3 yaş ağlama krizleri

colpanhan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
18
6
6
32
3 yaşındaki kızım sürekli ağlıyor. İstediğini yapıyoruz ağlıyor, yapmıyoruz ağlıyor. Bıraksak bütün gün ağlayacak. Artık ben de dayanamıyorum. Kızımla birlikte ben de sürekli mutsuzum. Bunun bir sonu var mı? Canımızdan bezdik.

Az önce yasadigimiz olay.ayakkabiyi giydi. Fermuarını bana kapattırmak istiyor.Kendin yapabilirsin diyorum.Yok ağlıyor illa ben yapacağım.Bende bıraktım biraz ağladı,sonra kapattım.Sonra sarıldık faln.Ama yani çok can sıkıcı bir durum gerçekten.Bazen tamamen bırakıyorum.Aglamasina izin veriyorum.Evde neyse de dışarıda yapınca çok zorlanıyorum.

Gerçekten insanı çok zorluyorlar ya. Ama benimki bir kaç ay önce daha beterdi. Yeni 3 yaşında oldu biraz hafiflemeye başladı ama bazen öyle saçma şeylere bağırarak ağlıyor ki delirmemek elde değil

Ay evet bizde de var bu durum. İlla her şeyi ben yapıcam başkası yapınca kriz çıkıyor. Bazen de tam tersi kendi yapamayacağı şey için ben yapacağım diye ağlıyor, sonra bir tur da yapamayıp ağlıyor

Aynı durum bizde de var her şeyi ağlayarak söylüyor delirmek üzereyim hiç söz dinlemiyo, aşırı hareketli, tehlikeli şeyler yapmaktan çekinmiyo bu gün bile bile yanan ocağa uzattı elini son anda çekmesem yanacaktı. Aşırı zor bir dönemmiş 3 yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…