Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bir ömür mutlu etsin inşallah.heyecanınız aşkınız hiç ama hiçç bitmesin.
çok güzel rabbim mutluğunuzu bir ömür boyu daim etsin
amınnn cok sglun canlarım :asigim::asigim::asigim:Allahım mutluluğunuzu daim etsin......
sgl ablam spormu :kedi: yapmam merak etme :jeyyar:Nice mutlu yıllara olsun essecim kaydirigubbakcemile3
Sevdiklerinle ve ailenle birlikte daha mutlu sağlıklı günler olsun
Aşkınız ve sevginiz bir ömür boyu sürmesi dileğimle :asigim:
Sen bugün fazla spor yapma emiiiiii :jeyyar: delikafadulden delikafadulden
benden cok daha mutlulukla nasıp etsın ınss cok sglll:) Ne güzel Allah herkese nasip etsin..
cnm benım cok ama cok sglll :)) kardesınle aynı gun ohh artık unutmassın benım evlılık yıldonumlerımı :)) cnm benım kardesınd ebendne cok dahamutlu olsun
tebrik ederim essem cok sevindim senin adina
cifte mutluluk yasiyorum bugün kizkardesimde nikahlaniyo
:teytey::teytey::teytey:
yuvanizdan
ask
sevgi
saygi
huzur
mutluluk
bol kazanc ve bereket
hic eksik olmasin insallah
rabbim sizi ayirmasin essem
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin cnm cok sğl :asigim:ömür boyu mutluluklar
Allah mutluluğunusu bozmasın
amın benım hepımızn mutluluhu huzuru daım olsun canım benım:asigim::asigim:alkisalkisalkis es-semmm canım nice nice uzun şeker yıllara canım dilerim,aşkının ömür boyu herşeyi olursun,oda senin tabi :asigim:,allah ayırmasın tatlım :1hug:
a.s.
:kedi: aminn tesekkur ederı mcok sglun:asigim:Allah ayirmasin
cok tesekkur ederım :asigim::asigim:tebrik ederım :)
ömür boyu mutluluklar :)
cnm benımm cok ama cok sğlallah ayırmasın allah sağlıkla huzurla bir ömür sürdürsün cnm
33.yıldönümünüzü de sağlıkla huzurla mutlulukla kutlamayı nasip etsin rabbim
sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun cnm benim kankammmmopuyorumnanaktan
ıns cnm rabbım ogunlerı gostersın bana ve sızleredee ınşşş :Saruboceq::asigim:ay ne güzel yaa inşallah 30. ve daha ileriki yıllarınızıda böyle kutlarsınız canım...
bir ömür mutluluklar nasip etsin Allahım
sağlık ılee hepımızn yuvası mutlu huzurlu olsun inş :asigim: cok tesekkur ederımMutluluğunuz katlanarak devam eder inşallah,sağlık ve huzurla nice senelere....:1hug:a.s.
Rabbim nice nice uzuuun seneler geçirmeyi nasip etsin inş...
mutluluğunuz aşkınız ağız tadınızın ömür boyu katlanarak sürmesi dileğiyle :Saruboceq:
rabbim mutluluğunuzu bir ömür boyu daim etsin yuvanızdan huzur mutluluk sağlık hiç eksik olmasın inşallah
tütü maşşallah allah bozmasın,yuvalar bozulmasın.ne mutlu bi olay bu..
cok sgln sevdıklerımız ve kk ıle beraber bır omur boyu ):)))Sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu nice yıllar diliyorum...
sevgiler...
ŞenizŞeniz:asigim::1hug::lepi:alkisalkisalkishihoyyyt:teytey:a.s.
cok tesekkur ederım:kedi::asigim::asigim:
bizimde 2 hafta önce 1 yılımız doldu aşkımla ama hala çekirdek aile olamadık tüp bebek tedavisi görüyoruz inş oda olur aşkımızın meyvesini tatlı tatlı severiz allah herkeze ömür boyu mutlu huzurlu çoluklu çocuklu yuvalar nasip etsinnn
esse olum demek üç yıl oldu he ..bir yastıkta kocayın inşallah...daha nice senelere..opuyorumnanaktan
cnm esım bunu bana hep der'' İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine
Senin varlığını koyduğumda
Anladımkı ben her şeye sahipmişim!
ÇÜNKÜ SEN HERŞEYE BEDELSİN
essem bayıldım bu lafına yahu.
umarım eşin sana ömür boyu bunu düşündürür.muhabbetiniz aşkınız saygı ve sevginiz her geçen gün artar hiç eksilmez inşallah.daha nice yıllara sağlık ve mutlulukla beraberce ulaşırsınız inşallah
cok sgl cnm benım sende sevdıklerınle hep mutlu ol inşş :asigim:tebrikler canım.bir yastıkta kocayın inşallah.
mutluluğunuz daim olsun
esse cnm evlilik yıldönümünü kutlarım allah daha nice seneler nasip etsin eşinle beraber hep mutlu olursun inş sevgiler..a.s.
tesekur ederım canlarım hepımıze bır omur boyu sevdılerımız ıle mutluluklar:))Allah nice 3 seneler devirmenizi nasip etsin
oy kartaliçem inşallah yukardaki resimdekiler gibi mutlu huzurlu yaşarsınız bi ömür boyu...