• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3. Ve 4. Bebeğim için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Reyhan5435

şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
18
merhaba hanımlar benim birisi 4.5 yaşında birisi 20 aylık iki tane oğlum var nasip olursa planlı bir gebelik daha düşünüyoruz maddi durumumuz iyi ve gerçekten çocukları eşimde ben de çok seviyoruz şimdi klomen tedavisine başladım bu bebeğimiz ikiz olur bir de iki kız olursa çok sevineceğiz inşallah ailemizde çok ikiz var bizim gibi 3-4 çocuklu olan ya da olmak isteyenler var mı avantajları ve dezavantajları nelerdir merak ediyorum

Ne guzel Allah iki evlat vermiş ikiz istemeniz de doğal ancak avantaj dezavantaj kişiye gore degisir.Bir tanesine ayırabileceğiniz nitelikli zaman vs vs ...Bence hayırlısını isteyin benim gibi evlat hasretiyle yanan o kadar cok arkadaşımız var ki bunlar bile aşırı detay

Merhaba ben de çocuk sevgisiyle deli olan bir çocukluk geçirdikten sonra Rabbim 3 kız evladı nasibetti şükür durumum da iyi sayılır yavrularım da tok gözlüdür erken anne oldum 34 yaşıma daha girmedim çocuklar beni hep dinç tuttu çok fedakarlık istiyor ama meyvesi güzel oluyor kızımın birisi okul birincisi diğeri de kendi okulunda iyi seviyede 3.de sınıfında çok iyi ve ahlak ve başarı belgeleri ile dolu evim bunu övünme değil de örnek olarak söylemek istedim bu arada ben de açıktan Ünv bitirdim ve yabanci dil sertifikalarım var bazisi bir çocuğa bakmaz bazısı 4 -5 çocugu güzelce buyutür. 15-12-7 yaslarindalar tek kızdım ben şimdi kız kıza takiliyoruz kardes zannediyorlar. İmkanı olan eğer kendine guveniyorsa çok çocuk iyidir .iyi aileler ahlak vs verebilenler lütfen çok çocuk yapsın toplumun ihtiyacı var zaten sokakta ilgisiz çok çocuk var(Rabbim iyi yönlere yonlendirsin) ülke iyi (ahlakli)çocuklara ihtiyaç duyuyor.
Rabbim anneligi herkese tattirsin inşallah .

Back