Merhaba
3 yasinda bir oğlum var konuşmaya yeni yeni başladı söyledigi herşeyde pek anlaşılır değil .sesi ac yerine hedi ac diyor gibi. Neyse doğduğundan beri tüm süreçleri sanciili yaşıyoruz yok gazi yok 2 yaş sendromu derken 3 yasa geldik ama ben bu çocukla 3 değil, 33 yildir yaşıyor musum gibi hissediyorum.kismi süreli çalışıyorum. babası yoğun çalışıyor .benim iş de oldugum zamanlar bakıcı teyzemiz var o bakıyor.gel gelelim konuya ben bu çocuğu bir turlu mutlu edemiyorum.hicbirseyden memnun olmuyor herşeyden çok çabuk sıkılıyor. Kendi zaten oynamiyor ama birliktede çok kısa oynuyoruz sıkılıp gidiyor etrafa saldırıyor.surekli oyuncakları dağıtıp çekip gidiyor. Vurma huyuda var. Bir sürü oyuncak aldım eğitici eğlendirici.kendimde etkinlik düzenliyorum. Kağıttan vs. Ama çocuk hiçbir şekilde oynamiyor.sinirlerim çok bozuldu.surekli huysuz sürekli arıza cikarma peşinde.hani diyorlar ya tablet TV vermeyin o kisiler gelsin bir gün bizim evde dursunda bakalim ne yapacaklar .ne yapmam lazım online psikologdan destek mi alsam var mıdır tavsiyeleriniz.