• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yas çekap:)

Ben anlamadiiiiii :halay: Memeler sarkık bu dert yapmış bu birinci olasılık. İkinci olasılık dişler için gerekli jelin kaynak yetersizliği nedeniyle yemin edilememesinin verdiği moral bozukluğu. Üçüncü olasılık siyah noktaların yarattığı sıkıntı. Ama çekap tavsiye ediyor? Vallahi de billahi da ben anlamadiiiiii :halay::halay::halay:

Baktim zaten kaynaklara ve cok uzuldum su an.
Disleri riske edemem cok curuge yatkinlar, saglik desen daha onemli. Florursuz bir dis macunu tavsiyesi isteyecegim.
Okulda florur uygulayacaklar diye seviniyordum malum kizimin disleri curumek uzere.
Seker de vermiyorum ne olurdu babalarina cekselerdi :KK43:
Benim buldugum.flirursuz isim.vereyimmi bilemedim.ilac deil zaten

Merhaba 6 yıllık üyemiz, gençliğinde fırtına gibi esen kullanıcı adının manasını bilmeyen güzel kadın despera,
öncelikle kızınızın sağlıklı olmasına çok sevindim, Allah sağlıklı hayırlı güzel ömürler versin hem kızınıza hem tüm yavrularımıza, check-up iyi birşeydir tabii, herkes kendi ve çocuklarının sağlığına dikkat etmelidir ama bu çorba olmuş gençlikten girilip siyah noktalardan çıkılmış konunuzu BDV'ye açış sebebinizi anlatsanız da biz de bilsek zira bu konu BDV'ye olmamış :))

Neyse siyah noktaları fazla sıkmayın hem leke yapar hem gözenekler açılır, önce buharla biraz yumuşatın, mercimek büyüklüğünde karbonatı makyaj temizleme pamuğu üzerine döküp biraz nemlendirip peeling yapın, daha sonra maden suyu veya gülsuyuyla silin, karbonat asfalt renginde kir çıkartır yüzünüzden, hem de siyah noktaları temizlemeye yardım eder ama cildiniz hassassa karbonatı denemeyin sakın, sonra mune yüzünden yüzüm kabardı dersiniz KK ailesine rezil oluruz, iyi geceler Allah rahatlık versin :)

Son düzenleme:
Florür’ün çürümeye sebep olmasından ziyade beyine çok kötü etkileri olduğunu öğrendim. Araştırabilirsiniz sizde. O yüzden çocuklarda dahada sakıncalı.
Diş çürümesi genelde genetik diye düşünüyorum. Ben günde 2 bazen 3 kere diş forçalarım çürükler kol geziyo:halay:
Eşim o kadar özenmez onunkiler püri pak :kızgın:
Belkide gerçektende çok macunla fırçalamak zarar veriyor olabilir.

Kesinlikle çok fırçalamak dişlere zarar veriyor. Diş minelerim aşındı. En son gittiğim doktor tahtayı tahta fırçasıyla fırçaladığını düşün zamanla ne hale gelir. Dişlerde öyledir dedi. Fırçalama demedi ama abartma dedi. Macunlu macunsuz farketmiyor.

Selam ben despresyonlu, anksiyeteli, gencken firtina gibi esen, tum oğlanlarin aşik oldugu , şimdilerde bıyıklari pala olmus, 6 yıllik üyeniz despera....despera ne demek ola hala bende bilmiyorum.salla kanka....neyse..gecmis.konularima da vir baktim....valla zaman zalim...neyse sizi bilgilendirmek.icin yaziyorum..sen bekar ve cocuksuz memeleri hala dik.olan hanim kizimiz gel yavrucum sende oki...zira ben sen gibi artik olamam ama sen ben gibi.olacan anacim....3 yas cekapi(check-up bilmem zanmayin die) varmis.aldim.benim kizi...ay i hastanede bir pedadontiden birde pediatristen randevu aldim..ve dee
Dis muayenesi olduk.lekelenmeler icin koca.sehirde tek bir depoda olan florursuz bir jel.verdi.curumeyi engellicekmis
Pediatristten de
Kizimin tansiyonunu olcmesini...kalbine bakmasini ...istedim.kucucuk vir tansiyon makinasi ile bakti ..9 a 6 cikti...kalbini dinledi 5 dakika kadar...ufurum.yok dedi..kilo boy degerlendirdi..4 ay onceki kan sayinlarimiza bakti...kafa kemiklerini incelettim..karaciger dalak.mide.gibi organlarin buyuklugunu elle.degerlendirdi...skalyoz icin iskeletini degerlendirdi.genital.bolge yapisikligi degerlendirdi. Sorulari.i.sordum..3 yas anneleri icin tavsiye ediyorum.simdi gidip siyah noktalarimi sıkacagim
Yaaa 2.5 aylık bebesi olan bir ana olarak şu meme sarkma mevzusunda çok hüzünlendim , sahi bi daha hiç eskisi gibi olamıcaz mı :silah:

Neyse çekap bilginizi aklımın bir köşesine not ettim tenkyu veri maç:)

Larensa Larensa apla.
Screenshot_2018-06-12-09-16-04-054.webp

Back
X