• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 3. meleğim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ayrıca nazlım sebep ne diyolar...ne sorun var araştırdın mı...ben artık hamile kalmadan bunun üzerine gidicem genetik araştırma falan ne gerekirse...gebeliğimi riskli gebelik doktorlarına takip ettirecem allah bir daha nasip ederse tabi...yeter artık doğurup doğurup toprağa vermicem o sabileri acılar içinde...azaltma ve düşüğümü de sayarasan hatta 8 meleğim var benim....rabbim de yardım eder inşallah..sen büyük ildesin...ben hep küçük yerlerde olmanın acısını çektim...tabi kısmetten öteye bişey de gitmiyo ama olsun...tedbir bizden takdir allahtan...
.......................

hatta azaltma ve düşüğümü de sayarsam 8 meleğim var benim ....

bayram sabahını evimde gecireyim diye az önce geldim eve eve sığamıyorum hiç bi yere sığamıyorum nefesim daralıyo günlerdir annemlerde kalıyorum eşimde benle beraber napıcam ne edicem bilmiyorum
genetik arastırmalar yapıldı hersey yapıldı son kezde oğlum otopsiye alındı anne yüreğim kanaya kanaya yoladım oğlumu eşiem göndermeyeleim kesecekler dayanamam dedim ama eşim yolladı hep böle olyo sebebini iyice bilelim dedi ben bebeklerden cok sana üzülüyorum bitirdin kendini dedi sanırım 15 -20 güne kadar varsa bi sebep cıkar
benim genlerim sorunlu 2 gende problem var kanımda pıhtılasma var günlük iğne kullanıyorum rahmimde sorun var kemiklerimdede sorun var yetmi,yo gibi b12 olusmuyo vucudumda okadar cok sorun varki bedenimde buna ragmen anne olmaya calısıyorum ama olmuyo ayaga kalkamıyorum hamileliklerimde adım atamıyorum çok agır geliyo gebelikler bana ama ben anne olmak istiyorum hiç dermanım kalmıyo bardak bile kaldırmaya dermanım kalmıyo hamileyken
annemler bayram sonu memlekete götürecekler beni bi türbe varmıs oraya benim gibiler gidiyomus dua edicem bol bol tıbben her yolu denedim bu kez dinen deniycem belki benim çarem budur bilmiyorum artıık bıraktım kendi haline denemediğim yol yöntem kalmadı belkide nasipte yok bebek sahibi olmak bende geri adım attım kaldım olduğum yerde hep kendimi vardır bundada bi hayır diye avutuyorum başka carem kalmadı allaha sığındım
kapadığın kapıları ac rabbim senin herseye gücün yeter senden başkasına muhtac etme beni

ben ilk defa etrafımdaki insanların bu kadar kenetlendiğini gördüm hiç kimsenin elinden bişeyler gelmiyo eli kolu bağlandı herkesin güçleri yettiği kadar bana destek olmaya calısıyo annemler ablamlar eşim annemlerin cevresi eşimin iş çevresi bu kez herkes sustu artık kimse konusmuyo neden demiyolar diyemiyolar artık
bende sustum cünkü hiç birseyi bilmiyorum artık hersey okadar normal geliyoki bana aglıyorum susuyorum konusmuyorum kimse konusmuyo elimden hiç bişey yapmak gelmiyo her tedaviye başladığımda o kadar umutluydum ki simdi nasıl tekrar başlarım nasıl nerden başlarım yapamam artık
artık bebek ismi arastırmayacağım
artık bebek mağazalarını gezmeyeceğim
artık bebek defterini kapadım hayatımda
artık hiç bir bebeği kucağıma almayacağım
artık artık artık......................................
kendi bebğimden başka bir bebeği nasıl alır nasıl sever nasıl koklarım nasıl cennet kokuyo mis kokuyo derim

canım sena ıyı bak kenduıne cok ıyı bak sen onemlısın ............nazlım sende ınşş hersey daha guzel olucak ınş rabbım daha ahyırlısını nasıp etsın sızlere ınşş bı dahakı bayramm cok mutlu olursunuz.............benımde üç melegım var cennette kayıp cok zor artık son denemem dedıgımde rabbım üç kız nasıp egttı rabbım sızlerıde cok sevındırsın .......yasınız musaıt oldukca yumurtanız oldukca demneyın umutlarınız sönmesın ınşşşşşşşş veren rabbım herseye kadırdır o duyandır b ılendır ..........bu ımtıhan elbet gececek ınşşşşşşşş mıs kokulularınızı sevvecegınız gun yakındır
bayramınızı kutlamak cok zor bılıyorum yuregınız yaralı aynıu duyguları bende yasadım cok zor cunku ...............ınşş hersey cok guzel olucak bol duaaaaaaaaaaaaaaa

nazlım yazını okuyunca çok üzüldüm , diğer bebeklerini ve kaybedişinide biliyorum canımm ..Allahın takdiri canım ,Rabbimin hikmetinden sual olmuyor kader işte , Hangi günahımın bedeli bu diye harab etme kendini canım sadece büyük bir imtihandasın çok büyük bir imtihan..Rabbim sana ve tüm melek annelerine sabırlar versin .. Rabbim yüzünü güldürecek bir mucize nasip etsin sana inş..

Canım çok büyük geçmiş olsun allah sabır versin.Ne diyeceğimi bilemiyorum üzülme desem üzülmemek elde değil.Allah bunların münafakatını mutlaka verecektir tez zamanda sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip eder inşallah.Dualarım seninle...

nazlım senin yazılarını okudukça kahroldum bitiiimm gözlerim doldu dolu boşaldı... Allah en kısa zamanda evlat nasip etsin diye el kaldırıp Allahıma dua ettim hem sana hem bu acıları yaşayanlara hemde 2 evladını kaybetmiş kendime.... bende ikizlerimi 28 haftalık dünyaya getirdim 1 oğlum 3 gün bir oğlum 22 gün yaşadı meleklerim beni bırakıp uçup gitiii... benimde mutluluğum sevinçlerim umutlarım onlarla uçtu gittiii. 2.Tüp bebek tedavimde hamile kalmıştım ne sevinç sen seviç havalardaydım sonra 3 ayıma geldiğimde kabus dolu günler beni buldu sürekli düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi olduğu söylenerek haftanın 3 gününü hastanede geçiriyordum tam 24 hafta olunca kanamalarım şikayetlerim durmuştu tamam dedim meleklerim beni bırakmayacak herşey yoluna girmişti takii 28+2 oluncaya kadar o gün bir huzursuzluk vardı karnımda bebeklerimden 1 tanesi eşinden ayrılmış kanamam şiddetlenmiştiii durdurulamıyordu artık hayati tehlikem başlamıştı ben ölüceğimi söyleyip sezeryane girmek istemediğimi söyledimmm sonra bana sakinleştirici iğne yapıp apar topar sezeryane aldılar uyandığımda herşey bitmişti.. önce bebeklerim iyi olduğu söylenildi sonra kötüleştiği sonra ciğerleri gelişmediği derken 1. cisini kaybettim yavrumun acısını hafifletmeye çalışırken 18 gün gün sonra diğer bir telefonla yıkıldım bebeğinizi kaybettik gelip alın........... Allahım nasıl bir bıçak saplandı kalbime çok ümit vermişti bana 2. bebeğim bu benimle kalacak demiştim inanmıştım ama oda kardeşinin yanına gitmeyi seçti. (Şimdi nasılmıyım 1 sene oldu hala durgun,suskun,hayata küskün başkalarının bebeklerine imrenerek bakan birisi)

mutlu olmak çok geçmiş olsun canım sana da...ilk gebelğin miydi bu?ne teşhis kondu..

Benim sorunum polikistik over eşimde sperm azlığı var o yüzden tüp bebek dediler ilk denemem başarısız oldu 2.denememde 3 embriyo transfer ettiler 1 tanesinin kesesi küçüldü kayboldu ikizlerimide 28 haftalık doğurdum erken doğum sebebim ikizlerin birtanesi karnımda eşinden ayrıldı mecburen doğuma alındım

Canım benim inan bende senin kadar üzgünüm anlayabiliyorum seni Allahım kararlamıştır zamanını vazgeçme sakın güçlü ol dua et rabbime en hayırlısı olan seninle gelecektir inşallah ...

Back