3.Sınıf İşletme-Türk Vergi Sistemi..Yardım lütfen

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.354
1.423
748
bu derin püf noktaları nedir arkadaslar..

gecmıs yıl sorularından okunarak gecılır mı..yardım lutfeen benneyaptımki

Finansal yönetim de baska bir sorun ..onun hakkında da yardım edersenız cok sevınırım valla..

vergiye çalışırken,eğer kaynağın varsa kaynak konularını anlasanda anlamasanda oku ama anlamaya çalış okurken.sonra murat yayınları 550 soruluk kitabındaki sorulara çalış.tabi sende bu kitap belki yotur ama alırsan çok faydasını göreceksin.birde geçmiş yıl sorularına büt ve final sorularına çalış.emin ol geçeçeksin.
finans,benim finans dersim MYO da okurken hem finans,hem ticaret matematiği,hemde mali tablolar analiz dersi gördüğüm için birleşiminde hiç zorlanmadan geçmiştim.
ama sen galiba ilk kez görüyorsun.aslında murat yayınlarının 550 soruluk tüm dersler kitabında çözümlü soruları anlatıyor ordan çalışsan çok iyi olur senin için emin ol yaparsın ben inanıyorum :) : )

vergi sisteminin 550 soruluk kıtabını indirdim var elımde artık, onu yazarak çalısıcam bundan sonra

ama fınanal yönetımı anlamıyorum hıc..
hatta o derse hıııc calısmadıgım halde vizede 39 fınalde 39 almıstım :))

vergı sıstemı daha kolay fınansala gore..

bende dershaneye gidiyordum hocamı tvs çok zor derdi ama bu sene aynı sorular birebir çıktı sadece soru üzerine ezberlemeniz yeterli olucaktır ...ama finansal bilemem dershane gelseleer bile kalan oldu

kızlar bende finansal yönetim ve türk vergi sisteminden kaldım..gerçi finale girmedim ama anlamıorum bu dersleri..tek bi derse yüklencem ama hangisi daha kolay sizce..son 1 ay hangisine yüklenim..

dershane şart deil kızlar murat yayınları işe yarar ben vizelerinde yüksek aldığım için finaller pek zorlamamıştı..ama gerçekden ikiside zor dersler..yazarak çalıştım ben hep.yoksa akla girmicek kadar zor.murat yayınlarına bir göz atın birde geçmiş yıl sorularına bakın başarılar kızlar..:1hug:

kızlar bende finansal yönetim ve türk vergi sisteminden kaldım..gerçi finale girmedim ama anlamıorum bu dersleri..tek bi derse yüklencem ama hangisi daha kolay sizce..son 1 ay hangisine yüklenim..

cnm sende yardımcı kitaptan ve eski sorulardan çöz tvs kolay çıkıyor ama finansal sana tavsiyem konu olarak çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…