- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Kuzum biz seninle çok yakınııız kilo olarakBende yeni yıla 68, 5-69 kiloyla girmeyi hedefliyorum. Yeni yılda 70e tamamlayacağım çünkübütün motivasyonumu buna borçluyum
Mesajını okurken bende onu düşündüm, yılbaşı gecesi alkolsüz bile olsa (çerez, yemek vs) illaki o kalori ile 70 olunurBende yeni yıla 68, 5-69 kiloyla girmeyi hedefliyorum. Yeni yılda 70e tamamlayacağım çünkübütün motivasyonumu buna borçluyum
Göğüsleri doğumdan sonraya sakla canım iki taşla vurusunKuzum biz seninle çok yakınııız kilo olarak
Hedeflerimizde aynı ben bir de sımsıkı vücut yapınca göğüslerimi yaptırmayı düşünüyorum
İnanmazsın benimde hep aklımda ama ameliyat sonrası süreç çok korkutuyor gözümü. Gerçi bu aralar yağ enjeksiyonu araştırıyorum, 1 taşta 2 kuş olabilirKuzum biz seninle çok yakınııız kilo olarak
Hedeflerimizde aynı ben bir de sımsıkı vücut yapınca göğüslerimi yaptırmayı düşünüyorum
Aynen. O soğuk mezeleri, kuruyemişleri, tatlıları, tuzlukları çiğnemeden yutucamMesajını okurken bende onu düşündüm, yılbaşı gecesi alkolsüz bile olsa (çerez, yemek vs) illaki o kalori ile 70 olunur
Ay doğru diyorsuun, daha çok zamanım vaaaarGöğüsleri doğumdan sonraya sakla canım iki taşla vurusun
El açması da allaaaaaaaaahbir arkadaşımız vardı el açması börek yapıyor, Uzun zamandır bize de yap getir hep kocana mı yapacaksın diyorduk bugün getiriyormuş aramış öğlen fazla yemesinler demiş . Bana soruyorlar yiyecek misin diye ben niyetliyim diyrumÖğlende patates oturma vardı yemedim,bulgur pilavı vardı almadım çorba ve yoğurt yedim.
Benim sarkma olmadı da bomboş kaldı bomboşİnanmazsın benimde hep aklımda ama ameliyat sonrası süreç çok korkutuyor gözümü. Gerçi bu aralar yağ enjeksiyonu araştırıyorum, 1 taşta 2 kuş olabilir
Minik minik yenilir ya abartmadan ne olacak, alkol yok ise hemen gidiyor ama alkol çok ödem yapıyor.Aynen. O soğuk mezeleri, kuruyemişleri, tatlıları, tuzlukları çiğnemeden yutucamama ertesi gün aynen kaldığım yerden devam. Hayatım boyunca hiç bu kadar iradeli olamamıştım. Yaza kadar başardım başardım. Yoksa kendime güvenimi kaybederim.
Eslerimiz meslektasmisE anacım herüf beni aldığında 105 kiloydum
Turizmci kuzum, bence şu anda ben daha çok özlenen tarafım
Gece gündüz karışıyor ama napalım yapacak birşey yok, en iyi biz birbirimizi anlarızEslerimiz meslektasmis
Bizim de var shift durumu
Benim zaten gözle görülür pek bişi yoktu. Ahh kardeş, deşme yaramıAy doğru diyorsuun, daha çok zamanım vaaaar
El açması da allaaaaaaaaahSabah ekmek yemediysen öğlende karbonhidrat almadıysan minik bi dilim yenilmez mi
Benim sarkma olmadı da bomboş kaldı bomboş
Hem de cok yaaGece gündüz karışıyor ama napalım yapacak birşey yok, en iyi biz birbirimizi anlarız
Sen ne işle uğraşıyorsun canım
Ay doğru diyorsuun, daha çok zamanım vaaaar
El açması da allaaaaaaaaahSabah ekmek yemediysen öğlende karbonhidrat almadıysan minik bi dilim yenilmez mi
Benim sarkma olmadı da bomboş kaldı bomboş
Minik minik yenilir ya abartmadan ne olacak, alkol yok ise hemen gidiyor ama alkol çok ödem yapıyor.
Bebeğini büyüt azıcık sonra düşünürsüün bacum, artık push up mush up yapacağız birşeylerBenim zaten gözle görülür pek bişi yoktu. Ahh kardeş, deşme yaramıbazen giydiğim yakışsın, yada sadece kendimi güzel hissedeyim diye aklımdan geçiyor ama, yok direnler şu kadar kalacak, hastanede şu kadar kalınacak, dikişler şu zaman alınacak kısmına gelemiyorum. Çalışıyorum, el kadar bebem var, uğraşamam keyfiyetle
Bebişlerle ilgilen ne güzel kendi çocuğunu kendin yetiştirme fırsatın oluyor kuzum.. Ay evinde işi hiç bitmiyor ki allah yardımcın olsunHem de cok yaa
Yeni bitti gecesi mesela
Evin hâlini anlatamam
Cocuklar küçük olunca gece de yapilmiyor zaten kafa beyin cok yoruluyor
Valla plan proje coktu ama ne yazikki eve yetişemiyorum bile o yüzden evdeyim calismiyorum
Ben 6 aydır alkol kullanmıyor çok mutluyumAlkol çok fena etkiliyor çokk
yag enjeksiyonunu diyet miyet bitince yapmak lazim yoksa yine ilk onlar erirİnanmazsın benimde hep aklımda ama ameliyat sonrası süreç çok korkutuyor gözümü. Gerçi bu aralar yağ enjeksiyonu araştırıyorum, 1 taşta 2 kuş olabilir
benim uygulama 118 kalori diyor. bir de meyveler olgunlastikca kalori artarTrabzon hurması 58 kalori görünüyor internette. Doğru mu acaba. Çook seviyorum da bugün açılışı yaptım
58 diye 2 tane yemiş olmambenim uygulama 118 kalori diyor. bir de meyveler olgunlastikca kalori artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?