3 veya 4 boyutlu ultrasonlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Selen1973
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Selen1973

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, forumda oldukça yeniyim. Birşey merak ediyorum sorum hamileliklerinde 3 veya 4 boyutlu ultrason yaptıran annelere. 3 veya 4 boyutlu ultrason görüntüleri ile bebeğin doğduktan sonraki görüntüleri arasındaki benzerliği merak ediyorum. Ultrason görüntüleri gerçekten bebeğin son haline benziyor mu? Yüzü örneğin ultrasonda gördüğünüz görüntüyle aynımıydı doğumdan sonra yoksa farklılıklar var mı?

cnm ben 3 4 boyutlu ultrason yaptırmadım ama bi ultrason resminde bebeğimin yüzü çok net çıkmıştı ben doğduktan sonra pek benzetemedim gerçi 7 aylıkkendi resmi belki 2 ayda değişmiştir bu arada kk ya hoşgeldin cnm...

ben 4 boyutlu ultrasona girmiştim..tabii anne karnındakiyle canlısı biraz farklı oluyor ama yüzünü çok net seçmiştim kızımın..eli ayağı ve özellikle burnu doduğu gibiydi...görünce çok şaşırmadım ultrasonda ki bebekten çokta farklı deildi...

Biz de 28. haftada 4 boyutlu ultrason ile bebeğimizin yüzünü gördük ancak bebeğimin gözleri, ve dudakları şiş burnu ise şiş ve kocaman görünüyordu. Biraz canım sıkıldı onu öyle görünce o nedenle sordum acaba doğuma kadar değişir mi yoksa bir sorun mu var?

canım anne karnında basınç olunca bütün bebekler normalde zaten şiş doğar bu zamanla iner birde benimde bebeğin burnu büyüktü doğunca ve ilerleyen zamanlarda burnu şişi indi ve şimdi minicik bunu telaş etme benim ultrasyon resimleri ile bebeğimi az benzettim çünkü çokkk değiiyor zamanla

benim kendi doktorumda çektirdiğim ultrasonda bebeğimle ultrason çıktısı arasında hiç fark yok. Kendi doktorum bana sezeryan dediği için kızdım bana verdiği doğum tarihine 1 gün kala bir de başka doktora görüneyim dedim.O doktordaki ultrason çıktısı çok farklıydı ertesi gün kendi doktoruma doğuma gittim. diğer doktordaki doğumdan 1 gün önce çekilmesine rağmen benim bebeğimle hiç ama hiç alakası yoktu. Anladığım kadarıyla cihazdan cihaza değişiyo bunun başka bi açıklamasını bulamadım ben.

Teşekkürler arkadaşlar biraz içimi rahatlattınız. Bebeği o halde görünce çok endişelendim. Umarım doğuma kadar şişleri iner :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…