3 tekerlekli mi 4 tekerlekli mi?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
kızlar bebek arabası alacağız.
4 tekerlekliler nasıl desem sanki hantal gibi;3 tekerlekliler daha rahat görünüyor...

ama 3 tekerleklilerin de çift yön seçeneği yok?

sizce..

3 tekerleklilerde denge sorunu var. Hatta ben de düşündüm bir ara, mağazada denedim. Bu sitede biri kaldırım gibi yüksek yerlere çıkarırken araba çok dengesiz oluyor demişti. Aklımda kalmış, mağazada bir basamaklık yükseklik vardı. Ön tekeri kaldırdım, çıkardım. Arka tekeri kaldırırken önde tek teker kaldığı için araba yalpalanmaya başladı. Boş araba olduğu halde böyle. İçinde debelenen çocuk varsa hele çok tehlikeli.

Kesinlikle 4 tekerlekli al,sürerken daha dengeli. Ön tekelekler 360 derece dönebilsin, alt sepeti geniş olsun

4 tekerlekli kullanıyorum gayet memnunum.kaldırımdan inip çıkarırken daha rahat . Ama kullanım rahatlığı açısından ön tekerlekler 360 derece dönebilsin.

4 tekerlilerin neresi hantal yahu? Baston tipi, 4 tekerlekli kullanıyorum ben de. Acayip hafif, rahat, pratik... Kızımla yolların tozunu attırıyoruz. Chicco Liteway kullanıyoruz, 7 kilo civarı. Farklı markların daha hafif modelleri de mevcut.

Yenidoğan için alacak heralde. Ama onlarında hafifleri mevcut.

3 tekerleklide denge problemi oluyor dediler ben almadan once. Sonra magazaya gittim gorevli demge problemi olmaz kullanmayi bilmeyenler denge problemi yasar dedi. Basamakta denedik. Ben cikardim araba yalpaladi o cikardi yalpalamadi. Simdi 7aydir kullaniyorum hicbir sorun yasamadim. Puf noktasi, on tekeri basamaga cikardiktan hemen sonra arabayi kaldirmican. Arka teker kaldirima degdiginde cikarcan. Bu kadar basit..

Marka onemlidir mutlaka ama ikisini de deneyimlemis biri olarak 4 teker diyorum.

Mamas papas lara baksana. Hem hantal değil,
Hem tekerleri o kadar yumuşak kii yolda akıyor çok rahat kullanımı.
Hafif. Çift yön.
Tam yatırır pozisyon da yenidoğan içinde çok uygun.
Sonrasında baston almaya da gerek kalmıyor.
Tavsiye ediyorum.

kızlar bebek arabası alacağız.
4 tekerlekliler nasıl desem sanki hantal gibi;3 tekerlekliler daha rahat görünüyor...

ama 3 tekerleklilerin de çift yön seçeneği yok?

sizce..

Dört tekerlekli. Ön tekerleklerin 360 derece dönmesi kafi. Çift yönlü kullanım olması daha iyi.

3 tekerlekli alıcam die iyisini almaya kalkarsan bi ton para vericen ..Zira bnm kini 450 tl ye aldık 5 para etmez dolabın ustunde duruyo hantal gibi ..paston puset aldım 1 yıl kullanamadık arabayı..Kesinlikle 4 tekerlekli ve hafif araba...casual milano paston puset hem 5 kilo hem çift yönlü tam yatar çok güzel bi araba ..baston pusetle normal agır olan bebek arabalarının tüm özellikleri var kendisinde..

Bende 3 tekerlikli aldım şimdilik memnunum bakalım kullanışlı, hafif, sürüşü kolay denge problemide yaşamadım ben ama çift yönlü olmayışı eksisi bence çünkü 5 dakika da bi durup bakıyorum ne yapıyor diye.

Benim 3 tekerlekli çift yön kullanılıyor. Çok rahat kullanımı ama ağır araba :/ quinny buzz du sanırım

ne sıklıkla ve ne güzergahta kullanacağınız önemli.

ben de 4 tekerlekli ve çift yön seçenekli bir model tercih ettim.
benim oğlan uykuyu severdi, uyurdu hemen arabasında, o yüzden uzun bir dönem bize bakacak şekilde kullandık, daha sonra dışarıya bakacak şekilde çevirdik. çift yön desteği bizim için olmazsa olmazlardandı.

yine sağlamlık, kaldırım in-çık çok olan bir muhitte ve inşaatlar nedeniyle arada bir yola inip çıkmam gereken bir yerde oturduğum için çok önemliydi.
hatta o dönem çok düşündüm, hafif olan arabaların sağlamlığı daha düşük.
ama ağır olanlar da hakikaten ağır yani, eşim yanımda olmasa toplayıp kaldıramayacağım şekilde.
bu yüzden en azından o tarz sağlamlıktan vaz geçip, daha hafif bir ürün tercih ettim, o da biraz sallantı yapıyordu.
hem hafif olsun hem 3 tekerli olsun deseydim, bir yıla elimde kalırdı muhtemelen :)

baston düşünmüyorum çünkü hani hafif araba ...belki ek olarak alınabilir ama yenidğpan için 3 yada 4 tekelekli en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…