Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben eminimki haftaya sonuçlar temiz çıkacak ne kadar gülersen o kadar çabuk düzelecek herşey aklına getirmemeye çalış zor ama istersen olur dediğin doğru bak nam ablamıza bencede onu örnek al hepimiz örnek alalım biz burdayız canımcım bu takım gerçekten benim içinde bir şans sen de benim şans dediklerimdensin ona göre kendini sağlam tut Şeniz

selincim geçmiş olsun canım inşallag temiz çıkar sonuçlar sen kendini sıkma, azcık moralini yüksek tut bu günler de geçer.
sonunda bilgisayarım elime geçti delikafadulden
neyse kızlar :) bu hafta fitnessa başlıyoum artık :)
son 2 günde ölçülü yedim ama tabiki hatırlamıyrm ne yediğimi : :sm_confused:
neyse bugun gece kuşu oldum ööle dikiliyorum.
bugün yediklerime gelince:
sabah 2 bardak kadar %100 meyve suyu
öğle: kapuska 2 3 kaşık kadar 1 kaşık yoğurt bi de tavuk kanadı kemirdim 3 tane
akşam: çay 2 dilim ekmek domates peynir vs ( saat 4 gibi )

hepinizi öptüm kızlar a.s.

ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ DR UN CANIM..HERŞEYE İNAT GÜLMELİSİN..
GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN BİTANEM..a.s.

CANIM MERAK ETTİK SENİ VALLA..YİNEDE ARADA UĞRA LÜTFEN..BİLİYORSUN BURADA PAYLAŞIMDA BULUNMAK ÖNEMLİ..a.s.
selam kızlar gene hiç giremez oldum üstelik bu cuma haberde veremedim özür dilerim ya misafirim var

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMCIM..a.s.
selam kızlar
haftasonu işler yoğundu nasılsınız yediklerime geçeyim sabah 1 tane tost öğle ton balığı akşamda 2 tane sigara böreği aralarda bo su meyva

GÖZÜN AYDIN CANIM..
KOLAY GELSİN BAKALIM..a.s.

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
İYİ PAZARLAR HEPİNİZE..:teytey:

KAHVALTIM:
YARIM LT SU,
2 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM KAŞAR,
1 ADET K. BİBER,
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY....
YARIM LT SU..

EWWET BU KADAR...KENDİNİZE İYİ DAVRANIN GÜZELLER..
GÖRÜŞMEK ÜZERE...SEVGİYLE KALIN...a.s.a.s.

canım gülen yüzün hiç asılmasın.sen gülki seni sevenlerde gülsün tatlı cadımızŞeniz

selam bacular
dün 15 de bi çıktık evden gece 22 de mağaza kapanınca gelmek zorunda kaldık:roflol:valla kocişide alıştırdım mağaza mağaza sürtmeyedelikafaduldenilk evlendiğimizde ne sinir oluyordu market alışverisini bile 2 saattte yapınca napim içindekilere bakarım ,son kullanma tarihine bakarım okurumda okurum.delikafaduldenderdiki bi tanesinide yazılarını okumadan alsan olmazmı:1no2:neyseki alıştı şimdi ben canavarı alımde sen sakin sakin oku bak incelekaydirigubbakcemile3
bir sürü ciciler aldık bende azcık zayıfladımya giydiğim daha bi yakışıyomu nekaydirigubbakcemile3
ama daha çok var 10 kilo daha verimkaydirigubbakcemile2
bende regli olcam heralde bi sinir bi sinir sormayın.
eeee o kadar gezince acıktık tavuk menü yedimklava:klava:
üstüne bide sufleli dondurmaklava:klava:

bugün yine hem sabah hem öğle yerine kahaltım 5 parça hamur kızartması(oğlumla yaptık kurabiye kalılparından küçük yani bayıldı şekilli şekilli)
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 çay
domates ve 2 zeytin
1 çay kaşığıda cevizli bal(cevizlerin üzerine bal döküyorum çok güzel oluyor)

şimdide kahvemi içerken size yazıyorum.,
bizimkiler parka indi bende azcık iş yapim fırsat bulmuşken
hadi görüşürüz bacularŞeniz

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
09:00 2 YEMEK KAŞIĞI PATATESLİ OMLET
2 ZEYTİN
1 DİLİM EKMEK
1 ÇAY KAŞIĞI AHUDUDU REÇELİ
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

BOLSU TABİKİ

ÖĞLEN
15:00 2 YEMEK KAŞIĞI PAZI YEMEĞİ

BOLSU KIZLAR

45+30=75 DK. YÜRÜYÜŞkaydirigubbakcemile

SAĞLIĞIN İÇİN BİRAZ BENCİL OL TATLIM,
SEN VARSAN ÇOCUKLARIN DAHA MUTLU OLUR BUNU DÜŞÜN YANİ ÇOCOKLARIN İÇİN DEĞİL KENDİN İÇİN YAŞAMALISIN(ÇÜNKÜ ONLAR SENİNLE DAHA MUTLU OLACAK O ZAMAN)

selam kızlar gene hiç giremez oldum üstelik bu cuma haberde veremedim özür dilerim ya misafirim var
BEN KÜSTÜM SANA TELEFON ETMEME RAĞMEN GERİ DÖNMEDİN:çok üzgünüm:
nam ablacım nazik ziyaretin ve güzel sözlerin için çok çok tşk ederima.s.

merhabalar iyi pazarlar kızlar kararsız benim içinde bu takım sizler inanın büyük şanssınız :1hug: nam abla bende çocuklarımın mutluluğu için hayattan vazgeçmeyecem daha yaşlanacam çocuklarımı okutacam evlendirecem torunlarımı görecem yok öleee yağma geline damatlara kaynanalık yapacam :jeyyar: cadı kaynana olucam dermişim :roflol:
sabah 2 dilim börek çayyy eşimin zorlamasıyla yedim iştah yokki
öğlen 2 dilim ekmek salata
hepinize desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederima.s. :1hug:

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz yorgunluk var o kadar dün sabah spora diye çıkmıştım galiba abartmışım etlerim ağrıyor resmen dayak yemiş gibiyim ama bırakmayacam gece yatmadan öncede yapıcam yarın sabahta yine spora gitcem etlerde alışsın artık bu günde yaklaşık 1 saat yürüdüm
neyse canlarım sabah yani öğle 2 dilim ekmek kahvaltılık daha sonra 1 elme 2 tane burçak bisküvi 18 de akşam yemeği ondada patates salatası bol bol brokoli 1 tanede sigara böreği öptüm

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..BEN EH İŞTE..

DÜN ÖĞLEN 2 KÜÇÜCÜK BİTTER ÇİKOLATA DİLİMİ YEDİM..

1 LT SU..
40 DK..TEMPOLU YÜRÜYÜŞ..

YARIM LT SU..
18:00 DE:
5 ADET KÜÇÜK KANAT BUT YEDİM..
3 KAŞIK PATLICAN SALATASI YEDİM..AMA 1 ÇAY KAŞIĞI YAĞ VARDI İÇİNDE..

YARIM LT SU..

BUGÜN SANAH:
08:00 DE YARIM LT SU,
2 DİLİM TAHILLI EKMEK ARASI
1 İNCE DİLİM KAŞARLA YAPILMIŞ TOST YEDİM..

YARIM LT SU..

ŞİMDİLİK BU KADAR..DIŞARIDA İŞLERİM VAR..DR RANDEVUM FALAN VAR..DAHA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ ARKADAŞLAR..a.s.

hayırdır canım .neye sıkılıyorsun bu kadar?doktora gidiyormuşsun umarım sorun yokturŞeniz

selam bacular ben geldim
dün akşam yemeğim1 küçük kase yoğurtlu mısır çorbası onuda bitiremedim ya başkada bişey yemedim
dün çok yorulmuşum odaların duvarlarıyla uğraştım camı felam derken epey yordu.malisef küf oluyor bizdeki şans iştesenağlamabıktım valla küf temizlemektensenağlama

sonrada zaten sabah hvaltısıyla duruyordum akşamda pek yemeyince tansiyonum düştü,bi üşüme tuttu kocişim çay getirdi karanfilli bide 1 tane kızartma tıktı ağzıma:icecream:zorla yemessen küserim dedi:asigim:
karanfilli çay iyi geldi valla kendimi toparladım biraz sonra kendime taze zencefilli çay yaptım ama sarımsaklı olandan iğrençti sarımsağı parçalayıp çayla yutmak daha iyi olur.
gecede ütü yaptım azcık sonrada tarçınlı sütümü içtim oda iyi geliyor deliksiz uyuyor insan

gelelim bu sabaha
saat 7 de 3 adet gün kurusu 3 bardak su
saat 10 yarım armut yarım portakal
şimdi kahvemi içiyorum
sonrada çorbayla devam

merhaba kızlar nasılsınız.iki gündür internet yoktu giremedim hiç.
neler yaptınız ben yokken...
nam ablacım ve bernuş ilginize teşk.neyin var diye sormuşsunuz şimdi okuyabildim.
herzamanki ara bunalımlarımdan işte ööle esiyo arada...
neyse kızlar ne yediğimi yazayım
sabah önce bir k.kayısı ve bir bardak su.
kahvaltım:
bir tabak salata
şkrsz. çay
bir dlm kepkli ekmek
iki çatal b.peynir
bir dilim kaşar p.
iki çatal omlet

birazdanda iki kaşık makarna ve bir tabak salatamı yicem.
öptüm sizi kocamaaaan

verdiğim bu kiloyla takımın sonuncusu olurum inşallah yerimseniben

bu sabah otobüs durağımın 2 durak ilerisine yürümeye başladım. tam 10 dakika sürüyor ama ben bu 10 dakikada nefes nefese kalıyorum çünkü yokuş yukarı çıkıyorum sırtımda epey bi ağır çantayla.. kitaplar bayağı bir ağırda :bbo:
bugün silkelendim ve artık kendime geldim. dün kendimi kaybetmişim ama iyi oldu yaaa en azından o sürekli ne yesem diyen zeynepide kaybettim cokacimcoook
bu hafta umarım kilo vermiş olurum..
hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.. hihoyyyt

merhaba arkadaşlar
ben de başlayım artık diyorum rejime
erken midir sizce ne dersinizCADIARZU
şimdi girip size faydalı olmamakta var:çok üzgünüm:

canımcım öncelikle seni tanıyak. takıma yeni mi katıldın? eğer öyleyse hoşgeldin :))
kilo vermek istiyorsun ki bu sayfalara yolun düşmüş :)) hepimiz kilo vermek, daha sağlıklı olmak istiyoruz.. kilon boyun nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…