• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Tüp bebek ve Düşük sonrası genetik test yardımcı olur musunuz

ayseyildiizzz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
101
60
18
35
Merhaba herkese 6 yıldır evliyim 4 yıldır hiç hamile kalamadım. 2 aşılama sonrası 2 tüp bebekle de hamile kalamadı . Açıklanamayan infertelite tanısı var. 3. Denemede 2 embriyo transfer edildi. Bir kese gelişti diğeri gelişmedi. Gelişen de 8. Haftada kalbi düştü kürtaj oldum. Genetiğe gönderildi sonuçta “ 47,XX + 15 kromozom kuruluşu saptanmıştır. Gebelik kaybını açıklayacak bir değişikliktir. Diğer gebeliklerde tekrarlama ihtimali %1 dir yazıyor” bu ne demek, gebe kalamamam ile ilgisi var mı? bilgisi olup yardımcı olabilecek kimse var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba bende 2. Denemede hamile kaldım benimkininde kalp atışı durdu biz genetiğe göndermedik. Yalnız eşimle kendimize genetik yaptrdık temiz çıktı. Yumurta toplandı şimsi embriyoları genetipe gönderdik sağlıklı olanı transfer edicez allah nasip ederse. Tüp bebekte bu çok karşılaşılıyor genetiği bozuk olması. O yüzden kalp duruyo . Doktorlar genellikle bunı engellemk için genetiğe gönderiyolar bundan sonraki yolunuzı bu şekilde ilerleye bilirsinz isterseniz. İlki öyle oldu die hepsi böyle olcak die kaide yok genellikle kalitesiz yumurtalarda oluyormuş

Back