- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Aclik ruhuna islemesinHahahahhh :) ama kartımda para yok tatlim, maaş almamiz icin 10 gun beklemeliyiz de.
Ama hep reddetme, bugun fazla paramiz var diye sen teklif et.
Yazik cocuga sefalet icinde de sanmasin kendini :)
Ben de tam anlattığınız durumdayım ve 6 aylık bi çocuğum daha var. Bunlar daha fragman diyorum, hergün migrenim tutuyorKonu şuan tam içimi dokmelik olmuş :))
Benim sorunum da şu ; 3 yasinda kızım ve aşırı derecede hareketli gün içinde hiç ama hiç durmuyor peşinde koşmaktan helak oluyorum anlatıyorum yapma etme kızım bak üzülürüm ya da bu yaptıkların hoş değil şöyle yaparsan daha doğru olur vs ama yok asla anlamıyor hatta ben öyle söyledikçe daha da siddetlisini yapıyor doktora götürmeyi düşünüyorumbirde bağırmiyordum ona sakın kalmaya çalışıyordum ama artık tahammülüm de kalmadı sesimi baya yükseltiyorum ona ama yine de yok ...3 yaş sendromu diye bişey varmı 2 yaş vardı ve onu da dolu dolu yaşadık bir de yeni annelere sesleniyorum 3 ve 9 ay arası gezin dinlenin eğlenin o aylar da bebek bakımı çok rahatmis ne zamanki sürünmeye başlıyor dert basliyor ve 3 yaş oldu hala bitmedi
Not : böyle anlatınca da üzülüyorum kendime kızıyorum evladın sağlıklı başka ne istiyorsun kendine gel çocuk o sabit durmasını bekleyemessin diyorum yani karmaşık duygular içerisindeyim :)
Allah kolaylık versinBen de tam anlattığınız durumdayım ve 6 aylık bi çocuğum daha var. Bunlar daha fragman diyorum, hergün migrenim tutuyor
Konu sahibi arkadaş, o ağlasa da görmeyeceksin. Buldukları her delikten hücum ediyorlar, taviz vermiceksin. Bi dönem yaşadık, bi arkadaşın dediği gibi böyle yaptığın sürece çıkamıcaksın dışarı dedim çıkarmadım da, öyle toparladı.
Bizde işe yaradı. 3 yaş 4 aylık. Parayı öğrettim önce onunla oynayarak. Sen markette abla olmal para ver çikolata falan diye. Sonra 3e kadar saymayı öğrettim. Sonra markete gittiğimizde bu 2 para bu 3 para ,bu çok pahalı bizim o kadar yok diyordum. Tabi sizin yaşadığınız krizleri daha küçükken bizde yaşadık ama baktı ben asla umursamıyorum kesti bir zaman sonra. Bize de markette cips almaya çalışan amcalar falan oldu olmadı değilYok hiç almıyor değilim her seferinde en az bir oyuncak bir de abur cubur alıyoruz mecburen.
Paranın ne olduğunu farkına varmis mıdır bilmiyorum bunu anlatayım önce bakalim k işe yarar mı :)
Ben saygısız çocuklara oldum olası sinir olurum. Kızım inşallah öyle olmaz. Çok teşekkür ederimÇocuğun bence yoktan anlaması lazım. Çoğu anne kıyamıyor, tamam yapayım istediğini diyor o an susturmak için sonrasında da önüne geçemiyor maalesef. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?