• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 yaş çocuğum iştahsız vitamin kullanmalı mıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.812
1.744
133
39
3 yaş çocuğum geçen aya kadar yemesi iyiydi ama bir anda yemeklerden soğudu. Ne yapsam yemiyor kahvaltı düzeni bile yok hiç birşey yemez kahvaltida. İyi kötü pilav uzun makarna ve biraz krem peynirli ekmek. Başka da birşey yemez oldu. Meyve bile arada bazen yiyor oda çok nadir. Sütü bile sevmiyor. Vitamin eksikliği oluyodur illaki ne yapacagim vitamin ilacı kullanayım mi?

Genelde söylenen "doktora götürün, tahlil yaptırın, doktor eksiklik varsa versin" olur ama benim kızımda hamilelikten beri gelişme geriliği var mecbur kaldım veriyorum sizinki belki yeni ve geçici bir durumdur doktora götürürsünüz biraz sabredersiniz düzelir belki

Doktora gotürüp tahlillerini yaptırın sonuca gore doktor vitamin veya baska birsey verebilir

Back