Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de leslie yapem bari karbona yüklendim yine kalınlaştı belim ya hiç istemediğim tipe büründüm
Ömür boyu diyet mi yapacam ben ya edeplice yemeyi davranış haline getirmem lazım

Onu yapabilsek zaten sorun kalmayacak..

Bizde de oyuncaktan geçilmiyor bi de dert var yav bazen fırlatasım geliyor hepsini balkondan

Bu daha iyi günlerin işe başladığında tekrar görüşelim canım Haftasonu ev halkına mı ayırayım, temizlik mi ütü mü diye düşünürken zaman geçiyor. Kaç aydır mutfak dolaplarım silinecek, geçen hafta perşembe günü camı, 4 adet sandalye ve 2 tane rafı boşalttım dolaplar daha duruyor buzdolabı fırın Temizliğe birini ayarlasam sürekli gelmesi lazım maddi olarak zorluyor.

Ne o kız cümle sonuna iki nokta koymuşun laf sokar gibi
Desene sahgulun askerleriyik ömür boyu takımda zinftinecuuk
yok canım denk gelmiş ben laf sokamam , hiç sevmem laf sokulmasını da direkt lafımı söylerim ben sonra kırıcı mı oldum diye düşünüyorum

Allah cümlemize sabır insan eylesin o zaman işe başlamaya korktum şuan

Günaydın hanımlar eksiniz bol olsun
karanlık kasvetli yağmurlu bir Ankara zabahına uyandık insanın yiyesi içesi gelmiyor iştahı kapanıyor
aynen öyle sabah zor kalktım yataktan çok zor kapalı havalarda işe gitmek dışarı çıkmak evde olsam şimdi çeksem battaniyeyi pijamaları açsam bi film

aynen öyle sabah zor kalktım yataktan çok zor kapalı havalarda işe gitmek dışarı çıkmak evde olsam şimdi çeksem battaniyeyi pijamaları açsam bi film

Senin çocuk yok galiba benim onu evde olsam bile yapmam mümkün diil

D vitamini 6 çıkmış alt sınır 20 b12 de yerlerde hap da yazdı iğnede kilom u da yazacağım birazdan
Seninde cok düşük çıkmış
Benim de d vitamini 9 çıkmıştı hangi ilacı verdi d vitamini icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…