- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
güzel liste olmuş yine
zaten başına geçildi mi her iş yapılıyor önemli olan totoyu kaldırmak(kendi açımdan yani)
aze kaç m2 için geçerli bu süpürge açmak ve yer silmek? Benim ev küçük ama çok daha uzun sürüyor. hele yer silmek mümkün değil 15 dk olsun... hem de dip köşe.. kafam karıştı
aze kaç m2 için geçerli bu süpürge açmak ve yer silmek? Benim ev küçük ama çok daha uzun sürüyor. hele yer silmek mümkün değil 15 dk olsun... hem de dip köşe.. kafam karıştı
Dşp köşe değilde günlük temizlik gibi olmuş.Bazı detaylar hariç ama adamakıllı bir temizlik 100 metrekare için 4 saat sürer ütü yemek hariç.
Camlarda hariç
canım büyük evin işi çok gibi görülür ha çok ama küçük evde iş yapmak daha zordur
eşya çek sil kanepelerin arasından atla
mutfak küçükse benim mutfak gibi tezgahta bardak olsa dağınık görünür çünkü dar
mesela ben mutfak aksesuarlarını çok severim ama yer yok ha küçük asma raf yaptırsam olu fakat ozamanda minnacık yerde tüm yemeğin buharını toplayıp yağlanacaklar
bunun gibi neler.. dediğim gibi küçük evde iş daha zor ve yorucu
canim temizlik 3 e ayrilir
gunluk temizlik
dip kose temizlik
buyuk temizlik
gunluk yaptigimiz
yemek bulasik
wc lavabo
toz almak vs
dip kosenin gunlukten farki ilave olarak (haftada 1-2 kez yaptigimiz)
balkonlarin yikanmasi
supurge acmak
dip kose silmek
buzdolabinn duzenlenmesi
masa ve sandalyelerin silinmesi vs
buyuk temizlik(ayda 1 falan yaptigimiz)
halilari
koltuklari
camlari silmek
perdeleri yikamak vs
o yuzden bu temizlik dip kose temizlik sayilir bence sonucta haftada 1-2 kez camlar silinmez en azindan ben silmiyorum
cok bilmis konusmusum he
evet oldukça bilmiş konuşuyorsun ...
bi dakka bi dakka siz ayda bi halımı siliosunuz?
ben 6 ayda bi yıkmaya gönderiorum etrafımdaki herkes ama herkes napıosun sen falan diye üstüme üstüme geliyo bunu duysalar kalpten giderler heralde:)
hele mutfak halımı 3 en fazla 4 ayda bi yımaya veriorum:) kociş isyanlarda mutfak halımı 7.5 tl ye yıkıolar valla ne yalan söl
m benimde işime gelio veriorum mis gibi olup gelio 7.5 tl nedirki?
6 ayda halımı yıkanır ya..bana inme incek şimdi..ayda bir silme işini zaten şaka kabul ediyorum..arkadaşlar kafam rahatlasın diye foruma takıldım ama strese girdim ya... dün gece gördüydüm bi topikte " toz güzeldir,ahşabı korur..diye başlıyodu..bayıldım..:)
bi dakka bi dakka siz ayda bi halımı siliosunuz?
ben 6 ayda bi yıkmaya gönderiorum etrafımdaki herkes ama herkes napıosun sen falan diye üstüme üstüme geliyo bunu duysalar kalpten giderler heralde:)
hele mutfak halımı 3 en fazla 4 ayda bi yımaya veriorum:) kociş isyanlarda mutfak halımı 7.5 tl ye yıkıolar valla ne yalan söl
m benimde işime gelio veriorum mis gibi olup gelio 7.5 tl nedirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?