3 sene sonunda bende BEŞİZ'lerime hamileyim hemde normal şekilde :)

Tebrikler
Hayırlısıyla kucağınada alırsın İnşallah

şaka gibi yaaa, allah uzun ömür versin deee, biz birine bakarken zorlanıyoruz 5 ini düşünemiyoruumm, alah sabur versin

tebrik ederim cnm.allah hakkında hayırlısını versin.ama bence başka doktorlarada git.belki 3 ünü birden aldırmak zorunda kalmassın beşini veren rabbim nasıl doğuracağını bilmiyomuydu sanki.allah bence dağına göre kar verir.ben olsam aldırmak istemezdim ama tabi senin ve bebeklerin sağlığı söz konusu olunca insan bişey diyemiyor.umarım en iyisi olur senin ve bebekler için.bende pkos hastasıyım benimde 3 sene snr kendiliğinden oldu bebeğim.ondan snrda korunurken birbuçuk sene snr yine hamile kaldım gerçi o dış gebelikti aldırmak zorunda kaldım.seni iyi anlıyorum.umarım sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına

of ne zor bir duygudur, ya hepsi olsa olmuyo mu :KK43:
ben henüz doktora gitmedim hamile olduğumu yeni öğrendim canım yua senin yerine koydum da kendimi Allah yardımcın olsun bitanem. Umarım hayırlısı olur.

RABBıM tamamına erdirsin arkadaşım..ben de şuan 15 haftalık hamileyim..düşünsene şu an senin kalbinden başka bedeninde 5 kalp daha atıyor..beşi birden milyonlarca kardeşleri arasından hayata tutunmayı başarmış....beşi birden dünyaya gelmek ve sana evlat olabilmek için bu yarışta ben de varım demiş..onlar kul olabilme savaşında...Onlar başı boş değiller ki..onların bir Yaratıcısı var..beşini birden Rahim ismi sıfatıyla senin Rahmine yerleştiren; evlatlarının akıbetini hayırlı kılar inşallah..çok zor durumda olduğunu hissedebiliyorum ama...bi düşün... mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...öyle değil mi..
bize şah damarımızdan daha yakın olan Allah bir annenin evladına merhametinden şefkatinden daha fazlasını göstermez mi kuluna...biz ki Onun isim ve sıfatlarından milyarda birini bünyemizde ya barındıra biliyoruz ya da onun en güzel sıfatlarından yoksun olarak yaşayabiliyoruz..
Rabbim yar ve yardımcın olsun...selametle..

RABBİM tamamına erdirsin arkadaşım..ben de şuan 15 haftalık hamileyim..düşünsene şu an senin kalbinden başka bedeninde 5 kalp daha atıyor..beşi birden milyonlarca kardeşleri arasından hayata tutunmayı başarmış....beşi birden dünyaya gelmek ve sana evlat olabilmek için bu yarışta ben de varım demiş..onlar kul olabilme savaşında...Onlar başı boş değiller ki..onların bir Yaratıcısı var..beşini birden Rahim ismi sıfatıyla senin Rahmine yerleştiren; evlatlarının akıbetini hayırlı kılar inşallah..çok zor durumda olduğunu hissedebiliyorum ama...bi düşün... mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...öyle değil mi..
bize şah damarımızdan daha yakın olan Allah bir annenin evladına merhametinden şefkatinden daha fazlasını göstermez mi kuluna...biz ki Onun isim ve sıfatlarından milyarda birini bünyemizde ya barındıra biliyoruz ya da onun en güzel sıfatlarından yoksun olarak yaşayabiliyoruz..
Rabbim yar ve yardımcın olsun...selametle..

Allah c.c hayırlısını versin inşallah nasıl güzel anlatmışsın, nasıl mucizevi bir olay ki 300 milyon arasından beş taneyi koymuş Rabbim oraya ben az önceki yorumumda söyleyemedim eğer zorunluluk, yani; sağlığı etkileyecek bir durum yoksa o beş bebişi dünyaya getirmek ne büyük bir zevk her insana bu kısmet olmaz, Rabbim gerçekten yar ve yardımcın olsun.

sen bir mucizesin sanırım işllah hiç birindne vazgeçmek zorunda kalmazsın

3 senelik bi uğraştan sonra artık bende hamileyim.:CüvCüv:
Pcos sorunum vardı üstesinden geldik çok şükür.Ne aşılama ne de tüp bebeğe lüzum kalmadı ve bu beni çok sevindiriyor.Ayrıca hem bu hastalıktan olup hem de normal bir şekilde beşizlerim olduğu için doktorumuzun hayatındaki ilk sıraya yerleştik.(Dördüncüydük ama beşincimizde gelince ilk sıraya oturmayı başardık.)
Şimdi tek sorunumuz bebeklerimizin üçünün ilaçla öldürülecek olması.Ya hepsinden vazgeçicez risk alıcaz ya da üçünden vazgeçicez.Seçim yapma lüksümüz yok gibi birşey.Şu an bebeklerimizin dördünün kalbi atıyor beşinci henüz minik.Ve ben onlara nasıl kıyacağımı bilemiyorum.Belki bir teselli bulurum.senağlama Benim durumumda olan var mı ya da yakınında böyle bir durumla karşılaşan? :çok üzgünüm:Çevremde doktorumdan başka fikir alabileceğim hiç kimse yok.Oysa dertleşicek birilerine ihtiyacım var.:1hug: Bebeklerim bayramdan hemen sonra gidecekler :KK43: Kimin gideceğine iki hafta içinde karar verilecek.Anne olmak ne zor :gitme:

canım tebrikler yüce ALLAH buyururki kim evladını aç kalacak korkusu ile aldırırsa cok büyük bi günah işler eminim sen onu için aldırmıyosun zor tabi beş tane ama hangisine kıycan bence baska doktorlarada git tabi karar senin RABBİM yardımcın olsun

hayretle okudum yeminlen maşşallah allahın yanında hersey var allah isterse hersey olur
insallah hepsinide saglıklı bi şekilde dogurursun canım söyle iyice arastır 7 tane 9 tane doktor asla dedikleri halde dogum yapanlar var allah yardımcın olsun karar vermek cok zor bi yandanda ya diğerlerinide etkilerse hepside giderse diye düşünüyo insan allah kolayık versin dogru yolu göstersin insallah evlatlarını sana bagışlasın canım

canım önce allah kucağına almayı nasıp etsın bebelerını
ne kadar güzel 3 sene sonun da bebeklerıne kavuşuyor olmam rabbım sana bu zamanı kararlımış canım
o kadar zor bırsey kı evladından vazgeçmek
rabbım sana bunları bağışlamış senın bunun üstesınden gelebıleceğini düşünmüş olmalı
bizim bır tanığımız tüp bebek yontemıyle hamıle kaldı 3üçlerı oldu tam on sene sonrasında on yıl tedavı kadın kapıdan dışarıya çıkmıyordu
ona do doktor bır tanesını alalım demişti o kabul etmedı
karar tabıkı de senın ama hangısının daha hayırlı evlat olacağını da bılemezsın kı

Canımm çok şaşırdım... Mutluluk ve acı aynı anda... Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Demek ikisinin hayatta kalması için üçünü feda edeceksin, ya da hepsini feda edeceksin:KK43: Çok zor bir durum ama mecburen ikisine hayat vermek zorundasın. Annelik zor olduğu kadar da güzel. Rabbim sana bir çıkış kapısı verir inşallah...

nasil duygulandim anlatamam, bu ne güzel bir duygu olmali

kurban oldugum allahim sen ne kadar büyüksün, 5tane mucize var seninle birlikte nefes alan..

Dualarim seninle canim benim, sagligin'a zarar gelmedigi sürece dilerim ki 5ini bir dogurursun..

Herseyden önce saglik canim a.s.

Ahh canım ,hayırlısı olsun, Ne güzel ne mucizevi birşey
Alllahım inşallah en doğru kararı sizin için verirde bayram sonuna kadar sende seçim yapmak zorunda kalmazsın,, ( yaaa en azından üçünü doğurabilsen.. Off canlarım benim yaa... minik minik ne de güzel olur onlar allahın izniyle )
Yine de Allah yardımcın olsun,zor bir karar ..Dua et devamlı canımmm

canimmmmmmmmmm
kiyamam ben sana bebislerine rabbim büyüktür mutlaka bi yolu vardir saglicakla al cnm besini birden kucagina offf duacinim

Konuyu açtığımdan beri nete giremedim üzgünüm.Başımı kaldıracak durumda değildim şu an biraz daha iyiyim.Kusura bakmazsanız yorumlara tek tek değil toplu cevap vericem.
İlk önce destekleriniz için teşekkür ediyorum ve ilginiz için.
Normal yolla hamile kaldım derken aşılama veya tüp bebek olmadığını kastetmek istemiştim.İlaç kullandım ama klomen değil.Çünkü pcos ileri seviyedeydi.Sayılarının fazla olmasında sperm sayısının çokluğunun etkisi var.
Taşıyabilecek olsam ve diğerlerine zarar verecek olmasalar yani yaşama şansları olsa elbette hepsini doğurmak isterim.Ama seçim yapma lüksüm yok.Fenalaştığım bir zamanda başka bir hastaneye gittim ve oradaki dr.da geciktirilmemesi gerektiğini söyledi.Zaten henüz 2.5 aylıkken kaldıramıyorum çarpıntılar vs.Bu hafta içinde hastaneye yatıcam ve bebeklerimizin üçüyle vedalaşıcaz.Seçme yok!Ense kalınlığı fazla olan gidecek.Ve büyük ihtimal ilk döllenenler kalacak.Lütfen dua edin zor bi durum ama başka bi şansımız yok :1no2:

canim ya, tabii istemezmesinki hepsini dogurasin, annesin sen simdiden ama ucuz bile degilki riski goze alasin besiz hakli olarak cok cok riskli. kiyamam cok zor bir durum Allah yardimcin olsun, yani insanin keske bir daha gittiginde ikisinin kalbi durmus olsa kendiliginden diyesi geliyor ama bunu bile demek cok cok zorken yasadiklarin kimbilir nasil zor.
dualarimiz seninle canim, bundan sonra hep guzel haberler getir bize Insallah.

Evet canım haklısın.Dayım ağır hasta ve vefatı bekleniyor.Artık öyle bi durum oldu ki nasılsa üçü gidecek onların yaşama süresi ne kadarsa Rabbim ona versin diyorum.Keşke kendiliğinden düşse doktorumuz ve biz çok bekledik ama olmadı.Dua edicez,çekicez başka yol yok :KK43:

tüylerim diken diken oldu..Rabbim hakkında hayırlısı neyse o versin.bence sen seçim filan yapma dr lar baksınlar hangilerini almaları gerekiyorsa onları alsınlar.sen sakın şu bu deme.bilemezsin ki.sonra seçim yapmış anne olmak kötü sonuçta...tavsiyem sen seçme...

offf çok duygulandım canım yaa
Allahın hikmetine bak
hiç bebeği olmayan tedavi olan bir kadına
5 tane bebek
vereceğin karar çok zor Allah yardımcın olsun
vazgeçmek çok zor
ama Allah büyüktür :asigim:

X