3. PRP 0 YUMURTA

Çok sevindim adına o 4 yumurta inşallah hepsi döllenir. Ve sana evlat olur amin yaş kaçtı acaba

İnşallah bu yeni tedaviden olumlu sonuç alırsınızYaşınız kaç acaba ve hangi merkezde başladınız tedaviye

İnşallah bu yeni tedaviden olumlu sonuç alırsınızYaşınız kaç acaba ve hangi merkezde başladınız tedaviye
30 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorum İstanbul Maslak Acıbadem- Bülent Tıraş'ta başladım tedaviye arada Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi Hadan Tahsin Sanisoğlu'nda da tedavi gördüm ama bu işin piri Bülent Hoca. Şuan yeniden İstanbul'a gitmeye başladım

Yaşınız çok genç her şey yolunda gider inşallahBende Bülent Traş ta tedavi görüyorum takiplerimi Yiğit Hoca yapıyor.İlk görüşme ve transferi Bülent Hoca yaptı bakalım...

Ayy heyecanlı bı bekleyiş hiç test yaptım mı
Hiç test yapmadım salı günü kan tahili yaptırıcam .Transfer gününden beri çok kötüydüm aşırı halsiz bitkin .Dün dışarda bile hiç rahat yürüyemedim hemen yoruluyorum.Her akşamda bir üşüme geliyorAma bugün daha iyiyim ilk defa anlamadım bugün 9.günüm

Az kalmış dikkat et kendine

Ne diyorsunuz harika incir keçiboynuzu kurunu nasıl yaptınız aslan pençesi hayit otunu nasıl içtiniz ve istanbuldaysaniz akapunktur için nereye gittiniz :)

Bugün transfer gününüde sayarsak 10.günüm.1 saat önce fitil yapmıştım ve şimdi sağ kasığımda birden çok ağrı geldi .Lavaboya gittim pembe gibi kan vardıGünlerdir ne kahve ne başka sağlıksız bir şey tüketmiyorum.Tam da markette kafeinsiz türk kahvesi bulmuştum cezveye koyduğumda bir ağrı ve ben lavaboda bu durumla karşılaştım

Hemen negatif düşünme öyle belki iyi ye işarettir.

Hadi ya üzüldüm.cok umutluydu oysaki herşey. Sağlık olsun nasip değilmiş neyse ki dondurulmuş embriyn var
Evet doktorum aradı herşey yolunda görünüyordu dedi rahim ve diğer şeyler.Tek sorun embriyonun genetiğini bilmiyorduk tabi ki dedi .Adette kontrole gidicem .Bir transfer stresini kaldırabilcekmiyim bilmiyorum.Eşime daha az önce söyledim sesi gitti .O kadar masraf acı çekmek bür sürü hormon yüklenmek ne zormuş.Ben o pıhtıları gördüğümde anladım zaten...Bana birisi bu yaşta tüp bebekle bebek sahibi olmak piyangodan yılbaşı ikramiyesi çıkması kadar zor dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…