..sen bekar ve cocuksuz memeleri hala dik.olan hanim kizimiz gel yavrucum sende oki..
3 yasinda kizini check-up a goturmus her yerine bakilmis florursuz dis macunu yazmislar oyle yani . dert yok tavsiye ediyorum deniyorNe anlattiniz biri tercume etse
Ne okudum ben ya??
Zaten çukurun sezon finalini izliyorum bu kadar kafa karışıklığı yeter bu akşamlık..
Çekap iyiymiş yalnız..
Benim mesleğimin parçası smiltane tercümanlıkNe anlattiniz biri tercume etse
Saol sekerim3 yasinda kizini check-up a goturmus her yerine bakilmis florursuz dis macunu yazmislar oyle yani . dert yok tavsiye ediyorum deniyor
Denas anlatmis , konudan cikardigimiz tek ders florur sagliga zararliBenim mesleğimin parçası smiltane tercümanlık
Smiltane tecrübeme rağmen, değerlendiremedim, mesleğin dibini görmek burda kısmet oldu
tek beynime giren o oldu koca sehirde tek bir depoda varmis da :))Saol sekerim
Arkadas hakli florur cok zararli bi madde
Bu da konudan cikardigimiz yegane bilgi olarak kalsin burda
Ee bizim dis hekimleri niye hep en yuksek floruru veriyor bana. Bi de cocuklarima bile yetiskin dismacunu kullanmami tavsiye ettiler, cocuklar icin olanlarda yeterli florur yok diye.Saol sekerim
Arkadas hakli florur cok zararli bi madde
Bu da konudan cikardigimiz yegane bilgi olarak kalsin burda
aa florur sagliga zararli diye biliyorum bende. bizimde cocugunki de florursuz . tr de florursuz daha pahali mesela. :))Ee bizim dis hekimleri niye hep en yuksek floruru veriyor bana. Bi de cocuklarima bile yetiskin dismacunu kullanmami tavsiye ettiler, cocuklar icin olanlarda yeterli florur yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?