ben eminimki haftaya sonuçlar temiz çıkacak ne kadar gülersen o kadar çabuk düzelecek herşey aklına getirmemeye çalış zor ama istersen olur dediğin doğru bak nam ablamıza bencede onu örnek al hepimiz örnek alalım biz burdayız canımcım bu takım gerçekten benim içinde bir şans sen de benim şans dediklerimdensin ona göre kendini sağlam tut Şenizarkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için haftaya tahlil sonuçlarına göre ayrıntılı tarama ve patoloji yapılacak tek dileğim patolojinin temiz çıkması dün dr. öle dedi üzülmemek elde değil ama umudumu ve gülüşümü kaybetmemek için büyük çaba harcıyorum.nam ablam benim için en büyük örnek ve bende diyorum onun kadar azimli olursam bende başarırım diyorum inşallah dua ediyorum başkada bişey gelmiyo elden
sabah 1 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta çayy
100 yarım mekik 50 çapraz mekik başkada bişey yapmadım zaten sürekli başım dönüyo zorlamak istemedim kendimi........
iyiki tqanımışım sizi desteğiniz için teşekkürler
SİNTGRAFİ çekmeyecekmiş bebek emziriyorsun öncelikle bir patoloji (İNCE İĞNE BİYOSİSİ ) yapalım sonuca göre karar veririz dedi abla inan gündüz takmıyorum ama gece olup herkes yatınca moral bozuluyor ve kendimi hemen çocukların odasına atıyorum onlara bakıp ben bunlar için mücadeleyi yaşama sevincini bırakmayacam hayata inat azraile inat gülecem diyorum kendime dr dün bana ne dedi biliyormusunuz anlatayımda gülün biraz "kız korkma sen azraili bile güldürürsünki gülmekten çatlar bidaha yanına yaklaşamaz hep böle gül dedi" galiba doğru sölüyo 2 yıllık doktorum eeeeeeee oda anladı benim cadı olduğumu ama tatlı cadıyım ben
yemek meselesine gelince yemeğe çalışıyorum veya sodalı meyve suyu içiyorum......
selam kızlar gene hiç giremez oldum üstelik bu cuma haberde veremedim özür dilerim ya misafirim var
selam kızlar
haftasonu işler yoğundu nasılsınız yediklerime geçeyim sabah 1 tane tost öğle ton balığı akşamda 2 tane sigara böreği aralarda bo su meyva
selincim geçmiş olsun canım inşallag temiz çıkar sonuçlar sen kendini sıkma, azcık moralini yüksek tut bu günler de geçer.
sonunda bilgisayarım elime geçti
neyse kızlar :) bu hafta fitnessa başlıyoum artık :)
son 2 günde ölçülü yedim ama tabiki hatırlamıyrm ne yediğimi : :sm_confused:
neyse bugun gece kuşu oldum ööle dikiliyorum.
bugün yediklerime gelince:
sabah 2 bardak kadar %100 meyve suyu
öğle: kapuska 2 3 kaşık kadar 1 kaşık yoğurt bi de tavuk kanadı kemirdim 3 tane
akşam: çay 2 dilim ekmek domates peynir vs ( saat 4 gibi )
hepinizi öptüm kızlar
canım gülen yüzün hiç asılmasın.sen gülki seni sevenlerde gülsün tatlı cadımızŞenizSİNTGRAFİ çekmeyecekmiş bebek emziriyorsun öncelikle bir patoloji (İNCE İĞNE BİYOSİSİ ) yapalım sonuca göre karar veririz dedi abla inan gündüz takmıyorum ama gece olup herkes yatınca moral bozuluyor ve kendimi hemen çocukların odasına atıyorum onlara bakıp ben bunlar için mücadeleyi yaşama sevincini bırakmayacam hayata inat azraile inat gülecem diyorum kendime a.s a.s dr dün bana ne dedi biliyormusunuz anlatayımda gülün biraz "kız korkma sen azraili bile güldürürsünki gülmekten çatlar bidaha yanına yaklaşamaz hep böle gül dedi" :roflol: :roflol: galiba doğru sölüyo 2 yıllık doktorum eeeeeeee oda anladı benim cadı olduğumu ama tatlı cadıyım ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yemek meselesine gelince yemeğe çalışıyorum veya sodalı meyve suyu içiyorum......
SAĞLIĞIN İÇİN BİRAZ BENCİL OL TATLIM,SİNTGRAFİ çekmeyecekmiş bebek emziriyorsun öncelikle bir patoloji (İNCE İĞNE BİYOSİSİ ) yapalım sonuca göre karar veririz dedi abla inan gündüz takmıyorum ama gece olup herkes yatınca moral bozuluyor ve kendimi hemen çocukların odasına atıyorum onlara bakıp ben bunlar için mücadeleyi yaşama sevincini bırakmayacam hayata inat azraile inat gülecem diyorum kendime a.s a.s dr dün bana ne dedi biliyormusunuz anlatayımda gülün biraz "kız korkma sen azraili bile güldürürsünki gülmekten çatlar bidaha yanına yaklaşamaz hep böle gül dedi" :roflol: :roflol: galiba doğru sölüyo 2 yıllık doktorum eeeeeeee oda anladı benim cadı olduğumu ama tatlı cadıyım ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BEN KÜSTÜM SANA TELEFON ETMEME RAĞMEN GERİ DÖNMEDİN:çok üzgünüm:selam kızlar gene hiç giremez oldum üstelik bu cuma haberde veremedim özür dilerim ya misafirim var
nam ablacım nazik ziyaretin ve güzel sözlerin için çok çok tşk ederima.s.
MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..BEN EH İŞTE..
DÜN ÖĞLEN 2 KÜÇÜCÜK BİTTER ÇİKOLATA DİLİMİ YEDİM..
1 LT SU..
40 DK..TEMPOLU YÜRÜYÜŞ..
YARIM LT SU..
18:00 DE:
5 ADET KÜÇÜK KANAT BUT YEDİM..
3 KAŞIK PATLICAN SALATASI YEDİM..AMA 1 ÇAY KAŞIĞI YAĞ VARDI İÇİNDE..
YARIM LT SU..
BUGÜN SANAH:
08:00 DE YARIM LT SU,
2 DİLİM TAHILLI EKMEK ARASI
1 İNCE DİLİM KAŞARLA YAPILMIŞ TOST YEDİM..
YARIM LT SU..
ŞİMDİLİK BU KADAR..DIŞARIDA İŞLERİM VAR..DR RANDEVUM FALAN VAR..DAHA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ ARKADAŞLAR..a.s.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
ÖNCELİKLE DERECEYE GİREN ARKADAŞLARIMI VE AYRICA KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM..BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLİYORUM..a.s.
ZEYNAAAP (1.3 KG) 1.:hooray:a.s.
COMPOSE ROSE (1.1 KG) 2. a.s.a.s.
CABİK (0.9 GR) 3. a.s.a.s.
HADİ BAKALIM ARKADAŞLAR..KİLO VERMEYE DEVAM..YAZA KADAR İNCECİK OLMAMIZ LAZIM..:sm_cool:
merhaba arkadaşlar
ben de başlayım artık diyorum rejime
erken midir sizce ne dersinizCADIARZU
şimdi girip size faydalı olmamakta var:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?