• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 senelik evliliğim ve mutsuzluğum...

eflatunseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
638
628
123
3 sene önce eşimle kaçarak evlendim. eşim kürt olduğu için ailem vermek istemedi ama ben eşime güvendiğim ve onu tanıdığım için bunun sorun olmayacağını düşünerek kaçtım ve evlendim. o zamanlar daha yeni işini kurduğu için eşim 6 ay gibi bi süre kayınvalidemde kaldık daha sonra bi ev kiraladık bikaç eşya ve evimize çıktık.tabi bu zaman zarfı boyunca ben işyerimizde durdum eşim işini yeni kurduğu için borcu vardı bide üstüne düğün dernek derken borçlar birikti kartlar doldu ve beklenen son icralar hacizler avukatlar başladı...3 senede 4 ev değiştirdim hacizden dolayı suan zaten hicbiryerde kaydımız yok adımıza birsey yok eşimi çok severek evlendim halende seviyorum ama iyi değilim suan hic iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum :(((((((((((((((((((((((((((((((((

3 sene önce eşimle kaçarak evlendim. eşim kürt olduğu için ailem vermek istemedi ama ben eşime güvendiğim ve onu tanıdığım için bunun sorun olmayacağını düşünerek kaçtım ve evlendim. o zamanlar daha yeni işini kurduğu için eşim 6 ay gibi bi süre kayınvalidemde kaldık daha sonra bi ev kiraladık bikaç eşya ve evimize çıktık.tabi bu zaman zarfı boyunca ben işyerimizde durdum eşim işini yeni kurduğu için borcu vardı bide üstüne düğün dernek derken borçlar birikti kartlar doldu ve beklenen son icralar hacizler avukatlar başladı...3 senede 4 ev değiştirdim hacizden dolayı suan zaten hicbiryerde kaydımız yok adımıza birsey yok eşimi çok severek evlendim halende seviyorum ama iyi değilim suan hic iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum :(((((((((((((((((((((((((((((((((

Neden iyi değilsin ?

Eşimi seviyorum diyorsun ?

Ayrıca evlenmeden öncede biliyormuşsun yeni iş kurduğunu ve düğün dernek işleride parasız olmayacağınıda biliyorsun. Borçlardan dolayı mı bu sıkıntı? :19:

Son düzenleme:
eşinin kürt olduğunu belirtmeni anlamlandıramadım. ama yaşadıklarınıza üzüldüm. feraha çıkana kadar yine eşinin ailesiyle kalmanız m
ümkün değilmi :( söyleyebileceğim bu süreçte çocuk yapmayın en azından ve elinden geldiği kadar sende çalışarak destek olmaya çalış eşine.kıyamıyorum da aslında tamam sevgi aşk bunlar güzel şeyler ama evlilik gibi bir sorumluluğa girmeden altyapıyı hazırlamak şart. birde ailenin rızası yokken evlenmişsin :( şimdi destek olmak istemeyeceklerdir de. ah be güzelim herşey masalllardaki gibi değilki ve yok öyle taşı toprağı altın olan şehirler umarım sorunlarınız çözülür umarım aşkınızı yaşıyacak rahat bir beyne kavuşursunuz.

eşimin kürt olduğunu belirttim çünkü neden kaçtığımı anlamanızı istedim.esimi cok seviyorum ama hergün haciz hergün icra insanı cok yıpratıyor mersinde yasıyoruz 3 senedir başvurmadığım yer kalmadı ama maalesef is bulamıyorum :((

eşinin kürt olduğunu belirtmeni anlamlandıramadım. ama yaşadıklarınıza üzüldüm. feraha çıkana kadar yine eşinin ailesiyle kalmanız m
ümkün değilmi :( söyleyebileceğim bu süreçte çocuk yapmayın en azından ve elinden geldiği kadar sende çalışarak destek olmaya çalış eşine.kıyamıyorum da aslında tamam sevgi aşk bunlar güzel şeyler ama evlilik gibi bir sorumluluğa girmeden altyapıyı hazırlamak şart. birde ailenin rızası yokken evlenmişsin :( şimdi destek olmak istemeyeceklerdir de. ah be güzelim herşey masalllardaki gibi değilki ve yok öyle taşı toprağı altın olan şehirler umarım sorunlarınız çözülür umarım aşkınızı yaşıyacak rahat bir beyne kavuşursunuz.

umarım dediğiniz gibi olur :(((

Ailenizle aranız düzeldi mi ? bence sabretmekten başka çare yok. :31:

ailemle zaten evlendigimzde sorun bitmişti suan cok iyi aramız hatta esimi benden cok seviyorlar diyebilirim her türlü destegide verirler fakat aileminde durumu ortada :(( ben iş arıyorum ama bulamıyorum kimse geri dönüş yapmıyor ... sabrediyorum hep sabrediyorum ama artık bittim olmuyor yapamıyorum yani uçan uçmayan bütün kuşlara borcumuz var bunun varlığı zaten yıktı beni..

ailemle zaten evlendigimzde sorun bitmişti suan cok iyi aramız hatta esimi benden cok seviyorlar diyebilirim her türlü destegide verirler fakat aileminde durumu ortada :(( ben iş arıyorum ama bulamıyorum kimse geri dönüş yapmıyor ... sabrediyorum hep sabrediyorum ama artık bittim olmuyor yapamıyorum yani uçan uçmayan bütün kuşlara borcumuz var bunun varlığı zaten yıktı beni..

Eşinizin çabası vardır umarım bu konuda, yani çalışkandır inşallah. Ne diyim :26: kariyer.netten iş ilanlarına falan bakın sürekli, Allah mutlaka bi yerden nasip verecektir...

Eşinizin çabası vardır umarım bu konuda, yani çalışkandır inşallah. Ne diyim :26: kariyer.netten iş ilanlarına falan bakın sürekli, Allah mutlaka bi yerden nasip verecektir...

eşim son derece çalışkan son derece düşünceli biri her konuda bana destek yemek olsun temizlik olsun ...işkur kariyer secretcv yenibiris hepsinde kaydım var inanın bütün ilanlara başvurdum ayırtetmeksizin ama aramıyorlar :(((

Şu an ki tek sorun maddi yat sanırım
Kaçarak evlenilse de barışılmış sonrasında ailelerle

Bu tarz borçlarda ödenmedikçe katlama olur
Bi yerden mükünse ailelerden borç alıp bu borcu kapatmalısınız
Tabi bir an evvel ikiniz birden çalışmalısınız, çevreden alınan borcu da biriktirmeden geri ödemek için

Şu an ki tek sorun maddi yat sanırım
Kaçarak evlenilse de barışılmış sonrasında ailelerle

Bu tarz borçlarda ödenmedikçe katlama olur
Bi yerden mükünse ailelerden borç alıp bu borcu kapatmalısınız
Tabi bir an evvel ikiniz birden çalışmalısınız, çevreden alınan borcu da biriktirmeden geri ödemek için

bizde zaten onun için uğraşıyoruz ama maalesef ne ysptıysam bulamadım iş üstelik 2 üniversite mezunuyum :((

maddi konular insanı bunaltır haklısnız. 3yılda az bir zaman değil ama evlenirken ne dedik iyi günde kötü günde..sonuçta eşiniz bu borcları kumarda vs yapmadığına göre ona destek olun,iş arıyorum demişsiniz devam edin aramaya elbet bi yerde vardır nasibiniz. evinizde de tasarruflu olmaya çalışın ..mutlaka güzel günler de gelecek birazcık sabır..

Iki üniversite mezunusun aslında iş bulman zor olmasa gerek acaba mersin in genel yapısı itibari ilemi bir sorun yaşıyorsun ? Büyük şehirlerde tecrübesizde olsan iş seçmeyeceksen 1000-1500 tl arası bir iş bulabilrsin aslında :( yokmu böyle bir imkanınız

Iki üniversite mezunusun aslında iş bulman zor olmasa gerek acaba mersin in genel yapısı itibari ilemi bir sorun yaşıyorsun ? Büyük şehirlerde tecrübesizde olsan iş seçmeyeceksen 1000-1500 tl arası bir iş bulabilrsin aslında :( yokmu böyle bir imkanınız

mersinde değil 1000tl asgari ücrete iş bulamıyorum ben asgari ücret deyipte 700tl para veriyorlar :((

aılelerınız borcalarınızı odemek ıcın kredı cekmemeslermı yarı yarıya en azından az az ama tek bı yere odersınız

aılelerınız borcalarınızı odemek ıcın kredı cekmemeslermı yarı yarıya en azından az az ama tek bı yere odersınız

düğün zamanı her iki aülede üstüne düşeni fazlasıyla yaptı benim evimi annem döşedi hemen hemen o yüzden onlardan böyle bir şey isteme şansımız yok :((

Toplam borcunuz ne kadar? Borclariniz tekrardan yapilandirilabilinir belki. Esin su an calsiyor mu?

eşim şuan çalışıyor dükkanımız var ama durumumz iyi değil maalesef dükkanda iş yapmıyor yani :((
toplam borcumuz şöyle söyleyim 100 milyar falan var ufak tefek herşeyi hesaplarsak :((
ben iş bulsam birazda olsa katkım olacak fakat iş yook :((((

Bu kadar altindan kalkamayacaginiz borcun altina girmeseydiniz keske...
Neyse, gecmis gitmis, cok uzuldum...
Borclari tekrar yapilandirma, sansiniz yok mu?
Tek bankada toplamak vs. gibi?

Böyle bi durumdakrn is begenmemezlik yapmayin bari, üc senedir hicbi is bulamadiginiza inanamiyorum...
700TL se 700TL, evde otururken size veriliyormu bu para? En azindan ufak katki olur ve siz daha iyi bi is aramaya devam edersiniz!!!
Ama böyle direk iyi bi is ve iyi maasli bi is beklerseniz daha cok borc batagina girersiniz...
Akmasada damlar, evde oturup tikali kalmasindan iyidir...

Back