3 yaş çocuğu ile baş edememe sorunsalı 🤦🏻‍♀️

Ben de tam anlattığınız durumdayım ve 6 aylık bi çocuğum daha var. Bunlar daha fragman diyorum, hergün migrenim tutuyor
Konu sahibi arkadaş, o ağlasa da görmeyeceksin. Buldukları her delikten hücum ediyorlar, taviz vermiceksin. Bi dönem yaşadık, bi arkadaşın dediği gibi böyle yaptığın sürece çıkamıcaksın dışarı dedim çıkarmadım da, öyle toparladı.

Allah kolaylık versin bizimde rahata erecegimiz günler gelecektir umarım

4 yaşa iki ay var bizim de. İkizlerim var biri hep ağlak modda, biri de söz dinlememe modunda. Büyüdükçe dertleri artıyor bebekken hiç sinirlenmezdim ne güzel

Yok hiç almıyor değilim her seferinde en az bir oyuncak bir de abur cubur alıyoruz mecburen.
Paranın ne olduğunu farkına varmis mıdır bilmiyorum bunu anlatayım önce bakalim k işe yarar mı :)
Bizde işe yaradı. 3 yaş 4 aylık. Parayı öğrettim önce onunla oynayarak. Sen markette abla olmal para ver çikolata falan diye. Sonra 3e kadar saymayı öğrettim. Sonra markete gittiğimizde bu 2 para bu 3 para ,bu çok pahalı bizim o kadar yok diyordum. Tabi sizin yaşadığınız krizleri daha küçükken bizde yaşadık ama baktı ben asla umursamıyorum kesti bir zaman sonra. Bize de markette cips almaya çalışan amcalar falan oldu olmadı değil Boşverin milleti, ne düşünürlerse düşünsünler

Sorunsal değil sorun.
Bu yaşta bence normal..yani kızımı düşünerek soyluyorum. .büyüdükçe geçer..kızım okadar çok ortalığı birbirine aktardı kisanki çocuk kaçırıyoruz gibi hissederdim

Ben saygısız çocuklara oldum olası sinir olurum. Kızım inşallah öyle olmaz. Çok teşekkür ederim

Çok güzel öneriler yazılmış, teşekkür ediyorum.Notlarimi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…