3. TÜP BEBEK İÇİN TÜP MİDE OLMAK..

bana da canım ankaradaki prof dr berfu demir kilo vermeden sana tüp bebek yapamam dedim 2 tane ünv hastabesinde tüp bebek yaptırıp olmayınca özelde şansımızı deneyelim dedik..samsundan ankaraya onun yanına gittim boy 165 kilo 108 idi yani yaşın da var 40a da az kalmış dedi 90a in opu yapayım 80 de transfer dedi ..
zaten annem vefat etti falan kendimden de geçtim dedim normal olmuyor tüp bebek olmadı kilo da veremiyorum sağlığımda elden gidiyor gözümü kapadım tüpmide ameliyatına karar verdim oldum çok şükür onu da geçirdik ..şimdi 6 7 ay kilo verme sürecmi bekleyeceğim...önce tabii ALLAH ol diyecek ama henüz bizim için zamanı gelmemiş demek ki ben elimden geleni yaptım bundan sonrası nasip..

biraz fazla kaçırdım mı aklım çıkıyor...mide gitmiş gerçekten :)

Allah saglik versin. Geçmiş olsun. Sonra da bebis verir insallah:) yolun acik, sansin bol olsun.

Hangi merkeze gittiniz acaba aiz

maşallah allah bağıslasın yavrunuzu 3 kilo almayı nasıl başardınız hamilelik boyunca :) bebiş ne kadar doğdu acaba? benim şeker sıkıntım da var insilün başladık dikkat ediyorum yediklerime ikizlerime hamileyim korkuyorum da bir yandan nasıl kilo alacaklar bu yediklerim ikisine yetecek mi diye.

Benim boyum 150 kilom şuan 81. Tüp bebek tedavisine başladığım da 78 kiloydum 78 gebe kaldım yani ilk tüp bebek denemem de. Kilo sanırım herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Şuan ameliyat olmuşsunuz kaç kilosunz merak ettim fıstık gibi olacaksınız inşallah

Hangi merkeze gittiniz acaba aiz
Tup mide ameliyatı için mi ?
Eğer onu soruyorsanız samsun ondokuz mayıs ünv hastanesinde doc.dr selçuk ozbalciya ameliyat oldum kendisinden çok memnunum çok ılgili ve başarılı 1 ayı tamamladım 10 kilom gitti

Kilo hamileliğe engel değil lafına inanmayın bence şansı çok düşürdüğünü söyleyen doktorlarda çok fazla.Kendinizi zorlayın kiloları mutlaka verin düşünün birde hamile olunca o kilonuzun üzerine daha da kilo almaya devam edeceksiniz.Gebeliğiniz ne kadar sağlıklı olabilir ki ?

Dilerim Allah en hayirli en guzel evlatlardan nasib eder. Eşimin patronunun 14 sene çocuğu olmamiş. 6 kere tup bebek yapmişlar negatif olmuş. En sonunda HLA ile ilişkili sorun bulmuşlar. Hiçbir doktor degil sadece bir doktor akil etmiş kontrol etmeyi. Ne olduğunu bilmiyorum. Eşime soylerim daha etrafli sorar burdan bildiririm. Onu buldukdan sonra galiba ona yonelik tedaviyle hamile kalmiş şu an kizi 18 yaşinda.

Çok teşekkür ederim memnun olurum en son kilo dediler bakalım kilolarım gitmeye başladı

Aynı kilodayız bende hafta sonu transfer olacam insAllah

4 ay olacak ameliyat olalı 25kilodan kurtuldum çok şükür...bakalım nasipse bayramdan sonraya tüp bebek düşünüyoruz yeniden

maşallah hayırlısıyla inş. olur
inş. tüp bebeğe gerek kalmadan olur

maşallah hayırlısıyla inş. olur
inş. tüp bebeğe gerek kalmadan olur
inşallah canım ben de umut ediyorum tedavisiz ALLAH verir hayırlısı ile sağlıcakla inşallah maddi olarak da 2 tüp bebek benim tüp mide amieliyatı çok zorladı bizi en azından bebeğimize harcarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…