Geçmiş olsun canim benimde kizda öksürük ve bütün akıntısı var kış kendini göstermesi yetiyordiyet bakimindan iyiyim de spor tamamen iptal oldu. oglan hasta kiz laftan anlamaz falan kafam hic spor havasinda degil
pilates aletinin uzerindeki camasirlari duzenleyip yarin ben de bacak falan calismaya basliycam biraz
Afiyet olsun canim menülerin cok düzeldi.Selam kızlar
Sabah
İki yumurtalı taze soğanlı lorlu omlet
Dört dilim peynir
Uç zeytin
Ara
Yarım muz
Uç minik dilim peynir
Akşam 16.00
Dört kaşık bulgur pilavı
Bir kepce nohut yemeği
@hepfitim kaptan mesajını gormeden yemiş bulundum valla. Ama aksamı erken kapadım. Bu saatten sonra acikirsm ayran içerim. İki gündür spor yapamıyorum bugün yapmam lazım yoksa vücut salacak kendini. Bebeler erken yatar inşallah.
Selam canım kedicik diyet bozdu yemekle meşgulLusi zalım kedi nerelerdesin?
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Sabah
İki yumurtalı taze soğanlı lorlu omlet
Dört dilim peynir
Uç zeytin
Ara
Yarım muz
Uç minik dilim peynir
Akşam 16.00
Dört kaşık bulgur pilavı
Bir kepce nohut yemeği
@hepfitim kaptan mesajını gormeden yemiş bulundum valla. Ama aksamı erken kapadım. Bu saatten sonra acikirsm ayran içerim. İki gündür spor yapamıyorum bugün yapmam lazım yoksa vücut salacak kendini. Bebeler erken yatar inşallah.
Afiyet olsun canımSabah 2 yumurtadan omlet peynir domates yeşillik.zeytin
Ara 1 sade kahve
Ara 1 fincan yeşilçay 2 adet kayısı
Aksam 1 tabak nohut yemegi 1 dilim.ekmek
Kereviz salatası
Spor 30 dk.leslie 20.dk.legmagic 150.puan
Hepfitim
Geçmiş olsun canim ..termale gitmeyi bende istiyorum ama sıcak sudan çıkınca dikkat etmek .lazim .çocuğu kolllayamayabilirim hasta etmekten korktum vazgeçtim.Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.. Termal havuz derken şifayı kaptım, boğazlar pert yataktan kazınmak istedim sabah..
Kontrol tartısı da yapamadım, yarına bildiririm nasipse
Geçmiş olsun canım. Boğazın için hemen bir ilaç tavsiye edeyim. Taze zencefili soy, küp küp doğra. Limonu güzelce yıka, kabuğuyla küp küp doğra. Küçük bir kavanoza bir avuç zencefil, 1 avuç limon olacak şekilde yerleştir. Üzerine bal dök (balın kavanozun dibine ulaşması kafi, ağzına kadar doldurmaya gerek yok) dolapta beklet bu karışımı, zencefil ve limon sulanacak zaten. Sonra sıcak suya kaşık kaşık atıp iç bitki çayı gibi. İnşallah 2 güne boğazında ağrı kalmaz.Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.. Termal havuz derken şifayı kaptım, boğazlar pert yataktan kazınmak istedim sabah..
Kontrol tartısı da yapamadım, yarına bildiririm nasipse
Aslında orada üşümedim pekte gece konser salonuna geçiş yaparken üşüdüm, otelin karşına yürüdük mini etek açık ayakkabı yedim soğuduGeçmiş olsun canim ..termale gitmeyi bende istiyorum ama sıcak sudan çıkınca dikkat etmek .lazim .çocuğu kolllayamayabilirim hasta etmekten korktum vazgeçtim.
Güzel bir tarifmiş canım çok sağolasın ama inan hiiiç halim yok birşey yapmaya. Anacığıma söyleyeyim yaparsa anacığım yaparGeçmiş olsun canım. Boğazın için hemen bir ilaç tavsiye edeyim. Taze zencefili soy, küp küp doğra. Limonu güzelce yıka, kabuğuyla küp küp doğra. Küçük bir kavanoza bir avuç zencefil, 1 avuç limon olacak şekilde yerleştir. Üzerine bal dök (balın kavanozun dibine ulaşması kafi, ağzına kadar doldurmaya gerek yok) dolapta beklet bu karışımı, zencefil ve limon sulanacak zaten. Sonra sıcak suya kaşık kaşık atıp iç bitki çayı gibi. İnşallah 2 güne boğazında ağrı kalmaz.
Geçmiş olsun canım. Boğazın için hemen bir ilaç tavsiye edeyim. Taze zencefili soy, küp küp doğra. Limonu güzelce yıka, kabuğuyla küp küp doğra. Küçük bir kavanoza bir avuç zencefil, 1 avuç limon olacak şekilde yerleştir. Üzerine bal dök (balın kavanozun dibine ulaşması kafi, ağzına kadar doldurmaya gerek yok) dolapta beklet bu karışımı, zencefil ve limon sulanacak zaten. Sonra sıcak suya kaşık kaşık atıp iç bitki çayı gibi. İnşallah 2 güne boğazında ağrı kalmaz.
Günaydın kızlar. Kontrol tartısı fiyaskosu yaşadım yine bugün. +300 çıktım ama hiç moral bozmuyorum çünkü adet döneminin başındayım, umuyorum ki bunun da etkisi vardırcuma günü eksilere boğulmak için bu haftam çok özenli geçecek. Hafta içi kontrol etmek daha kolay oluyor zaten evde olmadığım için. Birde bu hafta akşam 7 den sonra hiçbirşey yememeye şartladım kendimi. Çocuğun uykuları düzene girsin diye beklersem daha çok bekleyeceğim çünkü
2 yaşında canımÇocuğun kaç yaşında canım?
2 yaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?