3 senelik ilişki meğerse yalanmış

Minikordek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
1
0
1
27
Evet arkadaşlar 3 senedir hayatında olan bir erkek vardı 3 senedir iyi kötü günlerimiz oldu askere gitti bekledim konuştum sevgili değildik ama sevgili gibiydik bunun adını koyduk ve en sonunda sevgili olduk 7 aylık bir ilişkimiz vardı herşey güzeldi gerçekten kavga ettiğimiz oluyordu yeri gelince ben bırakmazdım yeri gelince o bırakmazdı ondan ayrılmaya kalktıgımda beni bırakma sensiz yapamam derdi birbirimize çok alışmıştık onun yanında oldukça rahattım oda aynı şekil bana sürekli seni seviyorum aşığım senden başkasıyla yapamam diyen bir insandı aramızda bir mesele oldu ve ayrılmak zorunda kaldım ve 2 3 ay konuşmadık yine o geldi çok özledim seni çok seviyorum seni dedi barıştık derken konusma esnasında beni durup dururken engelledi whatsaptan normal sms ten mesaj attım neden engelledin dedim cevap vermedi daha yazmadım bir ay sonra gece vakti saat 11 gibi mesaj attim Allah senin belanı versin diye ve bana karısı olduğunu söyleyen birisi cevap verdi lan orispu evli barklı adana mesaj atmayı utanmıyormuşum Allahi n orospusu nerenin orispususun Allahi n sulugu bir daha kocama mesaj atma hiç mi gurur yok sende dedi halbuki eski sevgilim sürekli mesaj atıp yalvarıp benimle barışmak istediğini söylerdi kendince sorunları vardı anlatırdı mahkeme aile sorunları daha bir çok şey her neyse kendini daha 21 yaşında ve işi gücü evi parası bile yok nasıl evli olabilir anlamıyorum belkide sevgilisi ama sevgilisi olsa sevgilime mesaj atma der her neyse suan sevmiyorum onu ama beni aylarca kandırmış seviyorum derken meğerse hiç sevmemiş beni gerçekten cok sevdiğini zannediyordum duygularımla oynadı oyuncak gibi halbuki ben onu tertemiz duygularımla kırıldı ben bunu haketmedim kimse böyle birseyi haketmez ama resmen beni enayi yerine koydu çok kotu bir duygu gerçekten beni hiç hic sevmemiş başka birisi varmış hayatında hep ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında arkadaşlar yapılanları unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…