gibi hareket ettiriyor ama saniyelik 2-3 aydır olan bişy çok uykuya daldığında geçiyor kötü bisymidirir bu😯 ilk çocuğum tecrübem yok bu arada çok hareketli bir cocuk
Çocuk nöroloji görsün . Geçmiş olsun

Ah canım izlemez mi karantina günlerinde alıştı bu telefona birde korku çizgi fılimlerini izliyor kontrol etmesem sokagada çıkaramıyorum hastalıktan dolayı valla zor zapdediyorum evde 😯hastalık olmasa bütün gün çocuklarla oynasa beklerim başını ama işte
Tek çare ana ekrandan video kanalını silmeyi deneyin
Biraz aglar bagırın unutur

Ben çok merak edecegin bişey oldugunu düşünmüyorum bazen uykuya dalarken benim oğlumda da oluyor hatta az önce uykuya dalarken yaşadı ama ben hiç takmadım nedense... bu arada benim oğlum da 3yas 2 aylik Allahın izni ile bi sorun yoktur

izliyor diye bişey yok, 3 yaşında el kadar çocuk isterse ağlasın yırtınsın ne demek korku çizgi filmi izliyor.alıp sileceksiniz , uygulamayı şifreliyceksiniz ille eline telefon tablet vericekseniz.çocuğun psikolojisi ne kadar korkunç etkilenir ondan.

Benim de oğlumda olur bazen, ben çok dikkate almıyordum şaşırdım yorumları görünce. Babası da gece uyumadan bir iki titrer de uykuya geçer, ben vücudun kendini uykuya bırakması, rahatlamak fln gibi yorumluyordu . Tablet, tv kısıtlı izler.

Lütfen izletmeyin bu kadar birde korku cizgi flimleri diyorsunuz aglasada sizlasada vermeyin
Benimkiler 6 ve 4 yaslarindalar evet evde idare etmek zor ama elimden geldiğince ilgileniyorum resim çizip oyunlar oynatıyorum üstelik 3 aylık bi bebekle yapıyorum bunları anladigim kadarıyla tek çocuk ilgisini çekecek alanlar bulun uzak tutun

Benim büyük kizimda vardi dr gun icinde atamadigi ufak enerji hareketleri oyle yansiyor demisti.birde dalarken ruyada hareket etmek isterlermis oda ufak tefek kimildanma titreme hareketeri yapar demisti suan kizim buyudu bir sikintisi yok sukur

Benim büyük kizimda vardi dr gun icinde atamadigi ufak enerji hareketleri oyle yansiyor demisti.birde dalarken ruyada hareket etmek isterlermis oda ufak tefek kimildanma titreme hareketeri yapar demisti suan kizim buyudu bir sikintisi yok sukur
evet benim kizimada dr ayni seyi soylemisti

Uykuya geçişte oluyor büyüdükçe hafızaları da kuvvetleniyor gün içindekileri hatırlıyorlar normal bence yinede takip edin

Ben çok merak edecegin bişey oldugunu düşünmüyorum bazen uykuya dalarken benim oğlumda da oluyor hatta az önce uykuya dalarken yaşadı ama ben hiç takmadım nedense... bu arada benim oğlum da 3yas 2 aylik Allahın izni ile bi sorun yoktur
Bendede ara ara olur hatta uyanirim dusme hissi olusur gibi olur

Back