arzum77 MEMETÖR :)) Pro Üye Yemek Yarışması 15 Ekim 2010 16.012 8.835 498 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi arzum77 #261 seval_85 .!.: Merhaba yorumlarınızı okudum da revızyon kıme oldunuz acaba sorunlarınız çözüldü mu Genişletmek için tıkla... Merhaba, doktorum Hasan Fındık. Evet. Çok şükür rahatladım
seval_85 .!.: Merhaba yorumlarınızı okudum da revızyon kıme oldunuz acaba sorunlarınız çözüldü mu Genişletmek için tıkla... Merhaba, doktorum Hasan Fındık. Evet. Çok şükür rahatladım
arzum77 MEMETÖR :)) Pro Üye Yemek Yarışması 15 Ekim 2010 16.012 8.835 498 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi arzum77 #262 kavinx .!.: Merhaba benim burun ameliyatımın üstünden 15 gün geçti. Burnumun içine baktığımda tamamen kapandığını, nefes alıp verdiğimde açılan küçük bir delik olduğunu görüyorum. Bunun nazal valv darlığı olma imkanı var mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Çok erken süreçte siniz, burnun içi ödem doludur. Daha çok erken endişe etmek için. Geçmiş olsun
kavinx .!.: Merhaba benim burun ameliyatımın üstünden 15 gün geçti. Burnumun içine baktığımda tamamen kapandığını, nefes alıp verdiğimde açılan küçük bir delik olduğunu görüyorum. Bunun nazal valv darlığı olma imkanı var mı sizce ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Çok erken süreçte siniz, burnun içi ödem doludur. Daha çok erken endişe etmek için. Geçmiş olsun
K kavinx Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2017 200 53 48 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi arzum77 #263 arzum77 .!.: Merhaba. Çok erken süreçte siniz, burnun içi ödem doludur. Daha çok erken endişe etmek için. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm
arzum77 .!.: Merhaba. Çok erken süreçte siniz, burnun içi ödem doludur. Daha çok erken endişe etmek için. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm