- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.344
- 598
Bodrum'da bile var ayol her eczanedetek beynime giren o oldu koca sehirde tek bir depoda varmis da :))

O kaca sehir neresi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bodrum'da bile var ayol her eczanedetek beynime giren o oldu koca sehirde tek bir depoda varmis da :))
Saka yapiyorsunuz degil mi?Ee bizim dis hekimleri niye hep en yuksek floruru veriyor bana. Bi de cocuklarima bile yetiskin dismacunu kullanmami tavsiye ettiler, cocuklar icin olanlarda yeterli florur yok diye.
Bodrum'da bile var ayol her eczanede
6 yıllık üyesin ama hala BDV'nin var oluş amacını çözememişsin pala Despera abla. Konunu okuyan onlarca yürek, tek bir soru: "Peki bundan bize ne?"
Bende ayniGeçmiş olsun ne diyelim
Cok zararliaa florur sagliga zararli diye biliyorum bende. bizimde cocugunki de florursuz . tr de florursuz daha pahali mesela. :))
Ben rocs kullaniyorum cocuklaraParodontax florürsüz değil mi, her yerde satılıyor. Çocuk için olanları da vardır muhakkak.
Gece gece dayanamadım eski konularına baktım ne kadar kıdemliymiş deyi..
Baya değişik bir kafa yapısına sahip..
En çok Sadiş'i merak ettim..
Benim cocuk yok ama memeler topraga bakiyor ben de okudum iyi oldu kafam dagildi.
Bodrum'da bile var ayol her eczanede
Gece gece dayanamadım eski konularına baktım ne kadar kıdemliymiş deyi..
Baya değişik bir kafa yapısına sahip..
En çok Sadiş'i merak ettim..
Hahsjsjsjsjs sen yazınca baktım da şimdi, kıdemli üye olduğunu falan sanıyor. Üye olma yılımıza göre statü mü kazanıyoruz burada nedir, ben şimdi 2 yıllık üyeyim 1 yıllıkları dövebilir miyim? Bodoslama yazarım haa ona göre deyip ecinnili konular açabilir miyim mesela hahsjsjs.
Florursuz ise yaramaz dediler bana ya. Hatta bi kac senede bir okulda florur cilasi yapiliyor burada.aa florur sagliga zararli diye biliyorum bende. bizimde cocugunki de florursuz . tr de florursuz daha pahali mesela. :))
Saka yapiyorsunuz degil mi?
Florurun inanilmaz zararlari var , son senelerde surekli yazilip ciziliyor
10 yasindaki ogluma bile okulda ogretmisler , markette bana dis macunu alirken en az florur hangisinde var diye etiketlerine bakiyor
O doktoru acilen degistirin ve sakin florur kullanmayin cocuklariniza
Yanliz bu ara amma cok meme konusu aciliyorHahsjsjsjsjs sen yazınca baktım da şimdi, kıdemli üye olduğunu falan sanıyor. Üye olma yılımıza göre statü mü kazanıyoruz burada nedir, ben şimdi 2 yıllık üyeyim 1 yıllıkları dövebilir miyim? Bodoslama yazarım haa ona göre deyip ecinnili konular açabilir miyim mesela hahsjsjs.
Sahur bu saatte mi oluyo?O nadir bulunan diş macunun adını öğrenecek olan bana da yazsın sevabına. Çekapla neyim uğraşmayalım sonra..
Ben sahuru yaptım gidiyorum yatmaya..
Yanliz bu ara amma cok meme konusu aciliyor
Artik meme okudukca iyyy oluyorum
Googlea florurun zararlari yazinFlorursuz ise yaramaz dediler bana ya. Hatta bi kac senede bir okulda florur cilasi yapiliyor burada.
Tek bi doktor degil ki, ben yurtdisindayim gittigim butun doktorlar boyleydi. Ki bana verilen 5000 ppm lik olandi yillarca kullandim.
Cocuklara yine cocuk icin olani kullandiriyorum da, tukurtturuyorum. Yine de yiyorlardir biraz. Endiselendim simdi. Dislerimiz genetik olarak curumeye yatkin. Kizimda curume basladi oglumda 1 cekim 2 dolgu var.
Benim agzimdaki dislerin yarisi kanal.
Anlayacaginiz discilerle surekli hasir nesiriz.
Sanirim onlarin tek ilgilendikleri dis sagligi.
cok saskinim suan. rocks alFlorursuz ise yaramaz dediler bana ya. Hatta bi kac senede bir okulda florur cilasi yapiliyor burada.
Tek bi doktor degil ki, ben yurtdisindayim gittigim butun doktorlar boyleydi. Ki bana verilen 5000 ppm lik olandi yillarca kullandim.
Cocuklara yine cocuk icin olani kullandiriyorum da, tukurtturuyorum. Yine de yiyorlardir biraz. Endiselendim simdi. Dislerimiz genetik olarak curumeye yatkin. Kizimda curume basladi oglumda 1 cekim 2 dolgu var.
Benim agzimdaki dislerin yarisi kanal.
Anlayacaginiz discilerle surekli hasir nesiriz.
Sanirim onlarin tek ilgilendikleri dis sagligi.
Ya florür aslında zararlı değil. Fazlası zararlı. Yeterli miktarda alırsanız bir sorun yok ama bizde suların içinde dahi florür var sıkıntı burada başlıyor. Florür normalde etkili bir mikrop öldürücü, diş eti hastalıklarında etkili, kalsiyumu destekleyen bir madde. Ama fazlasına maruz kalınırsa (-ki kalınıyor sıkıntı burada başlıyor) florür vücutta birikiyor. Özellikle kemiklerde ve beyinde birikiyor ve "florozis" denilen bir florür zehirlenmesine sebep oluyor. Davranış değişikliği, zeka gerilemesi görülebiliyor. Kemiklerde biriktiği zaman "skeletal florozis" denen romatizma benzeri bir rahatsızlık ortaya çıkıyor, çocuklarda görülmesi daha kolay olabileceği için çocuklara florürsüz diş macunu öneriliyor özellikle.