- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica etsem beta hcg ilk değerini yazabilirmisin?:Saruboceq:
tüylerim diken diken oldu..Rabbim hakkında hayırlısı neyse o versin.bence sen seçim filan yapma dr lar baksınlar hangilerini almaları gerekiyorsa onları alsınlar.sen sakın şu bu deme.bilemezsin ki.sonra seçim yapmış anne olmak kötü sonuçta...tavsiyem sen seçme...
Bence şimdi almasınlar ileride büyüdükçe belki hepsi yaşayamayacak. Bilmiyorum ama içimden beklemeleri geçiyor. Çünü Allahın bir sınavı gibi..Bir de bu sefer hepsi yaşar bu da bir hikmet..Bence başka doktorlara git, belki başka bir doktor farklı bir çözüm yolu bulur.
canım son durumun ne bilmiyorum ama çoğul gebelikler bölümünde dördüz gebelik ve redüksiyon başlıklı topikte senin durumunda iki anne adayı daha vardı sanırım ikiside redüksiyon yaptırdı (bebişlerin birkaçını aldırdı) fikir olması açısından oku derim ben.... ancak birde dördüzlerini dünyaya getiren bir arkadaş daha vardı sitede...
tatlım cookkk sevindimm
Rabbim analı babalı büyütsün
fakat zor bir durum olmalı senin için
Allah yardımcın olsun
birde pcoluydum demişsin nasıl üstesinden geldin anlatırmısın?
söylencek tek kelime bana göre allah yardımcın olsun
şeymacım son durumun nedir cnm bize bilgi ver
ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahh
canım zor bir dönem olmalı Allah yardımcın olsun Sağlıkla kucağına almak nasip olsun :ecrin_bebek:
sana destek olmak için konuşucam cnm üzülme yazdıklarının hepsini okudum ve bu operasyon için sen gayet bilinçlisin en azından diğer iki bebeğin sağlıklı olucak düşünsene hep olumlu düşün dolu tarafına bak cnm söylediklerin ve telkinlerinde hak verıyorum sana ... En dogrusu bu ınan kı ıns dıger bebeklerını saglıklı sekılde dunyaya getırırsınAyın 29'u salı günü 17.30 da randevum var cnm.Üçüne redüksiyon yapılacak.Durum böyle senağlama
sana destek olmak için konuşucam cnm üzülme yazdıklarının hepsini okudum ve bu operasyon için sen gayet bilinçlisin en azından diğer iki bebeğin sağlıklı olucak düşünsene hep olumlu düşün dolu tarafına bak cnm söylediklerin ve telkinlerinde hak verıyorum sana ... En dogrusu bu ınan kı ıns dıger bebeklerını saglıklı sekılde dunyaya getırırsın
Son 4gun desene dua ederek gecır bol bol Allah yardımcın olsun seymacım:sinifsinif:
bu arada sen 88limisin