3 sene sonunda bende BEŞİZ'lerime hamileyim hemde normal şekilde :)

verilen karar gercekten cok zor hangisinden vazgeilir ki??
rabbim besini birden vermis ama böyle olmasini da o uygun gördü..kendini fazla üzme geride kalanlari saglikla kucagina alirsin insallah....

Bence şimdi almasınlar ileride büyüdükçe belki hepsi yaşayamayacak. Bilmiyorum ama içimden beklemeleri geçiyor. Çünü Allahın bir sınavı gibi..Bir de bu sefer hepsi yaşar bu da bir hikmet..Bence başka doktorlara git, belki başka bir doktor farklı bir çözüm yolu bulur.

Son düzenleme:
canım son durumun ne bilmiyorum ama çoğul gebelikler bölümünde dördüz gebelik ve redüksiyon başlıklı topikte senin durumunda iki anne adayı daha vardı sanırım ikiside redüksiyon yaptırdı (bebişlerin birkaçını aldırdı) fikir olması açısından oku derim ben.... ancak birde dördüzlerini dünyaya getiren bir arkadaş daha vardı sitede...

rica etsem beta hcg ilk değerini yazabilirmisin?:Saruboceq:

Ezbere bilmiyorum ki :kedi: tahlil sonuçlarım da evde evimde kalmadığım için (rahatsızlığımdan dolayı) yazamayacağım :çok üzgünüm: unutmazsam eve gidince bakarım yerimseniben

tüylerim diken diken oldu..Rabbim hakkında hayırlısı neyse o versin.bence sen seçim filan yapma dr lar baksınlar hangilerini almaları gerekiyorsa onları alsınlar.sen sakın şu bu deme.bilemezsin ki.sonra seçim yapmış anne olmak kötü sonuçta...tavsiyem sen seçme...

Doktorumla bağlantısı olmayan başka bir doktorda kesinlikle geciktirmeyin ne bekliyorsunuz dedi Çok üzgünüm çoook Ayrıca seçim yapacağım bi durum yok önceki yazımda belirtmiştim.Benim elimde olan hiçbirşey yok malesef :gitme:

Bence şimdi almasınlar ileride büyüdükçe belki hepsi yaşayamayacak. Bilmiyorum ama içimden beklemeleri geçiyor. Çünü Allahın bir sınavı gibi..Bir de bu sefer hepsi yaşar bu da bir hikmet..Bence başka doktorlara git, belki başka bir doktor farklı bir çözüm yolu bulur.

Belkisi mi olur bu durumun.evet ileride hepsi yaşamayacak ve bir tanesi değil hepsi birden gidecek.İçimizden geçenlerle hareket edecek durumda değiliz.Allah'ın sınavı elbette.Birde şöyle düşün cnm ben hepsinin olmasını istiyorum elbette ama nefsime yenik düşüp hepsi olsun dersem doktorlara sırt çevirirsem ve hepsi ölürse o zmn ne olacak.Bİle bile lades!!! Yeterince açık sanırım yerimseniben Başka doktorun da dediğini yazmıştım başka bi yol yok malesef senağlama

canım son durumun ne bilmiyorum ama çoğul gebelikler bölümünde dördüz gebelik ve redüksiyon başlıklı topikte senin durumunda iki anne adayı daha vardı sanırım ikiside redüksiyon yaptırdı (bebişlerin birkaçını aldırdı) fikir olması açısından oku derim ben.... ancak birde dördüzlerini dünyaya getiren bir arkadaş daha vardı sitede...

Sağol cnm bakıcam hemen a.s.

tatlım cookkk sevindimm
Rabbim analı babalı büyütsün
fakat zor bir durum olmalı senin için
Allah yardımcın olsun
birde pcoluydum demişsin nasıl üstesinden geldin anlatırmısın?

tatlım cookkk sevindimm
Rabbim analı babalı büyütsün
fakat zor bir durum olmalı senin için
Allah yardımcın olsun
birde pcoluydum demişsin nasıl üstesinden geldin anlatırmısın?

Evt cnm gerçekten zor bir durum.Doktorumun dediklerini uyguladım sadece nasıl üstesinden geldim ben bile anlamadım.İleri seviyede pco olduğum için klomenin fayda etmeyeceğini söylemişti dr.um.Direk iğneyle başladık(menagon) günde iki kere kullandım sonra pregnyl,gün aşırı ilişki bu kdr.İlk iğnelerde sonuç alamadık ikincide başarılı olduk.Durum böyle a.s.

canım zor bir dönem olmalı Allah yardımcın olsun Sağlıkla kucağına almak nasip olsun :ecrin_bebek:

Ayın 29'u salı günü 17.30 da randevum var cnm.Üçüne redüksiyon yapılacak.Durum böyle :KK43:senağlama
sana destek olmak için konuşucam cnm üzülme yazdıklarının hepsini okudum ve bu operasyon için sen gayet bilinçlisin en azından diğer iki bebeğin sağlıklı olucak düşünsene hep olumlu düşün dolu tarafına bak cnm söylediklerin ve telkinlerinde hak verıyorum sana ... En dogrusu bu ınan kı ıns dıger bebeklerını saglıklı sekılde dunyaya getırırsın:KK43:
Son 4gun desene dua ederek gecır bol bol Allah yardımcın olsun seymacım:sinifsinif:
bu arada sen 88limisin

sana destek olmak için konuşucam cnm üzülme yazdıklarının hepsini okudum ve bu operasyon için sen gayet bilinçlisin en azından diğer iki bebeğin sağlıklı olucak düşünsene hep olumlu düşün dolu tarafına bak cnm söylediklerin ve telkinlerinde hak verıyorum sana ... En dogrusu bu ınan kı ıns dıger bebeklerını saglıklı sekılde dunyaya getırırsın:KK43:
Son 4gun desene dua ederek gecır bol bol Allah yardımcın olsun seymacım:sinifsinif:
bu arada sen 88limisin

Desteğin için teşekkür ederim canım.Evet 88liyim.Aslında ben İlahiyatçıyım ve bu konuda nasıl karar almam gerektiğini biliyorum.Eğer zaruret varsa onların hayatına son vermek caizdir.Sadece insan üzülüyor işte.Yine de keşke demiyorum.Herşeyin hayırlısı Rabbim kaldırabileceğimi düşünmüş vermiş bu sıkıntıyı bende üstesinden gelirim inş.Redüksiyon sonrasında inşaallah bi problem oluşmaz. :Saruboceq:

X