- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Evet normalmisgozlerim kan canagi zor okudum. benim kiz 3.5 olacak girmedi cekapa . kan testi oluyordu hep . yeni de geniz eti ameliyati oldu.
guzelmis ama tansiyon cocuk icin normalmiymis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normalmisgozlerim kan canagi zor okudum. benim kiz 3.5 olacak girmedi cekapa . kan testi oluyordu hep . yeni de geniz eti ameliyati oldu.
guzelmis ama tansiyon cocuk icin normalmiymis?
Nie kiz nasil.kafam.manyakm.iyim yoksaGece gece dayanamadım eski konularına baktım ne kadar kıdemliymiş deyi..
Baya değişik bir kafa yapısına sahip..
En çok Sadiş'i merak ettim..
Rocs tada var florur uzgunumBen rocs kullaniyorum cocuklara
Kendim parodontax bulursam aliyorum surekli olmuyor bizim burda
Saka.yapiyorum.yaa allah askina
Florur cilasi deil.bacim..florursuz bu hep.florursuz oldugu icin zor.buldumGooglea florurun zararlari yazin
Soktayim su anda hala florur cilasi yapmalarina
Yuhh diyorum baska da bisi demiyorum
Roc ta florur varcok saskinim suan. rocks al @Milana22 nin dedigi gibi benim kizda onla fircaliyor tat olayida yok. burda kolay bulunuyor ama yabanci tamamen ordada vardir illaki cocuklara onu kullan.
Benim buldugum.flirursuz isim.vereyimmi bilemedim.ilac deil zatenBaktim zaten kaynaklara ve cok uzuldum su an.
Disleri riske edemem cok curuge yatkinlar, saglik desen daha onemli. Florursuz bir dis macunu tavsiyesi isteyecegim.
Okulda florur uygulayacaklar diye seviniyordum malum kizimin disleri curumek uzere.
Seker de vermiyorum ne olurdu babalarina cekselerdi![]()
Florür’ün çürümeye sebep olmasından ziyade beyine çok kötü etkileri olduğunu öğrendim. Araştırabilirsiniz sizde. O yüzden çocuklarda dahada sakıncalı.
Diş çürümesi genelde genetik diye düşünüyorum. Ben günde 2 bazen 3 kere diş forçalarım çürükler kol geziyo
Eşim o kadar özenmez onunkiler püri pak
Belkide gerçektende çok macunla fırçalamak zarar veriyor olabilir.
Yaaa 2.5 aylık bebesi olan bir ana olarak şu meme sarkma mevzusunda çok hüzünlendim , sahi bi daha hiç eskisi gibi olamıcaz mıSelam ben despresyonlu, anksiyeteli, gencken firtina gibi esen, tum oğlanlarin aşik oldugu , şimdilerde bıyıklari pala olmus, 6 yıllik üyeniz despera....despera ne demek ola hala bende bilmiyorum.salla kanka....neyse..gecmis.konularima da vir baktim....valla zaman zalim...neyse sizi bilgilendirmek.icin yaziyorum..sen bekar ve cocuksuz memeleri hala dik.olan hanim kizimiz gel yavrucum sende oki...zira ben sen gibi artik olamam ama sen ben gibi.olacan anacim....3 yas cekapi(check-up bilmem zanmayin die) varmis.aldim.benim kizi...ay i hastanede bir pedadontiden birde pediatristen randevu aldim..ve dee
Dis muayenesi olduk.lekelenmeler icin koca.sehirde tek bir depoda olan florursuz bir jel.verdi.curumeyi engellicekmis
Pediatristten de
Kizimin tansiyonunu olcmesini...kalbine bakmasini ...istedim.kucucuk vir tansiyon makinasi ile bakti ..9 a 6 cikti...kalbini dinledi 5 dakika kadar...ufurum.yok dedi..kilo boy degerlendirdi..4 ay onceki kan sayinlarimiza bakti...kafa kemiklerini incelettim..karaciger dalak.mide.gibi organlarin buyuklugunu elle.degerlendirdi...skalyoz icin iskeletini degerlendirdi.genital.bolge yapisikligi degerlendirdi. Sorulari.i.sordum..3 yas anneleri icin tavsiye ediyorum.simdi gidip siyah noktalarimi sıkacagim
yok usenmedim gittim banyoya icindekileri okudum. florur yok.Roc ta florur var
Saol bebisim