• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 tekerlekli mi 4 tekerlekli mi?

2 çocuğumu da 3 tekerlekli bebek arabamızla büyüttüm. en büyük avantajı şişme, havalı teker olmasıydı. dağ,bayır taş demeden çok rahat gidiyordu. tekerlekleri havalı olduğundan sen sadece yön veriyorsun, hafif bir itmeyle gidiyordu. yani çok yorucu değildi. denge konusunda hiç problem yaşamadım. ön teker 180 derece dönüyordu zaten.

ama bence arabanın tek yön olması çok büyük bir dezavantaj. çoğu güneşli günlerde baya sıkıntı yaşadım. baston alırsan da bu sıkıntı olacaktır.

sürüş keyfi olarak 3 tekerli derim, ama bebeğin keyfi olarak da 4 tekerli derim:KK54::KK54:

2 çocuğumu da 3 tekerlekli bebek arabamızla büyüttüm. en büyük avantajı şişme, havalı teker olmasıydı. dağ,bayır taş demeden çok rahat gidiyordu. tekerlekleri havalı olduğundan sen sadece yön veriyorsun, hafif bir itmeyle gidiyordu. yani çok yorucu değildi. denge konusunda hiç problem yaşamadım. ön teker 180 derece dönüyordu zaten.

ama bence arabanın tek yön olması çok büyük bir dezavantaj. çoğu güneşli günlerde baya sıkıntı yaşadım. baston alırsan da bu sıkıntı olacaktır.

sürüş keyfi olarak 3 tekerli derim, ama bebeğin keyfi olarak da 4 tekerli derim:KK54::KK54:
ben şu çift yön dezavantajını pusetle giderebileceğimi düşündüm araştırdıkça..
çünkü tek dezavantaj bence de bu....
puseti bana bakacak şekilde koyarsam tamama olur sanki ;)

4 teker, on tekerler 360 derece donebilen, arkadakiler ondekilere gore buyuk olan, suspansiyonlu modellerden oneririm. Cok rahat, tek elle bile:21:

ben şu çift yön dezavantajını pusetle giderebileceğimi düşündüm araştırdıkça..
çünkü tek dezavantaj bence de bu....
puseti bana bakacak şekilde koyarsam tamama olur sanki :KK66:
Ama pusete sigmadigi zamanlarda, ruzgara yagmura karsi gitmek sikinti. Her cocuk yagmurluk taktirmayabilir arabaya:KK66:

Back
X