• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. torun siparisi

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
Merhaba hanimlar,

Genel olarak kv ile aram iyidir.. beni sever, bende onu severim... karsilikli birbirmize bi saygisizligimiz olmaz.. ama her kv gibi herseye mudahale etmek ister, karisir, mutlaka fikrini soyler ve israr eder.. bende alttan alirim, onu uzmem ama yinede bildigimi yaparim :) ama bazen bu karisma islerinde dozu kaciriyor..

Biz esimin gorevi nedeniyle dogudayiz.. bi kac aya insallah tayinimiz batiya cikacak.. kv ve akrabalar memleketteler..

aksam esim kv ile telefonda konusuyor, hoparlor acik, herseyi duyuyorum ben.. kv diyor ki 'oglum yeni evinize tasinin, yerlesin, sonra 3uncu bebeginiz olsun.. cocuklara kardes olsun'.

Sakasina veya tavsiye gibi degil.. israrla tekrar etti.. esim guldu gecti 'anne hayirlisiyla bi tasinalim da' filan dedi..

Ben tabi şok oldum.. bu kadar curreti nerden buldu anlamadim... 9 yillik evliyim ve tayin dolayisiyla hep uzaklardayim... ben cocuklarimi kimsenin yardimi olmadan, kimseden bisey beklemeden buyutuyorum.. bana kv de dahil olmak uzere kimse 'kizim bi ihtiyaciniz var mi? Nasil yapiyosun, cocuklarla zorlaniyomusun' diye sormadi. Hos sormasinlar da ama benim ne sartlarda cocuklarimi buyuttugumu bilmeden bana 3uncuyu yap demek ne abes...

Ayrica gebelikerim sıkıntili.. dusuklerim ve ölü dogumum var.. ona ragmen 3uncu diye israr etti..

Sonuc olarak bu yazin konusu bizim 3uncuyu ne zaman yapacagimiz olacak.. bunu dusunurken bile geriliyorum.. kendi fikrimi anlatip onu ikna edecegimi dusunmuyorum.. zaten ikna etmek de istemiyorum... bunu sormamasi gerektigini anlamali ama bu cok zor...

Gorumcem yakin zamanda 3uncu bebegini kucagina aldi.. rabbim bagislasin.. onun gazina mi geldi anlamadim..

Benim oglum 4 aylik ve simdiden bana "3. Sünü yap, belki bu sefer kiz (iki oglum var) olur" diyenler var. Sanki kiyafet siparis ediliyor. Bende anlamiyorum. Duymamazliktan gelmek lazim aslinda

hah bende hastayım ona. bir tane de kız yap diyorlar:KK53:
sipariş verilseydi ben zaten bir kız bir erkek verirdim..

Tabiki kv yap dedi diye yapmicam.. her konuda fikrini soyluyor zaten, cogunda gulup geciyorum ama bu konuda gulup gecemedim..

Bu kadar ozelimize karismamali..

Bide oyle tatli tatli 3uncu de olsun demedi.. bayagi ciddi sekilde dedigi icin rahatsiz oldum galiba..

hah bende hastayım ona. bir tane de kız yap diyorlar:KK53:
sipariş verilseydi ben zaten bir kız bir erkek verirdim..

Vallaha ben "Allah saglikli ve hayirli evlat verdikten sonra cinsiyetin hic önemi yok" derim. 3. Cocugum olsun baslarlar "Daha düsünüyormusun" diye. Esimin babasi bana bir kere "4/5 cocuk yapsan alicagin cocuk parasi sana yeter,calismasan da olur" dedi :D :D Insanlarimiz bazen acayip

Çoğu k.valide böyledir zaten,hatta kendi annelerimiz bile çoğu kez " bir tane daha yapın" diye söylenir.

Konuşsun dursunlar,niye bunun için geriliyorsunuz ki,ne kadar da ciddi söylese, yatak odamıza gelip direktif verecek hali yok...Abartmayin.

Vallaha ben "Allah saglikli ve hayirli evlat verdikten sonra cinsiyetin hic önemi yok" derim. 3. Cocugum olsun baslarlar "Daha düsünüyormusun" diye. Esimin babasi bana bir kere "4/5 cocuk yapsan alicagin cocuk parasi sana yeter,calismasan da olur" dedi :KK70: :KK70: Insanlarimiz bazen acayip

ahaha biz karın tokluğuna yapıyoruz birde:))
benim kv de de takılır bazen 3 iyidir hem belki kız olur diye..

Ne var yani kadıncağız evladı için bir temennisini de mi soyleyemeyecek.Ya son günlerde bakıyorum da kayinvalideler, gorumceler ne söylese ,ne yapsa hata,yanlış. ..

Benimki de her fırsatta sakın yapma der. Güler geçerim. Onun demesiyle olmuyor bu işler. En güzeli kafaya takmamak. Zaten uzakmışsınız. Çok kafaya takılacak birşey yok.

Ne var yani kadıncağız evladı için bir temennisini de mi soyleyemeyecek.Ya son günlerde bakıyorum da kayinvalideler, gorumceler ne söylese ,ne yapsa hata,yanlış. ..

Yok hayir gercekten her soyledigine laf etmem... ve oyle safiyane bi temenni degildi.. bayagi emrivaki bir sekildeydi.. bir cok konuda fikrini soylesin, ki bende bir cok konuda fikir danisirim ona.. ama bu sekilde cikisindan rahatsiz oldum

Ben de çok gıcık oluyorum bu çocuk muhabbetine, bizimkiler de kız bebek hastası, ikinci bebeğim de erkek olunca bildiğin üzüldüler, kv birkaç kez dedi bir tane daha yaparsın o kız olur diye sanki ben belirliyorum cinsiyeti! Anne, ya üçüncü de erkek olursa dedim, ne yapalım onu da severiz dedi (lütfettiniz bağyan!)

Boşverin he hı deyin geçin, laf anlamıyorlar bu konuda, sert çıksan “ben ne dedimki” deyip cefakar ana moduna giriyorlar.

Back