Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Süper menü protein ağırlıklı afiyet olsun canım

Afiyet olsun tatlım..

Günaydın kızlar. Bu sabah çok büyük bir vicdan azabıyla yazıyorum. Dün gece çocuğum milyon defa kalkıp saatlerce uyumayınca biraz açlıktan, biraz tatlı isteği artan zamanlarımda olmamdan, birazda hırsımdan 3-4 günlük dukan bisküvilerini hüpletiverdim. Tabi sabah tartıya çıkınca yaptığım hatanın farkına varmış bulundum. Yürüyüşe çıkayım dedim ama çok yağmur yağıyor. Leslie paklar bugün beni artık

Motivasyonunu bozma canim.kaldığımız yerden devam. leslie yaparsın bu hafta biraz daha dikkatli gidersin.

Bu hafta kalori hesabı da yapayım bari beslenirken.

Sabah kahvaltım
40 gr kadar kavurma, 1 kabak ve 1 yumurta ile omlet
1 kapya biber ve 60 gr kadar yağsız peynirle biber tostu.
Öğlene kadar 1 lt de su içersem akşama kadar tamamdır işim.

dukan yagli etlere izin vermiyor, kavurma asiri yagli neredeyse hergun yiyorsun :)
o kadar ugrasiyorsun tam uy da degsin zahmetine

dukan yagli etlere izin vermiyor, kavurma asiri yagli neredeyse hergun yiyorsun :)
o kadar ugrasiyorsun tam uy da degsin zahmetine
Biliyorum kuzum. Ama tam uyamam. Eğer tam uyarsam vejetaryen olurum, etten tiksinirim, daha önce başıma geldi. 1 hafta dukan yaptım, 1 ay et, süt, yumurta yiyemedim. Şimdi mantığım şöyle aslında, karatay beslenmesi tam bana göre, gün içinde öğünlerimin arasını istediğim kadar uzun tutabiliyorum ama geceleri beni çok zorluyor. Hala gece, yada geç saatte yeme huyumu yenemedim. Dukan bu konuda daha esnek, bu yönünü kullanıyorum. Yanii, ikisinden işime geleni birleştirdim ve 1 haftada sıkılmadan, yorulmadan 1 kilo verdim.

ben de o yuzden biraktim yagsiz sut yagsiz yogurt hayatin anlami gitti

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 2 yumurta dan melemen 1.5 dilim.ekmek peynir zeytin
Ara 1 yeşilçay
Ara 1 bardak kefir
Aksam 2 dilim.anans 1 kase yogurt
@kedilovic Hepfitim @sahgull
Persembe menusu gibi olmus süper
Cok iyisin tatlım afiyet olsun
sahur 1 dlm ekmek yarim kase yogurt 2 kasik tahin pekmez
iftar tavuk izgara salata
5 hurma 2 ceviz 2 kayisi 1 incir 1 sise maden suyu
yarim portakal 1 dlm ayva
su 1.5 litre
Süpersin afiyet olsun
Sabah
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Uç zeytin
Öğle
İki kepçe etli nohut
Ara
Yarım muz
Aksam
Uç kepçe etli nohut
Beş kaşık bulgur pilavı
Su icemedim bugün pek biraz keyifsizdim. 1.5 ancadir. Spor yok.
Kuzum nohut ve pilav karbon asiri siskinlik yapar ikisini ayni menüde kullanma
Listedesin dikkat tatlim

Siz nasılsınız kaptanım başladınız mı kilo vermeye
Ay valla ben bi toparlanamadim tam ama eskisi gibi degilim
Ben aslinda ne dogru ne yanlis cok iyi biliyorum ama nefsime itimat ediyorum bu da beni bitiriyor
Bakalim yavas yavas basladim biseyler yapmaya
Bi dönersem yalniz muhtesem olacak

ben de o yuzden biraktim yagsiz sut yagsiz yogurt hayatin anlami gitti
Bende hic sevmem yağsız peyniri yoğurdu. Zaten sut mayalayip.yogurdumu kendim.yapiyorum.ama sütlerin yağlarını da alıyor uyanık satıcılar daha da kaymak ayıramazdim.

Sismaniye nasil gidiyor haftasonun? Ben 2 gündür kendime zorda olsa vakit ayırdım hem leslie hemde legmagic çalıştım. Bacaklarımda toparlanma var sanki
diyet bakimindan iyiyim de spor tamamen iptal oldu. oglan hasta kiz laftan anlamaz falan kafam hic spor havasinda degil
pilates aletinin uzerindeki camasirlari duzenleyip yarin ben de bacak falan calismaya basliycam biraz

Selam kızlar
Sabah
İki yumurtalı taze soğanlı lorlu omlet
Dört dilim peynir
Uç zeytin
Ara
Yarım muz
Uç minik dilim peynir
Akşam 16.00
Dört kaşık bulgur pilavı
Bir kepce nohut yemeği
@hepfitim kaptan mesajını gormeden yemiş bulundum valla. Ama aksamı erken kapadım. Bu saatten sonra acikirsm ayran içerim. İki gündür spor yapamıyorum bugün yapmam lazım yoksa vücut salacak kendini. Bebeler erken yatar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…