Merhaba kızlar. 3 sene önce kas üstü damla model taktırdım ve tek göğsümde kapsül oluştu tekrar ameliyata girdim bu sefer kas altı yuvarlak takıldı. başka bir doktora gittim zaten. suan görüntü güzel ama rahat yatamıyorum,dönerek uyuduğumda sabah kalktığımda ağrı oluyor ya da kapsül oluşan göğsümde protez oynamış gibi geliyor. bir de sertliği hoşuma gitmiyor. yeni evlendim ve eşim de dile getiremese de sertliğinden oldukça rahatsız. çok pişmanım. zaten evlilik öncesi yaptırdım. erkekler büyük göğüs severler falan diye ama eşim küçük göğüsten hoşlanıyor ikinci ameliyatımda hemşire de dedi taktıran herkes, pişman olup rahatsız olup geri dönüyor, keşke hiç yapmasaydın ah eşek kafam. her neyse...
kızlar pişmanım. önceden küçük göğüslerim bana eksiklik hissettirirken şimdi o slikon bana daha da cok eksik hissettiriyor. en güzeli kendi göğsümüz. benimki sadece küçüktü.
her neyse.
merak ediyorum. şimdi çıkarttırsam göğsüm nasıl olur. öncesinde sarkıklık yoktu zaten vücudum da sıkı,etim yani. bir fikriniz ya da bilginiz var mı?
kızlar pişmanım. önceden küçük göğüslerim bana eksiklik hissettirirken şimdi o slikon bana daha da cok eksik hissettiriyor. en güzeli kendi göğsümüz. benimki sadece küçüktü.
her neyse.
merak ediyorum. şimdi çıkarttırsam göğsüm nasıl olur. öncesinde sarkıklık yoktu zaten vücudum da sıkı,etim yani. bir fikriniz ya da bilginiz var mı?