• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaş çocuğu ile baş edememe sorunsalı 🤦🏻‍♀️

Konu şuan tam içimi dokmelik olmuş :))

Benim sorunum da şu ; 3 yasinda kızım ve aşırı derecede hareketli gün içinde hiç ama hiç durmuyor peşinde koşmaktan helak oluyorum anlatıyorum yapma etme kızım bak üzülürüm ya da bu yaptıkların hoş değil şöyle yaparsan daha doğru olur vs ama yok asla anlamıyor hatta ben öyle söyledikçe daha da siddetlisini yapıyor doktora götürmeyi düşünüyorum :KK43: birde bağırmiyordum ona sakın kalmaya çalışıyordum ama artık tahammülüm de kalmadı sesimi baya yükseltiyorum ona ama yine de yok ...3 yaş sendromu diye bişey varmı 2 yaş vardı ve onu da dolu dolu yaşadık 🤦 bir de yeni annelere sesleniyorum 3 ve 9 ay arası gezin dinlenin eğlenin o aylar da bebek bakımı çok rahatmis ne zamanki sürünmeye başlıyor dert basliyor ve 3 yaş oldu hala bitmedi 🤦

Not : böyle anlatınca da üzülüyorum kendime kızıyorum evladın sağlıklı başka ne istiyorsun kendine gel çocuk o sabit durmasını bekleyemessin diyorum yani karmaşık duygular içerisindeyim :)
Ben de tam anlattığınız durumdayım ve 6 aylık bi çocuğum daha var. Bunlar daha fragman diyorum, hergün migrenim tutuyor😐
Konu sahibi arkadaş, o ağlasa da görmeyeceksin. Buldukları her delikten hücum ediyorlar, taviz vermiceksin. Bi dönem yaşadık, bi arkadaşın dediği gibi böyle yaptığın sürece çıkamıcaksın dışarı dedim çıkarmadım da, öyle toparladı.

Ben de tam anlattığınız durumdayım ve 6 aylık bi çocuğum daha var. Bunlar daha fragman diyorum, hergün migrenim tutuyor😐
Konu sahibi arkadaş, o ağlasa da görmeyeceksin. Buldukları her delikten hücum ediyorlar, taviz vermiceksin. Bi dönem yaşadık, bi arkadaşın dediği gibi böyle yaptığın sürece çıkamıcaksın dışarı dedim çıkarmadım da, öyle toparladı.
Allah kolaylık versin 🙏🙏🙏 bizimde rahata erecegimiz günler gelecektir umarım 🤗😄

4 yaşa iki ay var bizim de. İkizlerim var biri hep ağlak modda, biri de söz dinlememe modunda. Büyüdükçe dertleri artıyor bebekken hiç sinirlenmezdim ne güzel 😀

Yok hiç almıyor değilim her seferinde en az bir oyuncak bir de abur cubur alıyoruz mecburen.
Paranın ne olduğunu farkına varmis mıdır bilmiyorum bunu anlatayım önce bakalim k işe yarar mı :)
Bizde işe yaradı. 3 yaş 4 aylık. Parayı öğrettim önce onunla oynayarak. Sen markette abla olmal para ver çikolata falan diye. Sonra 3e kadar saymayı öğrettim. Sonra markete gittiğimizde bu 2 para bu 3 para ,bu çok pahalı bizim o kadar yok diyordum. Tabi sizin yaşadığınız krizleri daha küçükken bizde yaşadık ama baktı ben asla umursamıyorum kesti bir zaman sonra. Bize de markette cips almaya çalışan amcalar falan oldu olmadı değil 😁 Boşverin milleti, ne düşünürlerse düşünsünler

Sorunsal değil sorun.
Bu yaşta bence normal..yani kızımı düşünerek soyluyorum. .büyüdükçe geçer..kızım okadar çok ortalığı birbirine aktardı kisanki çocuk kaçırıyoruz gibi hissederdim

Çocuğun bence yoktan anlaması lazım. Çoğu anne kıyamıyor, tamam yapayım istediğini diyor o an susturmak için sonrasında da önüne geçemiyor maalesef. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah ☺️
Ben saygısız çocuklara oldum olası sinir olurum. Kızım inşallah öyle olmaz. Çok teşekkür ederim ☺️

Çok güzel öneriler yazılmış, teşekkür ediyorum.Notlarimi aldım 🤗

Back