• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok geçmiş olsun güzelim..
Iyi haberlerini bekliyoruz..a.s.

teşekkürler ama haberler iyi değil sabah gittim hastaneye hemen kan verdim dr. Acil olarak ultrasana tuttu malesefff tiroit bezi büyüme yapmış ve lenflerde bulunan nodüllerden ikiside büyümüş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Dr. Kızdı neyi taktın kafana bu kadarda bu hale geldi birden bire bu kadar büyüme yaptı solalıksın sen diye:oklava: çünküm 1,5 ay önce normaldi. Tahlill sonuçlarını bekleyecez ve seni başka bir yere ayrıntılı tahlil için gönderecem dedi üzüntü yasak stres yasak kolaydı sankim kafaya takmamak bişeyleri ama yinede ben hem neşeli olmaya çalışıyorum hayata inat azraile inat gülüyorum.......
Sabah aç gittim daha yeni geldim ve bişey yemedim bebeğim de hasta diye taksiyle gittim taksiyle döndüm hava çok soğuktu çünkümm bu yüzdende yürüyüş falen yapmadım offff sıkıldım şimdi iyice içim kötü oldu :delphin: Kızlar neysem sıkmayayım sizide kendinize iyi bakın.........a.s. A.s. A.s.

canım geçmiş olsun

biliyorsun herşeyin başı sağlık fakat strede sağlığımızı en çok etkileyen unsur

kendine dikkat et tatlım

teşekkürler ama haberler iyi değil sabah gittim hastaneye hemen kan verdim dr. acil olarak ultrasana tuttu malesefff tiroit bezi büyüme yapmış ve lenflerde bulunan nodüllerden ikiside büyümüş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: dr. kızdı neyi taktın kafana bu kadarda bu hale geldi birden bire bu kadar büyüme yaptı solalıksın sen diye:oklava: çünküm 1,5 ay önce normaldi. tahlill sonuçlarını bekleyecez ve seni başka bir yere ayrıntılı tahlil için gönderecem dedi üzüntü yasak stres yasak kolaydı sankim kafaya takmamak bişeyleri ama yinede ben hem neşeli olmaya çalışıyorum hayata inat azraile inat gülüyorum.......
sabah aç gittim daha yeni geldim ve bişey yemedim bebeğim de hasta diye taksiyle gittim taksiyle döndüm hava çok soğuktu çünkümm bu yüzdende yürüyüş falen yapmadım offff sıkıldım şimdi iyice içim kötü oldu :delphin: kızlar neysem sıkmayayım sizide kendinize iyi bakın.........a.s. a.s. a.s.[/QUOTE]
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN EVET ÇOK ZOR AMA YİNEDE STRESE DİKKAT ET HERŞEYİ KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ Şeniz

kızlar iyi geceler.nasılsınız?
selin34 canım Allah şifa versin.üzülme denmez ama çokta yıpratma kendini emi?çok geçmişler olsunn.
kızlar çok yorgunum bugün hem ruhen hem bedenen.şimdi yatıcam.iyi geceler yazayım dedim size.öpüyorum hepinizi...

compass_rose canım ben öğretmenlik için kpssye çalışıyorum.bu sene inş.atanırsam edebiyat öğretmeni olucam.
COLOR]

canım inşallah senin de istediğin yer olur... İstediğin puanı alırsın...

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

SABAHIN KÖRÜNDE ÇIKTIMşakkıdı
AKŞAMIN KÖRÜNDE GELDİM NASILIM AMA:utangac:

SİZLERE GÜZEL HABERLER VEREYİM

BU GÜN DOKTORDAYDIM(KALP-DAMAR) BENİ GÖRÜNCE AYNEN KIZLAR HİÇ ABARTMIYORUM:1shok:

"ALLAHINI SEVERSEN SEN NE YAPTINDA BU KADAR ZAYIFLADIN VE İNCELDİN"

BENDE "DİYET-SPOR VE DR. BEY KEÇİLERİ KAÇIRDIĞIM İÇİN BOL BOL YÜRÜDÜM"laelaelaelaelae

"HAYIRDIR NE KEÇİSİ" DEDİ. :uhm:

BENDE"DR. BEY BAZEN SİZ KOCALARI HİÇ ANLAYAMIYORUZ İŞTE BU YÜZDEN"

DR. DEDİKİ" SENİN BAZI RAHATSIZLIKLARIN VAR BU YÜZDEN BAZI SAKİNLEŞTİRİCİLER SANA FAYDA ETMEZ, MÜMKÜN OLDUĞU KADAR AÇIK HAVADA BAĞIRA BAĞIRA ŞARKI SÖYLE VEYA AĞLAYA AĞLAYA YÜRÜ, YÜRÜKİ SİNİRLERİN BİRAZ OLSUN GEVŞESİN"Çok üzgünüm çoook

BENDE "ANCAK ÖYLE SAKİNLEŞEBİLİYORUM" DEDİM

SONRA DEVAM ETTİ DR. " HER NE YAPIYORSAN DEVAM ET BÜTÜN KANDEĞERLERİN MÜTHİŞ GÜZEL HATTA BAZILARINI KESELİM" DEDİ

BENDE" ZATEN BAZILARINI BEN KESTİM" DEDİM:jeyyar:

DR."O ZAMAN BÖYLE DEVAM ET VE NASIL BİR DİYET UYGULADIYSAN LÜTFEN BANA MAİL GÖNDER" DEDİa.s

KIZLAR BUNU NİYE PAYLAŞTIM SİZİNLE(HEM AİLEMSİNİZ, HEMDE KENDİNİZE İNANIN)
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK, SAĞLIĞIM İÇİN DİKKATLİ BESLENMEM ŞART VE TABİKİ SPORhihoyyyt 4 YILDIR BIRAKMADAN DEVAM ETTİM VE SAĞLIĞIM YERİNDE OLDUKCADA DEVAMkaydirigubbakcemile5

Sana hayranım ben ya..
Başka ne diyeyim süpersin, süper seksisin sen süper ablam benim.

:1hug:selam kızlar dün giremedim kusura bakmayın o kadar kötüydüm ki anlatamam hem yorgundum hem moralim bozuktu yorgunluk okul ev bu aralar çok yoğun moral derseniz bu aralar çok gerginim galibam sizden kaçan keçiler bana geldi hastalanacam ve ben adet dönemlerimde çok duygusal oluyorum sizde de oluyor mu kızlar sürekli ağlamaklı bi hal galiba son zamanların stresi bu aralar patlak veriyor :delphin:
bu gün sabah 7 de evden çıktım ve daha yeni geldim ayaklarım sızlıyor nasıl yorulmuşum anlatamam kafamçokkarıştı ama değer oğluşumun doğum günüydü okulunda kutladık çok mutlu oldu tabi o olunca bende mutlu oldum :teytey:güzel ve anlamlı bir gündü benim için hayatımın anlamı sebebim oğlum artık 5 yaşında :nazar:neyse kafanızı şişirmeyeyim
:lepi:bu hafta başı baya sevindim tartıda 59 u gördüm ama şuan 59.200 geliyorum sabah bi değişiklik olursa tekrar yazarım ama şişlikte var yani uzun zamandan beri nihayet kilomda eksilmeler oldukaydirigubbakcemile2

canım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun. Nice mutlu senelere...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM..
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..a.s.

teşekkürler ama haberler iyi değil sabah gittim hastaneye hemen kan verdim dr. acil olarak ultrasana tuttu malesefff tiroit bezi büyüme yapmış ve lenflerde bulunan nodüllerden ikiside büyümüş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: dr. kızdı neyi taktın kafana bu kadarda bu hale geldi birden bire bu kadar büyüme yaptı solalıksın sen diye:oklava: çünküm 1,5 ay önce normaldi. tahlill sonuçlarını bekleyecez ve seni başka bir yere ayrıntılı tahlil için gönderecem dedi üzüntü yasak stres yasak kolaydı sankim kafaya takmamak bişeyleri ama yinede ben hem neşeli olmaya çalışıyorum hayata inat azraile inat gülüyorum.......
sabah aç gittim daha yeni geldim ve bişey yemedim bebeğim de hasta diye taksiyle gittim taksiyle döndüm hava çok soğuktu çünkümm bu yüzdende yürüyüş falen yapmadım offff sıkıldım şimdi iyice içim kötü oldu :delphin: kızlar neysem sıkmayayım sizide kendinize iyi bakın.........a.s. a.s. a.s.

canım çok üzüldüm ama hayata daha sıkı tutunmalıyız böyle durumlarda koyverip gitmemesini sağlamak lazım. Tabii ki bu çok zor ama süper nam ablamızı örnek al, bak süper bir örnek var

Hepinize başarı dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

herkese merhabalar,
bugün çok kötüyüm. Demir ilaçları etkisin iyice göstermeye başladı ama kötü yönde. Ayıptır söylemesi acayip kabızım. Bir de 4 saat hiç kalkamadan sınavda olduğum için acayip gaz sancısı çekiyorum şu anda. Çok fena bir haldeyim, magnesi calcine paklar ancak beni. (nam abla iyi ki o ilac söylemişsin valla)

bugün sabah 08.30da kalktım.
hemen bir dilim ekmeğin üstüne light krem peynir sürdüm yanında çay içtim.
sonra ilaçlarımı içtim.
saat 09.30 gibi evden çıktım, saat 11de sınava girdim, saat 15.30 da sınavdan çıktım.
bu 4 saatlik zamanda 3 su bardağı su içtim.
o kadar saat aç kalınca ilk yemek yenebilecek yer burger kingti oraya daldım tam anlamıyla.
hot wrap yedim yanında da light kola. En light olan şey hor wrapmiş.
o saatten beri de hiçbişey yemedim sadece bol bol sıcak şeyler içtim.
Şimdi de magnesi calcine içip yatacağım çok kötüyüm valla.
kilo verdim güya ama hiççç belli değil çünkü şu anda bildiğiniz 4-5 aylık hamile gibi göbeğim var.
iyi geceler kızlar

selam bacular
kilo verenleri kutluyorum.başarılarınızın devamını diliyorum:hooray:a.s.
öğleden sonra bir kase yoğurtlu mısır çorbası yedim.(beyaz mısırdan olan)
akşam sonrasında yarım muz
sonra 3 günkurusu tatlı niyetine
akşam yemeğim 3 adet kuru biber dolması bol limon sıktım ve yanında 2 kasık yoğurt
bol su ve bitki çayları
hepinize iyi hafta sonları diliyorumŞeniz

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
ÖNCELİKLE DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMI VE AYRICA KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM..BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..a.s.:nazar::nazar:

ZEYNAAAP (1.3 KG) 1.:hooray:a.s.:nazar:

COMPOSE ROSE (1.1 KG) 2. a.s.a.s.:nazar:

CABİK (0.9 GR) 3. a.s.a.s.:nazar:

HADİ BAKALIM ARKADAŞLAR..KİLO VERMEYE DEVAM..YAZA KADAR İNCECİK OLMAMIZ LAZIM..:sm_cool:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için haftaya tahlil sonuçlarına göre ayrıntılı tarama ve patoloji yapılacak tek dileğim patolojinin temiz çıkması dün dr. öle dedi üzülmemek elde değil ama umudumu ve gülüşümü kaybetmemek için büyük çaba harcıyorum.nam ablam benim için en büyük örnek ve bende diyorum onun kadar azimli olursam bende başarırım diyorum inşallah dua ediyorum başkada bişey gelmiyo elden
sabah 1 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta çayy
100 yarım mekik 50 çapraz mekik başkada bişey yapmadım zaten sürekli başım dönüyo zorlamak istemedim kendimi........
iyiki tqanımışım sizi desteğiniz için teşekkürler

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
ÖNCELİKLE DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMI VE AYRICA KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM..BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..a.s.:nazar::nazar:

ZEYNAAAP (1.3 KG) 1.:hooray:a.s.:nazar:

COMPOSE ROSE (1.1 KG) 2. a.s.a.s.:nazar:

CABİK (0.9 GR) 3. a.s.a.s.:nazar:

HADİ BAKALIM ARKADAŞLAR..KİLO VERMEYE DEVAM..YAZA KADAR İNCECİK OLMAMIZ LAZIM..:sm_cool:

aaaaaaaaa bende 3.mü olmuşu.çok şaşırdım vallahi görünce.kendimi görmeyi beklemiyordum açıkcası.offf çok iyi motivasyon oldu yaa.

sabah yediklerim:kahvaltıdan yarım saat önce bir kuru kayısı ve 1 bardak su
kahvaltım:
iki dilim kpkli ekmek
bir fincan şkrsz çay
bir kaç çatal yumuklu sucurta :)
iki ç.kaşığı sarelle

şimdilik bu kadar kızlar.ayyyy çok moral verdi yaa vallahi.şimdi gidip bu moralle bi ders çalışim

öğlen 1 dilim ekmek 1 tabak çorba
yaaa bu arada ben az yiyorum ne yapacam bilmiyorum canım istemiyor ama yemessem metabolizmam yavaşlayacak buna eminim zaten dr. şuan kilo almadıysan ona dua et dedi hee heee ben verdim bile 2 haftadır bu hafta vermedim ama........ ben boşuna bu takımın cadısıyım demiyorum ya

selam bacular
hem sabah hem öğlen niyetine 1 haşlanmış yumurta bol limonlu ve maydanozlu
2 çay kaşığı ballı ceviz
2 adette börek(ekmek niyetine)
1 kibrit kutusu kadar peynir(pek aram yok peynirle yoğurtla )
2 bardak da çay
şimdide kahvemi içerken size yazayım dedim.

dışarı çıkıcaz ne zaman geliriz ALLAH kerim
hepinizi öpüyorum

HAYIRDIR GÜZELİM YAA..NEYİN VAR..HAVALARDANMI YOKSAM BAŞKA BİR DURUMLARMI VAR..NEYSE KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ CANIM..TAKTIKÇA OLAN BİZE OLUYO ÇÜNKİ..:bbo:
selin34 canım Allah şifa versin.üzülme denmez ama çokta yıpratma kendini emi?çok geçmişler olsunn.
kızlar çok yorgunum bugün hem ruhen hem bedenen.şimdi yatıcam.iyi geceler yazayım dedim size.öpüyorum hepinizi...

KÖTÜ BİR DURUM BU..MAGNES İ İÇİNCE UMARIM RAHATLKARSIN CANIM..O BAYAĞI İYİ GELİYOR..GEÇMİŞ OLSUN..a.s.
herkese merhabalar,
bugün çok kötüyüm. Demir ilaçları etkisin iyice göstermeye başladı ama kötü yönde. Ayıptır söylemesi acayip kabızım. Bir de 4 saat hiç kalkamadan sınavda olduğum için acayip gaz sancısı çekiyorum şu anda. Çok fena bir haldeyim, magnesi calcine paklar ancak beni. (nam abla iyi ki o ilac söylemişsin valla)

sonra ilaçlarımı içtim.
saat 09.30 gibi evden çıktım, saat 11de sınava girdim, saat 15.30 da sınavdan çıktım.
o kadar saat aç kalınca ilk yemek yenebilecek yer burger kingti oraya daldım tam anlamıyla.
kilo verdim güya ama hiççç belli değil çünkü şu anda bildiğiniz 4-5 aylık hamile gibi göbeğim var.
iyi geceler kızlar

BAŞARILARIMIZ SÜRÜCEK TABİKİ CANIMMMM..
SANA DA HAYIRLI HAFTA SONLARI VE GEZMELER..a.s.
selam bacular
kilo verenleri kutluyorum.başarılarınızın devamını diliyorum
akşam yemeğim 3 adet kuru biber dolması bol limon sıktım ve yanında 2 kasık yoğurt
bol su ve bitki çayları
hepinize iyi hafta sonları diliyorum

SEN YİNEDE KAFANA TAKMAMAYA ÇALIŞ CANIM..İNŞALLAH İYİ OLUCAK SONUÇLAR..GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN..a.s.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için haftaya tahlil sonuçlarına göre ayrıntılı tarama ve patoloji yapılacak tek dileğim patolojinin temiz çıkması dün dr. öle dedi üzülmemek elde değil ama umudumu ve gülüşümü kaybetmemek için büyük çaba harcıyorum.nam ablam benim için en büyük örnek ve bende diyorum onun kadar azimli olursam bende başarırım diyorum inşallah dua ediyorum başkada bişey gelmiyo elden
100 yarım mekik 50 çapraz mekik başkada bişey yapmadım zaten sürekli başım dönüyo zorlamak istemedim kendimi........

bugün acayip uyumuşum yaa saat 11di uyandığımda.
hem öğle hem sabah kahvaltısı yerine geçecek bir tost yedim, yanında çay.
acayip karnıım ağrıyor şu anda. hem reglimde yaklaştı hem de ilaç etkisiyle.
sonra 1 tane şekerli nescafe içtim
sonra mate-yeşil çay karıştırıp içtim.
Akşam yemeği olarak da domates çorbası içtim.
Şimdilik bu kadar.
öptüm hepinizi.

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

BUGÜN SOKAK KIZI OLDUM:utangac:

ÖYLESİNE GEZİNDİMsositososito

SABAH
06:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:30 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
2 DİLİM DOMATES
YARIM LİTRE SU

11:45 1 PORTAKAL
YARIM LİTRE SU

ÖĞLEN
13:45 1 SİMİT
YARIM BİBER
YARIM PEYNİR
BOL MAYDANOZ
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

YARIM LİTRE SU
AKŞAM
19:30 2 MİNİK HAVUÇ
YARIM LİTRE SU

40+30+55=125 DK YÜRÜYÜŞkaydirigubbakcemile

HAYIRDIR TATLIM:sm_confused:
herkese merhabalar,

sonra ilaçlarımı içtim.
iyi geceler kızlar
EEE TATLIM SINAVIN ETKİSİDE VAR TABİKİ

HAA BU ARADA SINAVIN NASIL GEÇTİ TATLIM

selam bacular
kilo verenleri kutluyorum.başarılarınızın devamını diliyorum:hooray:a.s.
bol su ve bitki çayları
hepinize iyi hafta sonları diliyorumŞeniz
SANADA CANIMCIM
CANIM LÜTFEN SAKİN OL VE SAKIN PANİK YAPMA
STRESLİ OLURSAN SONUÇLARINI ETKİLER HABERİN OLSUN

ANLADIĞIM KADARIYLA İNCE İĞNE BİYOSİSİ YAPILACAK VE SONRADA SİNTGRAFİ ÇEKİLECEK.
SİNTGRAFİ ÇEKİLDİKDEN SONRA ÇOCUKLARINDA KUÇAKLAŞMA HATTA MÜMKÜNSE AYNI ODA DA KALMA(5-6 SAAT)
ZATEN DR. SANA AÇIKLAMA YAPAR

YİNE SÖYLÜYORUM STRESDEN UZAK KAL SONUÇLARINI ETKİLER

öğlen 1 dilim ekmek 1 tabak çorba
yaaa bu arada ben az yiyorum ne yapacam bilmiyorum canım istemiyor ama yemessem metabolizmam yavaşlayacak buna eminim zaten dr. şuan kilo almadıysan ona dua et dedi hee heee ben verdim bile 2 haftadır bu hafta vermedim ama........ ben boşuna bu takımın cadısıyım demiyorum ya

EVET CANIM KESİNLİKLE METEBOLİZMANI YAVAŞLATIRSIN DİKKAT
MEYVE FİLAN TÜKET LÜTFENcokacimcoook

MERHABALAR...
KAHVALTIMDAN BAŞLIYIM..ARKADAŞIM DAVET ETTİ..AMA GEÇ OLDU BİRAZ..

1 LT SU..
11:00 DE:
ÇEYREĞİN ÇEYREĞİ SİMİT,
1 DİLİM PEYNİR,
K. BİBER,
MAYDONOZ..
3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

YARIM LT SU..

SAAT 16:00 DA:
YARIM LT SU,
3 KAŞIK PİLAV ÜSTÜ 2 KAŞIK K. FASULYE YEDİM..

AKŞAM 20:00 DE:
BİRAZCIK SALATA YEDİM..
YARIM LT SU..

EWWET BU KADAR ARKADAŞLAR..
HAYIRLI GECELER SİZLERE..a.s.

CANIM LÜTFEN SAKİN OL VE SAKIN PANİK YAPMA
STRESLİ OLURSAN SONUÇLARINI ETKİLER HABERİN OLSUN

ANLADIĞIM KADARIYLA İNCE İĞNE BİYOSİSİ YAPILACAK VE SONRADA SİNTGRAFİ ÇEKİLECEK.
SİNTGRAFİ ÇEKİLDİKDEN SONRA ÇOCUKLARINDA KUÇAKLAŞMA HATTA MÜMKÜNSE AYNI ODA DA KALMA(5-6 SAAT)
ZATEN DR. SANA AÇIKLAMA YAPAR

YİNE SÖYLÜYORUM STRESDEN UZAK KAL SONUÇLARINI ETKİLER

EVET CANIM KESİNLİKLE METEBOLİZMANI YAVAŞLATIRSIN DİKKAT
MEYVE FİLAN TÜKET LÜTFENcokacimcoook

SİNTGRAFİ çekmeyecekmiş bebek emziriyorsun öncelikle bir patoloji (İNCE İĞNE BİYOSİSİ ) yapalım sonuca göre karar veririz dedi abla inan gündüz takmıyorum ama gece olup herkes yatınca moral bozuluyor ve kendimi hemen çocukların odasına atıyorum onlara bakıp ben bunlar için mücadeleyi yaşama sevincini bırakmayacam hayata inat azraile inat gülecem diyorum kendime a.s a.s dr dün bana ne dedi biliyormusunuz anlatayımda gülün biraz "kız korkma sen azraili bile güldürürsünki gülmekten çatlar bidaha yanına yaklaşamaz hep böle gül dedi" :roflol: :roflol: galiba doğru sölüyo 2 yıllık doktorum eeeeeeee oda anladı benim cadı olduğumu ama tatlı cadıyım ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yemek meselesine gelince yemeğe çalışıyorum veya sodalı meyve suyu içiyorum......

Back