Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik Escada Magnetism aldım, ama diğer ay Roberto Cavalli klasik sarı olanını alıcam kesinlikle. Kokusu çok farklı ve hoş oryantal bir koku. Teşekkür ederim yorumun için:)Roberto Cavalli derim kesinlikle :) özellikle aqua olanını arkadaşımdan denemiştim, çok sevdim ama kış için uygun olmaz. sarısı ve siyahı kış için uygun :)
diğer ikisi herkeste var. herkes gibi kokmayı sevmiyorum :)
cnm kesinlikle roberto cavalli diyorum tereddüt bile etme mis gibi bi parfümRoberto Cavalli Edp, Escada Magnetism, Chopard Casmir.
Üçünden birini alacağım ama hangisini alsam karar veremedim. Sizin yorumlarınızı bekliyorum=)
Cashmere herkeste var demiyelim de, herkeste vardı diyelim, bir 15 yıl önce filan :) yaşı yetmeyenler hatırlamaz.eşittir çok eski ve demode bir koku kimse kusura bakmasın :)
Magnetism fazlasıyla şekerli bir kokuydu diye hatırlıyorum, o da cashmere den biraz daha az demode :)
Bu 3ü arasından kesinlikle cavalli diyorum ben :)
Eskiden hiç sevmiyordum ama şuan merak etmiyorum değil.Sen casmir'i hiç sevmiyorum demiştin?
Artık seviyor musun?
Bu arada casmir kullanan kimse olmadı benim etrafımda bunca zaman.
Yukarıdaki bir üye herkeste var demiş de.
Hiç öyle değil.
Eskiden hiç sevmiyordum ama şuan merak etmiyorum değil.
Ama sanırım yinede almayacağım onu. Bir anlık düşüncenin kurbanı olacak gibi geldi:) Escada Magnetism ve Roberto Cavalli alacağım. Magnetismi aldım bile gerçi.
Bizim bahsettiğimiz Chopard Casmir.
Cashmere denen koku başka galiba. =D
Evet mizudan alacağım orda fiyatıda çok uygun diğer sitelere göre.Ben çok severim casmiri ama çok uç noktalarda bir koku.
Nefret edeni de fazla. O yüzden almıyorum şimdilik. =)
Ama ben de cavalli'yi alacağım mutlaka.
Eyfel'den açığını aldım denemek için.
Orijinalini bilmiyorum.
Açığı bile nefis kokuyor. Gözüm kapalı netten sipariş veririm yani.
Hatta kıyafetime sıkmıştım.
Yatağım cavalli kokuyor şimdi komple. Çok da kalıcı yani. =)
Mizu'dan alacaksın yine değil mi?
Roberto Cavalli Edp, Escada Magnetism, Chopard Casmir.
Üçünden birini alacağım ama hangisini alsam karar veremedim. Sizin yorumlarınızı bekliyorum=)
Escada cok kalıcı canım. Ben Escadaya bayıldım sürekl sıkıyorum hatta şişeyi yarıladım. 2.şişemi alıcam:) süper bir kış kokusu. Ve cokta dikkat cekiyor girdiğin ortamda.dün parfumeriye gittim 2 koku denedım escada magnetism ve lancome hipnose sonra tabiki ben yine chaneli mı alıp eve geldım dus el yıkama vs derken bu sabah işe geldım hala escada kokuyo elımde ne kadar kalıcıymıs kokusu . Acaba onlar deneme amaclı esanstan sürdükleri içinmi böyle kalıcı yoksa bu koku normldede bu kadar kalıcımı şaşırdım
Escada cok kalıcı canım. Ben Escadaya bayıldım sürekl sıkıyorum hatta şişeyi yarıladım. 2.şişemi alıcam:) süper bir kış kokusu. Ve cokta dikkat cekiyor girdiğin ortamda.
Güzel bi kokusu var. Şekerli ama iç bayan yoğun şeker değil. Meyveyle güzel dengelenmiş ve özgünAlayım bundan 2. alternatıf olarak kullanırım madem öyle :) Şimdi bu sabah bu parfumun kokusu burnuma öyle bir gelıyor ki allah allah etrafımda demekkı aynısından kullanan varmıs dedım bir an . Sonra fark ettım kı koku benden gelıyo Başarılı bir parfum
Orjinalini tavsiye ederim hiç pişman olmazsın. Bende 2. Şişeyi alıcam 1 ayda bitti nerdeyse:)escada magnetism ben de açığını kullanıyorum. bitdin orijinali alacağım bayılıyorum bu kokuya.bir de chopard wish indirimde mizu da onu alacağım ikisi 200 tl ediyor gayet uygun fiyat