- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Süper menü protein ağırlıklı afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar. Günlük menümü paylaşmaya geldim.
Sabah
75 gr kadar kavurmayla 2 yumurta
1 dilim kalın et füme
50 gr kadar yağsız peynir
1 kaşık yulaf kepeği ve yarım yumurta ile dukan ekmeği yaptım.
Akşam
80 gr kadar et kavurma ve 100 gr kadar ciğer tava
Pek diyetime uygun değil ama meyveli kefir içtim 1 bardak kadar.
Yatana kadar suyu 2 lt ye tamamlayacağım. @sahgull
Bugünlük bu kadar
Afiyet olsun tatlım..Sabah :2 yumurtadan 2 kaşık lorla omlet,1 dilim peynir,1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 fincan yeşilçay
Öğlen:1 kase limonlu mercimek çorbası+ 1 küçük tabak haşlanmış et
Ara :maden suyu
Aksam:2 yumurta lor peynirli + 100gr haşlanmış tavuk
Ara:şekersiz sade kahve
Şu 3lt oldu
@sahgullHepfitim hande_buse
Teşekkür ederim canimm 1 günlük protein ağırlıklı beslendim karnım indi :) karbon yaramıyorAfiyet olsun tatlım..
Motivasyonunu bozma canim.kaldığımız yerden devam. leslie yaparsın bu hafta biraz daha dikkatli gidersin.Günaydın kızlar. Bu sabah çok büyük bir vicdan azabıyla yazıyorum. Dün gece çocuğum milyon defa kalkıp saatlerce uyumayınca biraz açlıktan, biraz tatlı isteği artan zamanlarımda olmamdan, birazda hırsımdan 3-4 günlük dukan bisküvilerini hüpletiverdim. Tabi sabah tartıya çıkınca yaptığım hatanın farkına varmış bulundum. Yürüyüşe çıkayım dedim ama çok yağmur yağıyor. Leslie paklar bugün beni artık
dukan yagli etlere izin vermiyor, kavurma asiri yagli neredeyse hergun yiyorsun :)Bu hafta kalori hesabı da yapayım bari beslenirken.
Sabah kahvaltım
40 gr kadar kavurma, 1 kabak ve 1 yumurta ile omlet
1 kapya biber ve 60 gr kadar yağsız peynirle biber tostu.
Öğlene kadar 1 lt de su içersem akşama kadar tamamdır işim.
Biliyorum kuzum. Ama tam uyamam. Eğer tam uyarsam vejetaryen olurum, etten tiksinirim, daha önce başıma geldi. 1 hafta dukan yaptım, 1 ay et, süt, yumurta yiyemedim. Şimdi mantığım şöyle aslında, karatay beslenmesi tam bana göre, gün içinde öğünlerimin arasını istediğim kadar uzun tutabiliyorum ama geceleri beni çok zorluyor. Hala gece, yada geç saatte yeme huyumu yenemedim. Dukan bu konuda daha esnek, bu yönünü kullanıyorum. Yanii, ikisinden işime geleni birleştirdim ve 1 haftada sıkılmadan, yorulmadan 1 kilo verdim.dukan yagli etlere izin vermiyor, kavurma asiri yagli neredeyse hergun yiyorsun :)
o kadar ugrasiyorsun tam uy da degsin zahmetine
ben de o yuzden biraktim yagsiz sut yagsiz yogurt hayatin anlami gittiBiliyorum kuzum. Ama tam uyamam. Eğer tam uyarsam vejetaryen olurum, etten tiksinirim, daha önce başıma geldi. 1 hafta dukan yaptım, 1 ay et, süt, yumurta yiyemedim. Şimdi mantığım şöyle aslında, karatay beslenmesi tam bana göre, gün içinde öğünlerimin arasını istediğim kadar uzun tutabiliyorum ama geceleri beni çok zorluyor. Hala gece, yada geç saatte yeme huyumu yenemedim. Dukan bu konuda daha esnek, bu yönünü kullanıyorum. Yanii, ikisinden işime geleni birleştirdim ve 1 haftada sıkılmadan, yorulmadan 1 kilo verdim.
Persembe menusu gibi olmus süperIyi aksamlar kizlar
Sabah 2 yumurta dan melemen 1.5 dilim.ekmek peynir zeytin
Ara 1 yeşilçay
Ara 1 bardak kefir
Aksam 2 dilim.anans 1 kase yogurt
@kedilovicHepfitim @sahgull
Cok iyisin tatlım afiyet olsunSabah :2 yumurtadan 2 kaşık lorla omlet,1 dilim peynir,1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 fincan yeşilçay
Öğlen:1 kase limonlu mercimek çorbası+ 1 küçük tabak haşlanmış et
Ara :maden suyu
Aksam:2 yumurta lor peynirli + 100gr haşlanmış tavuk
Ara:şekersiz sade kahve
Şu 3lt oldu
@sahgullHepfitim hande_buse
Süpersin afiyet olsunsahur 1 dlm ekmek yarim kase yogurt 2 kasik tahin pekmez
iftar tavuk izgara salata
5 hurma 2 ceviz 2 kayisi 1 incir 1 sise maden suyu
yarim portakal 1 dlm ayva
su 1.5 litre
Kuzum nohut ve pilav karbon asiri siskinlik yapar ikisini ayni menüde kullanmaSabah
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Uç zeytin
Öğle
İki kepçe etli nohut
Ara
Yarım muz
Aksam
Uç kepçe etli nohut
Beş kaşık bulgur pilavı
Su icemedim bugün pek biraz keyifsizdim. 1.5 ancadir. Spor yok.
Siz nasılsınız kaptanım başladınız mı kilo vermeyePersembe menusu gibi olmus süper
Cok iyisin tatlım afiyet olsun
Süpersin afiyet olsun
Kuzum nohut ve pilav karbon asiri siskinlik yapar ikisini ayni menüde kullanma
Listedesin dikkat tatlim
Ay valla ben bi toparlanamadim tam ama eskisi gibi degilimSiz nasılsınız kaptanım başladınız mı kilo vermeye
Bende hic sevmem yağsız peyniri yoğurdu. Zaten sut mayalayip.yogurdumu kendim.yapiyorum.ama sütlerin yağlarını da alıyor uyanık satıcılar daha da kaymak ayıramazdim.ben de o yuzden biraktim yagsiz sut yagsiz yogurt hayatin anlami gitti
diyet bakimindan iyiyim de spor tamamen iptal oldu. oglan hasta kiz laftan anlamaz falan kafam hic spor havasinda degilSismaniye nasil gidiyor haftasonun? Ben 2 gündür kendime zorda olsa vakit ayırdım hem leslie hemde legmagic çalıştım. Bacaklarımda toparlanma var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?