3 senedir kullandığım protezlerimi çıkartmak istiyorum.eski haline döner mi?sarkar mı

xss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
47
0
Merhaba kızlar. 3 sene önce kas üstü damla model taktırdım ve tek göğsümde kapsül oluştu tekrar ameliyata girdim bu sefer kas altı yuvarlak takıldı. başka bir doktora gittim zaten. suan görüntü güzel ama rahat yatamıyorum,dönerek uyuduğumda sabah kalktığımda ağrı oluyor ya da kapsül oluşan göğsümde protez oynamış gibi geliyor. bir de sertliği hoşuma gitmiyor. yeni evlendim ve eşim de dile getiremese de sertliğinden oldukça rahatsız. çok pişmanım. zaten evlilik öncesi yaptırdım. erkekler büyük göğüs severler falan diye ama eşim küçük göğüsten hoşlanıyor:KK43: ikinci ameliyatımda hemşire de dedi taktıran herkes, pişman olup rahatsız olup geri dönüyor, keşke hiç yapmasaydın:KK43: ah eşek kafam. her neyse...
kızlar pişmanım. önceden küçük göğüslerim bana eksiklik hissettirirken şimdi o slikon bana daha da cok eksik hissettiriyor. en güzeli kendi göğsümüz. benimki sadece küçüktü.
her neyse.
merak ediyorum. şimdi çıkarttırsam göğsüm nasıl olur. öncesinde sarkıklık yoktu zaten vücudum da sıkı,etim yani. bir fikriniz ya da bilginiz var mı?

merhaba,aynı dertlerin bazılarını ben de paylaşıyorum,yumuşaklıklarından memnun olsam da,kocaman oldular bir,sarkık gibi,sütyenle güzel ama çıplakkken (çok değil ama,sevmiyorum işte,biraz bıngıl) duruyorlar iki,yüzükoyun yattığımda kesinlikle hissediliyorlar ki 9 ay doldu,iki küçük yastık üzerinde gibiyim,ki çok iyi bir dr. çok iyi bir hastanede,mentor damla kullanılarak oldu ameliyatım.bunu ben hep 1.60 boya 52 kilo,minicik olmasam da minyon sayılmama verdim,ama değil,290 cc bana çok geldi.drumla görüşmemi sana kısaca anlatayım;çıkaralım o zaman dedi,benim göğsüm küçük ve iki doğum,emzirme sonrası sarkma da vardı,şimdi çıkarıp,istediğimi tam olarak anladığını söyledi,artık en doğal ne duracaksa,100 mü,ona ben karar vereceğim dedi,,ve dikleştirmeyle gögsü toplayacağım dedi.işte böyle,seni gayet iyi anlıyorum,ancak otorite değilim ama deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim,bu kadar büyük bir proezle bu kadar zaman geçirdikten sonra sanırım sana da benzer birşey gerekecektir.ama sevindirici olan ameliyatın önceki kadar sıkıntı vermeyeceği,cebim falan hazır nasılsa:)) sana da kolaylıklar diliyorum,gönlüne göre olsun.

:44: konu takip etmeye değer şimdi merak ediyorum pişman olan çok kişi var mı diye :26:
deneyimleri okumak gerekir
sonuçta biriniz 3 sene biriniz 9 aydır kullandığınız protezlerden memnun değilsiniz
acaba iyi yapılmadığından mı sorun yaşadınız yoksa psikolojik olarak hazır mı değldiniz?
eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa paylaşırlarsa aydınlatıcı bir başlık :KK61:

:44: konu takip etmeye değer şimdi merak ediyorum pişman olan çok kişi var mı diye :26:
sonuçta biriniz 3 sene biriniz 9 aydır kullandığınız protezlerden memnun değilsiniz
acaba iyi yapılmadığından mı sorun yaşadınız yoksa psikolojik olarak hazır mı değldiniz?

benim de 2 sene oldu ama hiç bi sıkıntım olmadı şükürler olsun ki.. herşey yolunda ve olması gerken gibi.. yüz üstü gayet güzel uyuyabiliyorum yastık varmış hissi 7-8 ay devam etti sonra zaten vücuttan bir parça haline geliyo,şu an gayet rahat yüz üstü yatıyorum ve hiç b şey hissetmiyorum. bence kullanılan protezin büyüklüğü,yöntem v.s herşey sonucu etkiliyor olabilir.. naci bey protezlerin en fazl 2 cm yaklaştırılabileceğini ardaki boşluğun 2cm den az olmaması gerektiğinden bahsetmişti ki eğer yaklaştırılırsa simnasti adı verilen bir sonuç ortaya çıkıyormuş ki bu da iki protezin bir bütün halinde gözüktüğü çok garip bir görüntü.. bence kötü sonuç ortaya çıkmaması için birçok faktörn bir arada olması gerekiyor

her seyın dogalı hiç memesı olmayanlarda guzel degıl bence..burdakı bayanların azcık gogusu olsa yada memnun edecek sekılde olsa kımse o amelıyat masasına yatmaz emin ol..

bu ameliyat isteyen herkesin hakkı bunu sorgulamak kimsenin haddi değil
gizeml cnm senin sonuna kadar hakkınmış bunu resimlerinde gördüm iyiki yaptırmışsın allahım pişman etmesin :KK16:

İhtiyaç duyulmasa kim o kadar acı çekmek isterki,bende ameliyat olucam araştırma aşamasındayım.Göğüslerim çok küçük,umarım ameliyattan sonra bi terslik yaşamam.

bu ameliyat isteyen herkesin hakkı bunu sorgulamak kimsenin haddi değil
gizeml cnm senin sonuna kadar hakkınmış bunu resimlerinde gördüm iyiki yaptırmışsın allahım pişman etmesin :KK16:

amin karamelcim yani haklı degılmıyım..sımdı benım dogalım mı guzel, yenı halım mı ??
daglar kadar fark var ya..ya tabı aynnı durumda olmayan bılemez.. kıbrıs gıbı bı yerde okuyup askeri plajları (en tenha oldugu için) secen bır kısı olaraktan ve bılhassa yazın eksıklıgını cok hısssettıgımden yaptırmam coooookkkk gereklıydı..
denız fobısı olusmustu resmen yaa..

amin karamelcim yani haklı degılmıyım..sımdı benım dogalım mı guzel, yenı halım mı ??
daglar kadar fark var ya..ya tabı aynnı durumda olmayan bılemez.. kıbrıs gıbı bı yerde okuyup askeri plajları (en tenha oldugu için) secen bır kısı olaraktan ve bılhassa yazın eksıklıgını cok hısssettıgımden yaptırmam coooookkkk gereklıydı..

cnm sonuna kadar haklısın
eski halin gerçekten sıfır :KK17: ama yeni hali :KK66: :21: :KK64: :KK62: sanırım anlatabilmişimdir :KK9:

Karamel pişmalıkla ilgili konu açtım varmı diye ama bir kişi bile yazmadı.

Karamel pişmalıkla ilgili konu açtım varmı diye ama bir kişi bile yazmadı.

bence yaşanılan olumsuzluklar da yazılmalı... bizi aydınlatmak için varsa olumsuzluklar yasayan pişman olanlar nedenlerini yazarsa çok yararlıolur die düşünüyorum...:KK68:

yazın bikini, dolgulu sütyen giymek, sexi geceliklerin içine dahi sutyen gitmek zorunda kalmam...bu kadar yeterli sebebim varken ve kara vermişken gercekten korkmaya başladım...iki yıl sonra ikinci çoçuğu planlıyoruz.. doğumdan sonra ikinci operasyon gerekebilir mi acaba...yapı olarak kılolu diilim sarkmam falan yok yani ilk hamileliğim de gayet fittim.. ikinci de öyle olacağını tahmin ediyorum..genetik açıdan..şimdiden ikinci operasyonu düşünmek beni çok gerdii... ooofff offf:KK50:olumsuz yazılanlar cesaretimi kırdı.. çok moralım bozuldu..:KK59:

Son düzenleme:
benim de 2 sene oldu ama hiç bi sıkıntım olmadı şükürler olsun ki.. herşey yolunda ve olması gerken gibi.. yüz üstü gayet güzel uyuyabiliyorum yastık varmış hissi 7-8 ay devam etti sonra zaten vücuttan bir parça haline geliyo,şu an gayet rahat yüz üstü yatıyorum ve hiç b şey hissetmiyorum. bence kullanılan protezin büyüklüğü,yöntem v.s herşey sonucu etkiliyor olabilir.. naci bey protezlerin en fazl 2 cm yaklaştırılabileceğini ardaki boşluğun 2cm den az olmaması gerektiğinden bahsetmişti ki eğer yaklaştırılırsa simnasti adı verilen bir sonuç ortaya çıkıyormuş ki bu da iki protezin bir bütün halinde gözüktüğü çok garip bir görüntü.. bence kötü sonuç ortaya çıkmaması için birçok faktörn bir arada olması gerekiyor
Benim protezlerim 2 cmden çok çok daha uzak,hatta gögüs doğal çevrem sporcu olduğum için hayli geniş olduğundan ayrık bile diyebilirim.

Aynen katılıyorum arkadaşım,denize aşık biri olarak konuşuyorum yazın kadınlar plajına bile gittigimde kabinden dışarı çıkmak istemiyordum,sanki herkez bana bakıcak gögüsleri ne küçük diyecek gibi kii..eskiden öyle çokta küçük gögüslerim yoktu dokum vardı ama benim hoşuma gitmiyordu.Böyle bozuk bir psikoloji ile yaşamakmı dogal dursun diye,yoksa ameliyat olupta buraya resim koyacak kadar cesur olmakmı..Dogallıgı seven zaten ameliyat olmaz,buna gerekte duymaz,böyle bir forumdada gezinip yorum yazmaz...Ama ameliyattan sonra sorun yaşamıştır,aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı,ne yaptı diye bilgi alabilir.Her ameliyatında başarılı geçecek diye bir kaidesi yok sonuçta..Başarılı ameliyatlar geçirmek içinde burada ameliyat olan arkadaşlardan bilgi alışverişi yapılıyor.Önemli olan doktorunu bulmak ve istegini doktora anlatabilmek,doktorunda sizi iyi anlaması.Bu en önemli faktör bence.Genellikle boyut konusunda şikayetler oluyor çünkü,siz büyük gögüs seversiniz ama doktora gittiginizde ya kocaman olursa diye doktora dogal olsun derseniz sonuçtan menmun kalmazsınız tabi..

bence yaşanılan olumsuzluklar da yazılmalı... bizi aydınlatmak için varsa olumsuzluklar yasayan pişman olanlar nedenlerini yazarsa çok yararlıolur die düşünüyorum...:KK68:

yazın bikini, dolgulu sütyen giymek, sexi geceliklerin içine dahi sutyen gitmek zorunda kalmam...bu kadar yeterli sebebim varken ve kara vermişken gercekten korkmaya başladım...iki yıl sonra ikinci çoçuğu planlıyoruz.. doğumdan sonra ikinci operasyon gerekebilir mi acaba...yapı olarak kılolu diilim sarkmam falan yok yani ilk hamileliğim de gayet fittim.. ikinci de öyle olacağını tahmin ediyorum..genetik açıdan..şimdiden ikinci operasyonu düşünmek beni çok gerdii... ooofff offf:KK50:olumsuz yazılanlar cesaretimi kırdı.. çok moralım bozuldu..:KK59:
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım,estetiğe kesinlikle karşı değilim,ben de yıllarca psikolojik olarak hazırlanarak oldum bu ameliyatı,üstelik iki doğum ve emzirme gerekliydi de...ancak şu çok önemli,büyük olan her zaman güzel değildir,mutlaka ama mutlaka ne istediğini bil,evet doktoruna güven ama asla asla ona bırakma son kararı.birlikte verin,sonuçta o da bir insan,profesyonel de olsa tercihleri var,büyük gögüs gözüne estetik gelir,kimi küçük ve dik sever.mutlaka karar aşamasında ne istediğini çok iyi anlat.en önemlisi bu,bir de hayat şeklini gözönünde bulundur.örneğin ben profesyonel sporcuyum,ilk dr kasaltı önermişti,ikinci ise kasaltı yapsaydım bir daha asla eski spor günlerine dönemezdin dedi.sonuçta kasüstü oldum ama sarkmadan şikayetçiyim.o nedenle aman diyeyim iyi araştır,bu bikini ve dantel sütyeni güzel doldurma meselesi değil tek başına.ama vazgeçme de elbet en uygun şekil var.

:KK74:

canım hıc cesaretın kırılmasın ve moralını de bozma..gercekten doktorunu buldugun zaman ve doktorun senın ne ıstedıgını ıyı bılıyosa hıc sorun yasanacak bır durum degıl..
onemlı olan doktorunun senın ne ıstedıgını anlması bunu aktarrdıgın zamn ve doktorun ıcıne sındıyse gerısı amelıyt olmana kalıyo..
ben 10 ay oldu hıc bı sorun yasamadım allah kımseye de yasatmasın..ben doktorumun her dedıgını yaptım 6 ay boyunca masaj yaptım hala daha yapıyorum kı kapsul olusmasın dıye..ha bazı doktorlar masajla kapsulu bagdastımıyo ama benım doktorum onerdı ve ben yapıyorum..
ben varlıgını unuttum oyle soyleyeyım..mentor cok sert denılmesıne karsın bana sert gelmıyo ve tamamen artık kendı goguslerım gıbı..
butun cerrahlar aynı egıtımı alıyo ama bu amelıyatta secım cok onemlı..
aresya sanırım sen doktoruna karar verdın ıcıne sındıyse korkmana hıc gerek yook..

Şöyle yardımcı olmaya çalışayım,estetiğe kesinlikle karşı değilim,ben de yıllarca psikolojik olarak hazırlanarak oldum bu ameliyatı,üstelik iki doğum ve emzirme gerekliydi de...ancak şu çok önemli,büyük olan her zaman güzel değildir,mutlaka ama mutlaka ne istediğini bil,evet doktoruna güven ama asla asla ona bırakma son kararı.birlikte verin,sonuçta o da bir insan,profesyonel de olsa tercihleri var,büyük gögüs gözüne estetik gelir,kimi küçük ve dik sever.mutlaka karar aşamasında ne istediğini çok iyi anlat.en önemlisi bu,bir de hayat şeklini gözönünde bulundur.örneğin ben profesyonel sporcuyum,ilk dr kasaltı önermişti,ikinci ise kasaltı yapsaydım bir daha asla eski spor günlerine dönemezdin dedi.sonuçta kasüstü oldum ama sarkmadan şikayetçiyim.o nedenle aman diyeyim iyi araştır,bu bikini ve dantel sütyeni güzel doldurma meselesi değil tek başına.ama vazgeçme de elbet en uygun şekil var.

canım benim öncelikle cevabın için çok tek.ederim.ben çok büyük istemiyorum...vücuduma uygun olması çok önemli....ince uzun bi yapım var..beni hantallaştırmıyacak bi seçim olmalı ki bunu doktorumla konuştum..yine ameliyatttan bir gün önce randevum var yine anlatıcam resimler göstericem..işh. isttediğim gibi olur..ameliyat öncesi memnuniyetsizliklerde benim için önemli herseyiyle kendimi hazırlamalıyım.. 10 mayısta ameliyatım var..umarım güzel olur.canım sen protez taktırdıktan sonra hamile oldun oyüzden mi sarkma oldu yoksa haile olmadan mı:44:

:KK74:

canım hıc cesaretın kırılmasın ve moralını de bozma..gercekten doktorunu buldugun zaman ve doktorun senın ne ıstedıgını ıyı bılıyosa hıc sorun yasanacak bır durum degıl..
onemlı olan doktorunun senın ne ıstedıgını anlması bunu aktarrdıgın zamn ve doktorun ıcıne sındıyse gerısı amelıyt olmana kalıyo..
ben 10 ay oldu hıc bı sorun yasamadım allah kımseye de yasatmasın..ben doktorumun her dedıgını yaptım 6 ay boyunca masaj yaptım hala daha yapıyorum kı kapsul olusmasın dıye..ha bazı doktorlar masajla kapsulu bagdastımıyo ama benım doktorum onerdı ve ben yapıyorum..
ben varlıgını unuttum oyle soyleyeyım..mentor cok sert denılmesıne karsın bana sert gelmıyo ve tamamen artık kendı goguslerım gıbı..
butun cerrahlar aynı egıtımı alıyo ama bu amelıyatta secım cok onemlı..
aresya sanırım sen doktoruna karar verdın ıcıne sındıyse korkmana hıc gerek yook..

canım benim taa ilk bastan beri bana verdiğin cesarettten dolayı çok tesk. ederim...olumsuz mesajları da kulak arkası edemiyorum işte...olucam bu kesin işh. sonuçtan mutlu olurum..:nazar:sevgiler canım çok öptüm!:KK71:

Ben yaptirali 7 yil oluyor pismanmiyim ASLA!!! fakat söyle bir problemim var gögüslerimde simetri problemi var sol gögüs ucum biraz daha asagida sag tarafdada koltuk altima yakin bi yerde syklikla agri oluyor. ameliyati türkiyede oldum sargilar acildikdan sonra aradaki sekil farkini doktorda fark etmis olucakki sütyenimde bir tarafin telini cikarip öyle kullanmam gerektigini ve zamanla yerine oturucagini söylemisti. isvicreye dönünce burda doktora gittim derdimi anlattim malesef doktordan bir güzel azar yedim nerde yaptirdiysaniz oraya gidin onlar baksin beni ilgilendirmez dedi :KK43: O gün bugün böyle yasiyorum. sanirim önümüzdeki yil tekrar yaptiricam ama bu sefer doktorun 7 göbek sülalesini arastiricam :KK9:

Ben yaptirali 7 yil oluyor pismanmiyim ASLA!!! fakat söyle bir problemim var gögüslerimde simetri problemi var sol gögüs ucum biraz daha asagida sag tarafdada koltuk altima yakin bi yerde syklikla agri oluyor. ameliyati türkiyede oldum sargilar acildikdan sonra aradaki sekil farkini doktorda fark etmis olucakki sütyenimde bir tarafin telini cikarip öyle kullanmam gerektigini ve zamanla yerine oturucagini söylemisti. isvicreye dönünce burda doktora gittim derdimi anlattim malesef doktordan bir güzel azar yedim nerde yaptirdiysaniz oraya gidin onlar baksin beni ilgilendirmez dedi :KK43: O gün bugün böyle yasiyorum. sanirim önümüzdeki yil tekrar yaptiricam ama bu sefer doktorun 7 göbek sülalesini arastiricam :KK9:

canım hersey gönlünce olur işh.:KK34:protezler max ne kadar kalabilio vucudumuz da bi zararı yoktur dimi zamana paralel olarak... kızlar bide protez taktıırdıktan sonra hamile olanlar varmı... meme de ne gibi değişiklikler oluyo...:82:

X