Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 3.yas ıçın uygun olan ne

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
Arkadaşlar biraz tavsiyeleriniz ihtiyacım var.kizim 39 aylik.prematüre. yaşıtlarından biraz geride olduğunu gözlemlediğimiz için anaokuluna verdim.konusabiliyor ama anlaşılamayan cümlelerde kullanıyor en belirgini bana gore.ben haftada 3 gün 2 yada 3 saat bırakmayı dusunuyorum.sizce bu yas için en uygun kaç gun kac saat olmalı.senelerde gidecek belki bir sonraki senede yuvaya gidecek.kizimi nasil birakicam onuda bilmiyorum cok zor oldu benim için.vazgeçmelimiyim. kizimi bırakmak cok zor olacak

Benim kızım anaokuluna 36 aylık olarak başladı Eylül 2010 doğumlu ,sabah 8-12 arası okulda,ilk ay çok sıkıntı çektik ağladı gitmek istemedi çünkü hiç ayrılmamıştık... Eğer kıyamam dayanamam derseniz hiç başlatmayın ağlayınca okulu bıraktırırsanız gelecek yıl daha çok sıkıntı çekersiniz... Sınıfın en küçüklerinden olması beni korkuttu aslında ama şimdi alıştı... Kendi grup kurmuş eğleniyor oynuyor gelişiyor... Sosyal bir çocuktu iyice açıldı şimdi...
Yavrularımız önce Allah'a sonra bize emanet... Rabbim hepsini korusun... Yardımcı olabileceğim bişey olursa elimden geldiğince bilgi veririm..
Yaşlılar gönderme yazık diyecek size, duymayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…