- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi Melikexxxyyzz
Çok sevindim adınaArkadaşlar tekrar merhaba benim aşı sonrası sıfır gözüken folikül sayım varken incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. Doktorum da bana incirin östörojen içerdiğini günde 2 tane yememin iyi geleceğini söylemişti tedavinin başında. Aslan pençesi, hayıt otu, civan perçemi çay kürü yaptım. Bu arada akupunktur ve nöral terapiye başladım. Diyet ve egzersiz programı derken size yazdıktan sonra hiç adet olmadım. 85 günün sonunda doktora gittim 4 adet folükül gördü. Sevinçten havalara uçtum. Hemen tedaviye başladık küçükte olsa umut verdi doktorum çünkü 3 aydır adet görmemiştim. Sonuç embriyo oluşmadı. Ama adet oldum şükürler olsunbugün kök hücre tedavisi oldum. 3 prp sonrası birde kök hücreyi denemeye karar verdim. Sizinle sonuçları paylaşırım tekrar
Dört yumurta sonrası tüp bebek olumsuz oldu malesef inşallah kök hücre sonrası daha kaliteli embriyolarım olurÇok sevindim adınao 4 yumurta inşallah hepsi döllenir. Ve sana evlat olur amin yaş kaçtı acaba
İnşallah bu yeni tedaviden olumlu sonuç alırsınızArkadaşlar tekrar merhaba benim aşı sonrası sıfır gözüken folikül sayım varken incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. Doktorum da bana incirin östörojen içerdiğini günde 2 tane yememin iyi geleceğini söylemişti tedavinin başında. Aslan pençesi, hayıt otu, civan perçemi çay kürü yaptım. Bu arada akupunktur ve nöral terapiye başladım. Diyet ve egzersiz programı derken size yazdıktan sonra hiç adet olmadım. 85 günün sonunda doktora gittim 4 adet folükül gördü. Sevinçten havalara uçtum. Hemen tedaviye başladık küçükte olsa umut verdi doktorum çünkü 3 aydır adet görmemiştim. Sonuç embriyo oluşmadı. Ama adet oldum şükürler olsunbugün kök hücre tedavisi oldum. 3 prp sonrası birde kök hücreyi denemeye karar verdim. Sizinle sonuçları paylaşırım tekrar
Dört yumurta sonrası tüp bebek olumsuz oldu malesef inşallah kök hücre sonrası daha kaliteli embriyolarım olurAmin çok teşekkür ederim.30 yaşındayım
30 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorum İstanbul Maslak Acıbadem- Bülent Tıraş'ta başladım tedaviye arada Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi Hadan Tahsin Sanisoğlu'nda da tedavi gördüm ama bu işin piri Bülent Hoca. Şuan yeniden İstanbul'a gitmeye başladımİnşallah bu yeni tedaviden olumlu sonuç alırsınızYaşınız kaç acaba ve hangi merkezde başladınız tedaviye
Amin inşallahÇok
Çok gençsin olur bebeğin. yeni tedavin de inşallah yolunda gider her şey
Yaşınız çok genç her şey yolunda gider inşallah30 yaşındayım 3 yıldır tedavi görüyorum İstanbul Maslak Acıbadem- Bülent Tıraş'ta başladım tedaviye arada Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi Hadan Tahsin Sanisoğlu'nda da tedavi gördüm ama bu işin piri Bülent Hoca. Şuan yeniden İstanbul'a gitmeye başladım
Ayy heyecanlı bı bekleyişYaşınız çok genç her şey yolunda gider inşallahBende Bülent Traş ta tedavi görüyorum takiplerimi Yiğit Hoca yapıyor.İlk görüşme ve transferi Bülent Hoca yaptı bakalım...
Hiç test yapmadımAyy heyecanlı bı bekleyişhiç test yaptım mı
Az kalmış dikkat et kendineHiç test yapmadımsalı günü kan tahili yaptırıcam .Transfer gününden beri çok kötüydüm aşırı halsiz bitkin .Dün dışarda bile hiç rahat yürüyemedim hemen yoruluyorum.Her akşamda bir üşüme geliyor Ama bugün daha iyiyim ilk defa anlamadım bugün 9.günüm
Dün 1-2 market poşeti taşıdım bugündeAz kalmış dikkat et kendine
Dün ve bugün markete gittim 1-2 poşet taşıdım sonra pişman oldumAz kalmış dikkat et kendine
Biseycik olmamıştır sıkıca tutunmustur inşallah embriyocugunDün ve bugün markete gittim 1-2 poşet taşıdım sonra pişman oldumArabada kullandım
Ne diyorsunuz harikaArkadaşlar tekrar merhaba benim aşı sonrası sıfır gözüken folikül sayım varken incir ve keçiboynuzu kürüne başladım. Doktorum da bana incirin östörojen içerdiğini günde 2 tane yememin iyi geleceğini söylemişti tedavinin başında. Aslan pençesi, hayıt otu, civan perçemi çay kürü yaptım. Bu arada akupunktur ve nöral terapiye başladım. Diyet ve egzersiz programı derken size yazdıktan sonra hiç adet olmadım. 85 günün sonunda doktora gittim 4 adet folükül gördü. Sevinçten havalara uçtum. Hemen tedaviye başladık küçükte olsa umut verdi doktorum çünkü 3 aydır adet görmemiştim. Sonuç embriyo oluşmadı. Ama adet oldum şükürler olsunbugün kök hücre tedavisi oldum. 3 prp sonrası birde kök hücreyi denemeye karar verdim. Sizinle sonuçları paylaşırım tekrar
Hemen negatif düşünme öyle belki iyi ye işarettir.Bugün transfer gününüde sayarsak 10.günüm.1 saat önce fitil yapmıştım ve şimdi sağ kasığımda birden çok ağrı geldi .Lavaboya gittim pembe gibi kan vardıGünlerdir ne kahve ne başka sağlıksız bir şey tüketmiyorum.Tam da markette kafeinsiz türk kahvesi bulmuştum cezveye koyduğumda bir ağrı ve ben lavaboda bu durumla karşılaştım
Hadi ya üzüldüm.cok umutluydu oysaki herşey. Sağlık olsun nasip değilmiş neyse ki dondurulmuş embriyn varMalesef test sonucum negatif düşük yaptım 2 tane farklı zamanlarda pıhtıda geldi
Evet doktorum aradı herşey yolunda görünüyordu dedi rahim ve diğer şeyler.Tek sorun embriyonun genetiğini bilmiyorduk tabi ki dedi .Adette kontrole gidicem .Bir transfer stresini kaldırabilcekmiyim bilmiyorum.Eşime daha az önce söyledimHadi ya üzüldüm.cok umutluydu oysaki herşey. Sağlık olsun nasip değilmiş neyse ki dondurulmuş embriyn var