Bebek İkinci El 3 yaş kız çocuk gelinlik arıyorum

kusayy

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
19
0
16
yakında akrabamızın dügünü var 2.5 yaşındaki kızıma gelinlik istiyorum...

canım geçtiğimiz yaz kardeşimin düğünü için aldığımız gelinlik var.kızım 3 yaşındaydı.beğenirsen eğer satabilirim.resim ekliyorum. neyse canım bulamadım resmi.bulunca yükleyeceğim.

Son düzenleme:
eteği kabarık istiyodum ama buda çok güzel.fiyat ne diyosunuz.nerde oturuyorsunuz acaba

resim koyabilirseniz sevinirim..

Canım tam gelinlik gibi değil ama kzılarımın doğumgünü için özel yapılmış bir kıyafet var,
güzel bir bandanası ve beraber istersen onunla beraber giydirdiğim 23 numara siyah süet zara ayakkabısı var..

canım gelinlik bu istersen altına gümüş renkli sandaletleride var.

Eklentiler

• $IMG_1468.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 1.244
ayakkabı resminide bulabilirsem yüklerim

Eklentiler

• $IMG_1475.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 150
beğendiğine sevindim.kızım biraz pembecide o yüzden gönlü olsun diye öyle almıştım.yarım saat falan üstünde kaldı sonra uyuyakalınca çıkarmak zorunda kaldım.fiyata bende 50 diyorum canım.

kendi düğünümüzde aldığımız gelinliği satabilirim kabarık kasnaklı kızımda 3 yaşındaydı aldığımızda fotoyu yüklücem daha sonra fiyatı 30 tl sadece 1 2 saat kullanıldı

Son düzenleme:
kendi düğünümüzde aldığımız gelinliği satabilirim kabarık kasnaklı kızımda 3 yaşındaydı aldığımızda fotoyu yüklücem daha sonra fiyatı 30 tl sadece 1 2 saat kullanıldı

fotoğraf koyarsanız sevinirm. beyaz renktemi. görmek istiyorum da.

]pembe beyaz renk olup eteği kabarıktır

Eklentiler

• $IMG0008A.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG0009A.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMG0008A.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG0009A.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG0010A.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…