- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 37
-
- Konu Sahibi Magnolliaa
Tmm canım cok iy oldu bu saolCanım facebookta hayvanseverler sayfası var oraya ilan versen daha etkili olur. 570000 kişilik bir sayfa.
Veteriner almadı.süt amne bul dedi.yer yokmuşÇoğu kedi kendi yavrusu hariç süt vermeyi reddeder. Hatta Allah korusun öldürebilirler bile. Bence en akılcı çözüm bir veterinere götürüp bırakmanız. Ücretini verirseniz sorun çıkmaz.
T
Tmm canım cok iy oldu bu saol
Başka veteriner bulun. Kediler genelde kabul etmez başka yavru. Ne biçim veterinermiş o da.Veteriner almadı.süt anne bul dedi.yer yokmuş
Evet daha önce baktım ccok biliyorum ama şimdi calışıyorum 8 de eve geliyorumİnşallah süt anne bulursunuz bulamazsaniz da şiringayla besleyin sütü suyla yari yariya kariştirmaniz lazim
Biz de iki tane bulduk şiringayla besledik,, kakalarini makyaj pamuguyla masaj yaparak yaptirdik şimdi büyüdüler maşallah çok da tatlilar çok seviyoruz
Şansliymiş bebek kediler sizin gibi insanlara denk gelmişler
Tmm cok tesekkr edermCanım bak bu sayfa, benim patronumda kaç tane yavru kedi buldu getirdi hep buradan bulduk süt anne hiç sıkıntı yaşamadık. Yuvalandırmak içinde burası çok iyi aklında bulunsun. Bütün sitelerden daha etkili burası.
https://www.facebook.com/haysev