- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Selam ben despresyonlu, anksiyeteli, gencken firtina gibi esen, tum oğlanlarin aşik oldugu , şimdilerde bıyıklari pala olmus, 6 yıllik üyeniz despera....despera ne demek ola hala bende bilmiyorum.salla kanka....neyse..gecmis.konularima da vir baktim....valla zaman zalim...neyse sizi bilgilendirmek.icin yaziyorum..sen bekar ve cocuksuz memeleri hala dik.olan hanim kizimiz gel yavrucum sende oki...zira ben sen gibi artik olamam ama sen ben gibi.olacan anacim....3 yas cekapi(check-up bilmem zanmayin die) varmis.aldim.benim kizi...ay i hastanede bir pedadontiden birde pediatristen randevu aldim..ve dee
Dis muayenesi olduk.lekelenmeler icin koca.sehirde tek bir depoda olan florursuz bir jel.verdi.curumeyi engellicekmis
Pediatristten de
Kizimin tansiyonunu olcmesini...kalbine bakmasini ...istedim.kucucuk vir tansiyon makinasi ile bakti ..9 a 6 cikti...kalbini dinledi 5 dakika kadar...ufurum.yok dedi..kilo boy degerlendirdi..4 ay onceki kan sayinlarimiza bakti...kafa kemiklerini incelettim..karaciger dalak.mide.gibi organlarin buyuklugunu elle.degerlendirdi...skalyoz icin iskeletini degerlendirdi.genital.bolge yapisikligi degerlendirdi. Sorulari.i.sordum..3 yas anneleri icin tavsiye ediyorum.simdi gidip siyah noktalarimi sıkacagim
Dis muayenesi olduk.lekelenmeler icin koca.sehirde tek bir depoda olan florursuz bir jel.verdi.curumeyi engellicekmis
Pediatristten de
Kizimin tansiyonunu olcmesini...kalbine bakmasini ...istedim.kucucuk vir tansiyon makinasi ile bakti ..9 a 6 cikti...kalbini dinledi 5 dakika kadar...ufurum.yok dedi..kilo boy degerlendirdi..4 ay onceki kan sayinlarimiza bakti...kafa kemiklerini incelettim..karaciger dalak.mide.gibi organlarin buyuklugunu elle.degerlendirdi...skalyoz icin iskeletini degerlendirdi.genital.bolge yapisikligi degerlendirdi. Sorulari.i.sordum..3 yas anneleri icin tavsiye ediyorum.simdi gidip siyah noktalarimi sıkacagim