3 sene önce slikon taktırdım ama çok pişmanım, çıkarttırsam göğüslerim nasıl olur?

xss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
47
0
merhaba kızlar, 3 sene önce göğsüme prrotez taktırdım. ilk olarak kas üstü damlaydı, kapsül oluştu ve sonrasında onu cıkartıp kas altı yuvarak takıldı. görüntüde hiç bir sıkıntı yok ama sertliği beni rahatsız ediiyor. çocuk yapmayı düşünüyorum ve bebğimi slikonlu göğüslerle emdirmenin zarar vereceğinden korkuyorum.eşim de göğüslerimin sertliinden ço rahatsız oluyor,her ne kadar dile getirmese de. çıkarttırmayı istiyorum. o küçük ama sağlıklı göğüslerimi okadar özledim ki... simetri vs yokru,sarkıklık da, sadece küçük ama güzeldi.şimdi çkarılırsa sarkıklık olur mu yoksa eski görünümüne kavusur mu? tecrübesi ya da bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

mrb canim ben 2 hafta oldu silikon taktirdim kizim dunyaya geldikten sora hafif sarkma olmusdu 2 yil arastirdim sora karar verdim. esim cok karsiydi sonunda ikna ettim simdide agrilarim var. ben bir cok yerlerde okumustum silikonu cikarttirdiktan sora eskisi kibi olmuyo sarkma oluyo bebeyinede bi zarar vereceyini sanmiyorum.:KK16:

Ben de silikonsuz diklestirmek istiyorum hala arastiriyorum. vucuduma birsey konacak olmasi beni huylandiriyor.

ben de yaptırmaya o kadar yaklasmıstım ki cok da istiyordum ama nasip demekki olmaması gerekiyormus dedim sonunda ve simdi de ameliyat olmak istemiyorum. inanın o kucuk ama DOGAL göğüslerimiz daha guzel diye dusunuyorum...

merhaba kızlar, 3 sene önce göğsüme prrotez taktırdım. ilk olarak kas üstü damlaydı, kapsül oluştu ve sonrasında onu cıkartıp kas altı yuvarak takıldı. görüntüde hiç bir sıkıntı yok ama sertliği beni rahatsız ediiyor. çocuk yapmayı düşünüyorum ve bebğimi slikonlu göğüslerle emdirmenin zarar vereceğinden korkuyorum.eşim de göğüslerimin sertliinden ço rahatsız oluyor,her ne kadar dile getirmese de. çıkarttırmayı istiyorum. o küçük ama sağlıklı göğüslerimi okadar özledim ki... simetri vs yokru,sarkıklık da, sadece küçük ama güzeldi.şimdi çkarılırsa sarkıklık olur mu yoksa eski görünümüne kavusur mu? tecrübesi ya da bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

canım sana takılan son protez ne markaydı ve kaç cc idi?

Yakin bir tanidigimda silikonlarini cikartmak istiyordu. (ackcasi suan ne durumda bilmiyorum). ben de uzun suredir arastirma yapiyorum silikonsuz diklestirme icin. simdi bahsettigim arkadasim sadece sporcu sutyeni kullaniyor baska sutyen almiyordu bu bende takinti oldu. istedigim sutyeni kullanamayacaksam ne diye yaptiriyorum demistim.
xss sen ne tur sutyenler kullaniyorsun. cikarttirdiginda da sporcu sutyen kullanmak zorunda mi kalirsin? sadece diklestirme yapildiginda da sutyen kisitlamasi olacak mi arastirdin mi?
bilgilerini paylasir misin?

silikon cıkarıldığında sarkma yaşandığını bir cok doktordan duydum.bunun icin ayrıca bi toparlama islemi gerekiyor.bu da yine iz demek.

Xss cikartirdin mi?

Xss cikartirdinmi acaba bende cikarttirmak istiyorum ama sonrasinda nasil olucak kararsizim

X