Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 3 tekerli mi,4 tekerli mi ? Hangisi kullanışlı ?

sibel5206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
47
3
86
İstanbul
Arkadaşlar sürekli görürüm yollarda, bebek arabalarını hareket etmekte zorlanan anneleri.şimdilerde 3 tekerli bebek arabaları görüyorum etrafımda.bende 6 aylık hamileyim almayı düşünüyorum.sizce hangisi kullanışlı.ben hantal olmayan kolay açılıp kapanan pratik ve rahat bir araba arıyorum.

biz 4 tekerlekli kullanıyoruz... chicconun.. tek elle açlışıp kapanabilen, hafif bi model... baston değil bebek arabası.. memnunum yani..
bende çok sık görüyorum 3 tekerlekli araba, bizde alalım denryelim dedik, 750 lira gibi bi rakam sölediler, tşk ederiz deyip yerine koyduk :34:

biz 4 tekerlekli kullanıyoruz... Chicconun.. Tek elle açlışıp kapanabilen, hafif bi model... Baston değil bebek arabası.. Memnunum yani..
Bende çok sık görüyorum 3 tekerlekli araba, bizde alalım denryelim dedik, 750 lira gibi bi rakam sölediler, tşk ederiz deyip yerine koyduk :34:

daha uygun olanlarını tercih edeyim dedim ama,bakacaz.3 tekerlekli olanların sanki kullanımı daha rahat gibi geldi..

Kesinlikle 4 teker.. 3 teker tarz duruyor ama çokta kullanışlı değil benim kuzenim aldı ve çokta pişman oldu özellikle kaldırımlarda indir bindir yaparken baya zorlanıyor. Arka tekerleri kaldırınca ön tekerde denge bulmak zor oluyor birde bebek ağırlaştıkca dahada zor oluyor bu denge.

kesinlikle 4 teker.. 3 teker tarz duruyor ama çokta kullanışlı değil benim kuzenim aldı ve çokta pişman oldu özellikle kaldırımlarda indir bindir yaparken baya zorlanıyor. Arka tekerleri kaldırınca ön tekerde denge bulmak zor oluyor birde bebek ağırlaştıkca dahada zor oluyor bu denge.

cevabınız için teşekkür ederim,gözlemlerinizi paylaşmanız karar almamı kolaylaştıracak.

3 tekerlekli arabaların kaldırımlara çıkarken ve inerken devrildiğini duydum. o nedenle 4 tekerlekli ve mümkünse ön tekerlekleri ufak arka tekerlekleri iri olanlardan almak lazım

Son düzenleme:
bende bu aralar bebek arabalarını araştırıyprdum güzel konu olmuş.ben de 4 tekerin daha kullanışlı olacağının kanısındayım.üç tekerler güvenli gelmedi.graco mirage diye bir ürünü beğendim ama daha inceleme fırsatım olmadı park yatağını da aynı marka alıcaz.yatakta da çok araştırdım ve bizzat gördüğüm kadarıyla grzconun yatağı en iyi olan.diğerlerine göre ebatları oldukça küçük ama benim işimi görür en fazla bir yaşına kadar yanımda yatıracağım çünkü.kraft marka bebek arabalarını kimden duyduysam hiç iyi olmadığını söylediler.en yakınım görümcem hiç tavsiye etmedi.sizlerin de araştırmasından çıkan sonuçlar varsa lütfen paylaşın.

2 ay sonra doğumum gerçekleşecek tüm eksikleri tamamladık ancak bebek arabası konusunda kesin bir karar veremedim
quinny buzz
concord neo
bu ikisinin travel sistem arabaları cok havalı ve çok kaliteli kullananlar ağırlık ve büyüklük dışında hiç bir sıkıntı yaşamamışlar fiyatları da diğerlerinden baya üst düzeyde
aynı özellikleri taşıyan kilo olara daha hafif olan
exorbaby
de 3 tekerlekli bi model var fiyatı diğerlerinin 3te 1 i kadar kullanışlı görünüyor
graco cok kaliteli fiyatı da normalden biraz üstte ama donanımlarına değer tek sorrunu cok agır ve yer kaplıyor concordneo ve quinny ye tercih edilebilir
bu araştırdıklarımın hepsi 3 tekerlekli travel sistem
bi de kanz kz 715 var o da gayet uygun fiyatlı ve aynı özellikleri taşıyor
ben daha kullanışlı olacagını düşündüğümden hep 3 tekerli travel sistem arabaları araştırdım ama kullanışsız olacakları hiç aklıma gelmedi Mantıken iler dogru giderken 3 tekerli araba 4 tekerliden daha kullanışlı ama geri geri çekerken (ki bu hareketi ne kadar yaparız bilmiyorum) arka tekerleri kadırıma çemede 3 tekerli de denge problemi yaşanır. ama kullanmadıgımdan kesin bişey söyleyemeyeceğim
araştırdıklarımı paylaşmak istedim sizde bunların kullanım videolarını mutlaka izleyin derim
Teşekkürler

elbette bebeğin pek çok gideri olacağından bütçe planlaması şart ancak bebek arabası benim açımdan en önemli konulardan biri sanırım pekçok anne ve anne adayı da aynı görüşte benim favori arabam concort neo bebeğim olacağı zaman kesinlikle daha iyisi gözüme girmez ise onu alacağım.Oldukça rahat kullanışlı emsallerinden hafif ve sanırım bebek için de konforlu bir araba kullananların memnun olduğunu duydum.

selamlar.bendebunu simdiden dusunuyorum.ve sanirim 3 tekerlikli ABC design cobra markasini alicaz.benim bir arkadasim aldi memnun.bakalim-

3 tekerlekli olanlar devriliyor cnm bende ondan alcaktım sonra vazgectim araştırdım hep şikayet var 4 tekerlekli al

Arkadaşlar 3 tekerli kullanıp memnun olan yokmu? Kaldırıma geri geri değilde önce ön tekerler çıkılsa sorun yaşanırmı gene? Tek sorun kaldırımım acaba?

Arkadaşlar 3 tekerli kullanıp memnun olan yokmu? Kaldırıma geri geri değilde önce ön tekerler çıkılsa sorun yaşanırmı gene? Tek sorun kaldırımım acaba?

canim benim kizimin arabasi 3tekerlikli ben memnunum.sadece kucuk bebek icin degil.o yuzden yenisini alicaz.ben kulllaniyorum.eskiden 4 tekerlikliydi onu kilere atdik.bu dahA iyi.ama her kesin zevki farkli.bunu bilmek insanin kendisi kullanmali

3 tekerlekli arabaların devrilmesi hakkındaki bilgim şöyle oluştu.Eşimle,bebek öncesi bebeğin ihtiyaçlarını ve bunların genel bütçemize nasıl yansıyacağı konusunda bilgi sahibi olmak amacı ile e- bebek çamlıca şubesine gittik.Orada çeşitli ürünlere baktıktan sonra (ki bunlar sayısız kesinlikle tek birgün yetmez) oradaki ikinci el bölümüne de bir göz attık.orada bulunan satış elemanı o gün 2 adet quinny zapp xtra arabanın devrilme sorunundan dolayı getirildiğini belirtti bunu duyunca 3 tekerlekli arabadan soğuduk zaten bebek arabası reyonunda concord neo yu çok beğenmiştik kafamız netleşmiş oldu.

Back