Hiç bu kadar istikrarlı oldun muydu yav muuaşaşlahsabah 9.30
yarim dlm tb ekmegi
1 yumurta ile beyazpeynirli dereotlu omlet
2 erik domates
yarim muz
ogle 12.45
1 tabak mantar sote
2 kasik yogurt
aksam 16.30
1 tabak etli nohut
1 kasik yagsiz pilav
belki sutlu kahve kakao falan icebilirim acikirsam
su 1.5 lt
spor jillian beginner 24.gun
ilk kilo verdigimde bi ay kadar olmustum galibaHiç bu kadar istikrarlı oldun muydu yav muuaşaşlah
24 yazmisim 25 olacagidisabah 9.30
yarim dlm tb ekmegi
1 yumurta ile beyazpeynirli dereotlu omlet
2 erik domates
yarim muz
ogle 12.45
1 tabak mantar sote
2 kasik yogurt
aksam 16.30
1 tabak etli nohut
1 kasik yagsiz pilav
belki sutlu kahve kakao falan icebilirim acikirsam
su 1.5 lt
spor jillian beginner 24.gun
İyi aman totoyu kaşıilk kilo verdigimde bi ay kadar olmustum galiba
bu bitince 1 haftalik shred yapicam yarim saat sabah yarim saat aksam 2 video
O değil de haftaya 66 da buluşuuk gibi ehuhehhe ben de bi hafta adanada iyice gömüklersem dadından yenmem artık24 yazmisim 25 olacagidi
son 5 gun
ikisi birlikte olmasi lazimİyi aman totoyu kaşı
Ben de diyet işini bıraksam da göbeğe ne edenibilirim ona yoğunlaşsam diyorum yaa nefret ediyorum vallaha
sen 66 dersin bi haftada 63 e inersinO değil de haftaya 66 da buluşuuk gibi ehuhehhe ben de bi hafta adanada iyice gömüklersem dadından yenmem artık
Zabah 65 çıktım hee hafta bir kilo almakla ünlü olan kedimiz kimdir diye sorarlarsa beni göstertirsinizsen 66 dersin bi haftada 63 e inersin
odemdir odemZabah 65 çıktım hee hafta bir kilo almakla ünlü olan kedimiz kimdir diye sorarlarsa beni göstertirsiniz
Aslında koruma diyeti yapıp mezun olmak lazım onu düşündüm geçen sıfır ödem perşembe ölüm diyeti vs ile mezun mu olunur edebli beslenip ama diyetimsilikten de az uzaklaşıp kaloriyi yavaştan artırıp buradan da ayrılmadan korumayı öğrenmemiz lazımodemdir odem
iste son 1 haftadir o haftasonu gommelerini biraktim. diyetin cumasi pazari olmazAslında koruma diyeti yapıp mezun olmak lazım onu düşündüm geçen sıfır ödem perşembe ölüm diyeti vs ile mezun mu olunur edebli beslenip ama diyetimsilikten de az uzaklaşıp kaloriyi yavaştan artırıp buradan da ayrılmadan korumayı öğrenmemiz lazım
Çok şey yazdım ama bişi Anlatamadım gibim
Vayyy babooo daha neler okuyacak bu gözleriste son 1 haftadir o haftasonu gommelerini biraktim. diyetin cumasi pazari olmaz
Emzirince ilaç da vermiyorlar canım kaderimize terkediyorlar inşallah antibiyotiklik bi durumun yoktur da toparlarsın yaaa hala kendimizi değil bebeleri ev halkını düşünüyozKızlar ben çok kötü hastayım kolumu kaldıracak gücüm yok bogazim çok kötü
acil iyileşmem lazim yoksa çocuklar perişan olur
Acaba doktora mi gitsem
Benim çocuklarda hasta sabaha kadar ikiside oksurukten uyumamış
Göreve mi geldi canım?Benim çocuklarda hasta sabaha kadar ikiside oksurukten uyumamış
adamda evde yok sizin oralara gelmiş bugun döner inşallah
Acile gitsem bi igne yapsam biraz toparlarım belkiEmzirince ilaç da vermiyorlar canım kaderimize terkediyorlar inşallah antibiyotiklik bi durumun yoktur da toparlarsın yaaa hala kendimizi değil bebeleri ev halkını düşünüyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?