Takas dusunmuyorum canim dedigim gibi hem evim bosalsin hemde elime azda olsa bi nakit gecsin diye elden cikariyorum zaten.10 tl cok geldiyse tabi bisey diyemicem2 cüzdan için demiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takas dusunmuyorum canim dedigim gibi hem evim bosalsin hemde elime azda olsa bi nakit gecsin diye elden cikariyorum zaten.10 tl cok geldiyse tabi bisey diyemicem2 cüzdan için demiştim
yok cnm çok geldiğinden değil uygun fiyatın daha ne olsun .nakit sıkışığım da ondan dedim .teşekkür ederimTakas dusunmuyorum canim dedigim gibi hem evim bosalsin hemde elime azda olsa bi nakit gecsin diye elden cikariyorum zaten.10 tl cok geldiyse tabi bisey diyemicem
Hepimizin derdi ayni maalesef canim anliyorum seni de. Kusura bakma sende lutfen iyi satislar sana dayok cnm çok geldiğinden değil uygun fiyatın daha ne olsun .nakit sıkışığım da ondan dedim .teşekkür ederim
Özelinize yazdimEki Görüntüle 1297136 resimdeki pijama ne kadar ve benim boyum 1.68 bana olur mu bedeni kaç
PİJAMALARIN İKİ TANESİ KISA KOLLU DİĞERLERİ UZUN KOLLUDUR.HEPSİ İNCE KUMAŞLIDIR. TERTEMİZ.HEPSİ LARGE HATTA XLARGE BEDENE UYGUNDUR.
YENİLER YENİLER
takas düşünürsen maşana talibim canmAYRICA BRAUN MARKA MAŞAMDA HALA SATIŞTADIR.EN SON 45 TL DEMİŞTİM AMA İLGİLENEN OLURSA DÜZ YAPICAM.
Tesekkur ederim canim takas dusunmuyoruntakas düşünürsen maşana talibim canm