3. Tüp bebek neler yaptım, hangi testleri istedim?

Merhaba İntralipid serumu nerden temin ettiniz nerden edebiliriz?

Merhabalar ben Kanada da yaşıyorum buradaki doktorum da kendi çocuğuna tüp bebek ile sahip olmuş kendinde de intralipid kullanmış uygun bulduğu her hastasına uyguluyor. Burdan bulduk yani.
Benim ilk transfer gunu yapıldı hastanede temin ettik ama sonuçlarım çıktı negatif maalesef insallah sizin için çok güzel olur her sey

Benim ilk transfer gunu yapıldı hastanede temin ettik ama sonuçlarım çıktı negatif maalesef insallah sizin için çok güzel olur her sey
Peki bu serumu illa sizmi istediniz yoksa doktunuz gerek duydumu
Kayseri'de bir prof.bu serumun yağ olduğunu ve sırf embriyo daha iyi beslensin diye kan sulandırıcı verilirken neden yağ dolu ve kanı katilastircak bi serum verilsin ki diyo ve. Tavsiye etmiyo
Kendi merkezinde bı ara gelen her hasta ısrarla serum istediğini ve sonuçların çoğu negatif olduğunu söyledi

Hayır benim bilgim bile yoktu bir serum takacağız dedi neden dediğimde destekliyor dedi. Forumda bunu bir sorun kullananlar ve tutanlar varmış ben okudum araştırdım bende kan pıhtılaşması var ilaç kullanıyorum transfer ve sonrasında. Bu arasa benim sonucum negatif oldu

kuzu ne diyorsun bu seruma doktora sormaya gerek var mı sence yada hiç kafayı bulandırmamak mı gerek.. yeni yeni şeyler öğreniyoruz valla acaba bi test yaptırıp ona göre mi karar veriliyor bende merak ettim
benım doktorum yapmayacak sordum ama gebelık kaybı vs olmadıgı ıcın gerek yok dedı ..
cok fazla sey var ya burdan duyup duyup soruyorum bende doktoruma :)

Mert arkadaşlar bende bu serumu doktoruma sormayı düşünüyorum ama benim transferine 5 gün kaldı test yapmadan bu serumu yaparmi bilemedim

İşte doktorda tam bunu söyluyordu pirtilasma olmasın diye iğne verirken neden yağ olan bı serum trasferde verilip kanı katilastirsinki diye

Arkadaşlar evet serumun içeriği yağ, bizlerin bağışıklık sistemini düzenliyor. Yani embriyoyu vücut yabancı madde olarak görmesin diye çalışıyor bu serum. Ben transferden 6 gün önce ve transeferfen 10 gün sonra olmak üzere 2 kere aldım alan bütün arkadaşlarım pozitif sonuçlandı. Doktorumun kendisi de tüp bebekle çocukmsahibi oldu o da kendine de uyguladı. Ben sadece benim işime yarayan herşeyi sizlerle paylaşmak istedim ve paylaştım benim 3. Transferim şükürler olsun 17. Haftadayız kızımla diğer 2 transferde hiç tutmadı çünkü vücudum yabancı maddeolarak gördü embriyo yu ve tutundurtmadı bağışıklığım. Ben buna bağlıyorum.

Evet sizin çok farklı verilmiş serum
sonuçta masalh pozitifte olmuş
Benim bildiğim herkese trasfer ilk gün verilmiş ve sonrası verilme.ara ara devam etmiş
Size.verilen gibi serum almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…