Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende yeni yıla 68, 5-69 kiloyla girmeyi hedefliyorum. Yeni yılda 70e tamamlayacağım çünkü bütün motivasyonumu buna borçluyum
Kuzum biz seninle çok yakınııız kilo olarak
Hedeflerimizde aynı ben bir de sımsıkı vücut yapınca göğüslerimi yaptırmayı düşünüyorum

Bende yeni yıla 68, 5-69 kiloyla girmeyi hedefliyorum. Yeni yılda 70e tamamlayacağım çünkü bütün motivasyonumu buna borçluyum
Mesajını okurken bende onu düşündüm, yılbaşı gecesi alkolsüz bile olsa (çerez, yemek vs) illaki o kalori ile 70 olunur

bir arkadaşımız vardı el açması börek yapıyor, Uzun zamandır bize de yap getir hep kocana mı yapacaksın diyorduk bugün getiriyormuş aramış öğlen fazla yemesinler demiş . Bana soruyorlar yiyecek misin diye ben niyetliyim diyrumÖğlende patates oturma vardı yemedim,bulgur pilavı vardı almadım çorba ve yoğurt yedim.

Kuzum biz seninle çok yakınııız kilo olarak
Hedeflerimizde aynı ben bir de sımsıkı vücut yapınca göğüslerimi yaptırmayı düşünüyorum
İnanmazsın benimde hep aklımda ama ameliyat sonrası süreç çok korkutuyor gözümü. Gerçi bu aralar yağ enjeksiyonu araştırıyorum, 1 taşta 2 kuş olabilir

Mesajını okurken bende onu düşündüm, yılbaşı gecesi alkolsüz bile olsa (çerez, yemek vs) illaki o kalori ile 70 olunur
Aynen. O soğuk mezeleri, kuruyemişleri, tatlıları, tuzlukları çiğnemeden yutucam ama ertesi gün aynen kaldığım yerden devam. Hayatım boyunca hiç bu kadar iradeli olamamıştım. Yaza kadar başardım başardım. Yoksa kendime güvenimi kaybederim.

Göğüsleri doğumdan sonraya sakla canım iki taşla vurusun
Ay doğru diyorsuun, daha çok zamanım vaaaar
El açması da allaaaaaaaaah Sabah ekmek yemediysen öğlende karbonhidrat almadıysan minik bi dilim yenilmez mi
İnanmazsın benimde hep aklımda ama ameliyat sonrası süreç çok korkutuyor gözümü. Gerçi bu aralar yağ enjeksiyonu araştırıyorum, 1 taşta 2 kuş olabilir
Benim sarkma olmadı da bomboş kaldı bomboş

Minik minik yenilir ya abartmadan ne olacak, alkol yok ise hemen gidiyor ama alkol çok ödem yapıyor.

El açması da allaaaaaaaaah Sabah ekmek yemediysen öğlende karbonhidrat almadıysan minik bi dilim yenilmez mi

Benim zaten gözle görülür pek bişi yoktu. Ahh kardeş, deşme yaramı bazen giydiğim yakışsın, yada sadece kendimi güzel hissedeyim diye aklımdan geçiyor ama, yok direnler şu kadar kalacak, hastanede şu kadar kalınacak, dikişler şu zaman alınacak kısmına gelemiyorum. Çalışıyorum, el kadar bebem var, uğraşamam keyfiyetle

Gece gündüz karışıyor ama napalım yapacak birşey yok, en iyi biz birbirimizi anlarız
Sen ne işle uğraşıyorsun canım
Hem de cok yaa
Yeni bitti gecesi mesela
Evin hâlini anlatamam
Cocuklar küçük olunca gece de yapilmiyor zaten kafa beyin cok yoruluyor
Valla plan proje coktu ama ne yazikki eve yetişemiyorum bile o yüzden evdeyim calismiyorum

Yemedim canım ucundan kıtır aldım ama çok minnak bir parça kızımla eşime götürüyorum

Bebeğini büyüt azıcık sonra düşünürsüün bacum, artık push up mush up yapacağız birşeyler
Hem de cok yaa
Yeni bitti gecesi mesela
Evin hâlini anlatamam
Cocuklar küçük olunca gece de yapilmiyor zaten kafa beyin cok yoruluyor
Valla plan proje coktu ama ne yazikki eve yetişemiyorum bile o yüzden evdeyim calismiyorum
Bebişlerle ilgilen ne güzel kendi çocuğunu kendin yetiştirme fırsatın oluyor kuzum.. Ay evinde işi hiç bitmiyor ki allah yardımcın olsun
Alkol çok fena etkiliyor çokk
Ben 6 aydır alkol kullanmıyor çok mutluyum

yag enjeksiyonunu diyet miyet bitince yapmak lazim yoksa yine ilk onlar erir
ne kadar yorum okuduysam hep zayiflayinca memem eridi diyenlerin sikayetiydi.
ben de kucultup diklestirmek ayni anda da karni gerdirmek istiyorum ama gozum yemiyor ameliyat sonrasini.

Iyi akşamlar kızlar. Bir gün özetiyle daha karşınızdayım.

Sabah
75 gr kavurmayla yumurta

Akşam
150 gr kadar ciğer, 150 gr kadar et sote

2 lt su +2 bardak yeşil çay sahgull
Toplam 10.023 adım = 100 puan Lusi

Bugünde diyeti sabote etmeden bitti. Sabah görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…