Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çocuktan fırsat bulmuşken günlük menümü iliştireyim şuraya.
Sabah
50 gr kadar kavurma ve 1 kabak 1 yumurtalı omlet
60 gr kadar yağsız peynirle kapya biber tostu

Öğlen
2 köfte

Akşam
1 kase salata üzerine 80 gr kadar et döner

Bugün suyu az içtim, şimdi suya yükleniyorum, 2 lt yapıcam sahgull

10.000 adım atılmış bulunmakta Lusi
Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere kızlar, iyi akşamlar herkese

diyet bakimindan iyiyim de spor tamamen iptal oldu. oglan hasta kiz laftan anlamaz falan kafam hic spor havasinda degil
pilates aletinin uzerindeki camasirlari duzenleyip yarin ben de bacak falan calismaya basliycam biraz
Geçmiş olsun canim benimde kizda öksürük ve bütün akıntısı var kış kendini göstermesi yetiyor

Afiyet olsun canim menülerin cok düzeldi.

Afiyet olsun canım
En azindan miktari az
Sabah 2 yumurtadan omlet peynir domates yeşillik.zeytin
Ara 1 sade kahve
Ara 1 fincan yeşilçay 2 adet kayısı
Aksam 1 tabak nohut yemegi 1 dilim.ekmek
Kereviz salatası
Spor 30 dk.leslie 20.dk.legmagic 150.puan

Hepfitim
Afiyet olsun canım

Kızlar selam moralimi bozuk davete gittim. Sarma ,börek,poğaça,elmalı kurabiye tazecik pasta ve çikolatalar vardı ama değil tadına bakmak ellemedim. Zorlandım ve üzüldüm ama yesem daha kotu üzülürdüm. Menümü vereyim çok yoruldum yatacağım hemen .
Sabah:2 lorlu yumurta,1 dilim peynir,1 avuç çiğ fındık 1 fincan yeşilçay
Ara 2 fındık
Akşam:1 kase tarhana çorbası ,1 porsiyon tavuklu mantar ,1 kase yoğurt
Ara sade türk kahvesi
2ltnsu içtim bugün spor yok koşuşturmaca var

selam kizlar
menu yazmaya geldim
sabah
2 yumurta 1 dlm tb ekmegi
domates 5 zeytin
sutlu kahve

ara 1 kase patlamis misir
yarim muz

ogle 15.00
5 6 dilim tavuk
2 kasik yogurt

ara 2 bitter

aksam
2 yesil zeytin
1 domates
4 tane cubuk kraker
2 kasik yogurt

su 1.5 lt
spor jillian level 2 (13.gun)

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.. Termal havuz derken şifayı kaptım, boğazlar pert yataktan kazınmak istedim sabah..
Kontrol tartısı da yapamadım, yarına bildiririm nasipse
Geçmiş olsun canim ..termale gitmeyi bende istiyorum ama sıcak sudan çıkınca dikkat etmek .lazim .çocuğu kolllayamayabilirim hasta etmekten korktum vazgeçtim.

Günaydın kızlar. Kontrol tartısı fiyaskosu yaşadım yine bugün. +300 çıktım ama hiç moral bozmuyorum çünkü adet döneminin başındayım, umuyorum ki bunun da etkisi vardır cuma günü eksilere boğulmak için bu haftam çok özenli geçecek. Hafta içi kontrol etmek daha kolay oluyor zaten evde olmadığım için. Birde bu hafta akşam 7 den sonra hiçbirşey yememeye şartladım kendimi. Çocuğun uykuları düzene girsin diye beklersem daha çok bekleyeceğim çünkü

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.. Termal havuz derken şifayı kaptım, boğazlar pert yataktan kazınmak istedim sabah..
Kontrol tartısı da yapamadım, yarına bildiririm nasipse
Geçmiş olsun canım. Boğazın için hemen bir ilaç tavsiye edeyim. Taze zencefili soy, küp küp doğra. Limonu güzelce yıka, kabuğuyla küp küp doğra. Küçük bir kavanoza bir avuç zencefil, 1 avuç limon olacak şekilde yerleştir. Üzerine bal dök (balın kavanozun dibine ulaşması kafi, ağzına kadar doldurmaya gerek yok) dolapta beklet bu karışımı, zencefil ve limon sulanacak zaten. Sonra sıcak suya kaşık kaşık atıp iç bitki çayı gibi. İnşallah 2 güne boğazında ağrı kalmaz.

Geçmiş olsun canim ..termale gitmeyi bende istiyorum ama sıcak sudan çıkınca dikkat etmek .lazim .çocuğu kolllayamayabilirim hasta etmekten korktum vazgeçtim.
Aslında orada üşümedim pekte gece konser salonuna geçiş yaparken üşüdüm, otelin karşına yürüdük mini etek açık ayakkabı yedim soğudu
Güzel bir tarifmiş canım çok sağolasın ama inan hiiiç halim yok birşey yapmaya. Anacığıma söyleyeyim yaparsa anacığım yapar

Bende zencefili rendeleyip suyunu sıkıyorum , balla karıştırıp yiyorum.. Zencefil mucize resmen.

Çocuğun kaç yaşında canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…