boşalacağını bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım çok korkuyorum sizce hamile kalır mıyımNeden kendinize bunu yapıyorsunuz ki ya önceden tedbir alın yada partneriniz korunsun ertesi gün ilacı hormonları kötü etkiliyor
valla haklısınız ne desenizOff hormonlarinin icinden gecmissin. Bu nasil bir cesaret korunmasiz iliski yasiyorsunuz anlamiyorum. Bin tane hastalik var sonra buraya hpv olduuum diye agliyorlar.
Bu adamla hala sevgili misinizboşalacağını bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım çok korkuyorum sizce hamile kalır mıyım
Bilmiyirum bir daha ki sefere daha dikkatli olun boşalma olmasa bile hamile kalma ihtimali oluyorboşalacağını bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım çok korkuyorum sizce hamile kalır mıyım
Kürtaj olsan. Hatta doğursan daha az uğraşırdın. Şimdiden geçm
bu sorundan sağ selim kurtulabilirsem olmayacağım sadece bu konu yüzünden konuşuyoruzBu adamla hala sevgili misiniz
Bilinmeli bi şey mi? Prezervatifsiz giriyosa var iste ihtimalboşalacağını bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım çok korkuyorum sizce hamile kalır mıyım
haklısınız artık ne söyleyeceğimi bilmiyorum stresten reglimin geleceği varsa da gelmeyecek bu gidişleBilinmeli bi şey mi? Prezervatifsiz giriyosa var iste ihtimal
Umarım ayrılırsınızbu sorundan sağ selim kurtulabilirsem olmayacağım sadece bu konu yüzünden konuşuyoruz
yumurtlama döneminde değilmişim baktım ama ne kadar fayda sağlar bu bilmiyorum çok haklısınız gerçekten şu an çok pişmanım zaten ne yapacağımı da bilmiyorumİçe boşalma durumunda ertesi gün hapına rağmen gebe kalma riski var. Yumurtlama döneminde denk geldiyse hap etki etmeyebilir. Aktif cinsel hayatınız varsa ve gebe kalmayı düşünmüyorsanız korunmayı partnerinizin insafına bırakmamalısınız. Kondom zaten şart olmalı ama hadi takmadı başka bir yöntemle korunmalısınız.
kesinlikle tövbe ettimUmarım ayrılırsınız
Haptan gelmeyecek önceliklehaklısınız artık ne söyleyeceğimi bilmiyorum stresten reglimin geleceği varsa da gelmeyecek bu gidişle
hamilelikten gelmemezlik yapmasında haptan olsa da olur diyecek durumdayımHaptan gelmeyecek öncelikle
Kusura bakma ama bu duruma düşüne kadar keşke ilk başta önlemini alsaydın ya. 2 tane ertesi gün almak nedirhamilelikten gelmemezlik yapmasında haptan olsa da olur diyecek durumdayım
haklısın keşke alsaydım önlem, hap yan etki yaptığı için mecbur aldım alman gerekiyor dedilerKusura bakma ama bu duruma düşüne kadar keşke ilk başta önlemini alsaydın ya. 2 tane ertesi gün almak nedir
Bundan sonra tedbirli olursun umarımhaklısın keşke alsaydım önlem, hap yan etki yaptığı için mecbur aldım alman gerekiyor dediler