Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerim ayaklarım titriyor.riskli çıkmış.amniyosentez yaptırmam lazımmış.ne yapmalıyım.riski varmı.yardım edin ne olur yaptıran varmı.allahım yardımet:çok üzgünüm:
sağolun kızlar biraz daha rahatladım sayenizde.sevcecim eniştem ama ben senin şu anda doktorunum hiç bir hastamı riske atmam.kendin eşinle karar vermelisin diyor.eskisi gibi riskli değil diyor dediğiniz gibi kolay bir işlem diyor.benim korkum sonuçları bekleme aşaması nasıl bekliyecem.5 aylık oluyor birşey çıkarsa ne yaparım.allaha dua etmekten başka yapabileceğim yok sanırım.çok sağolun kızlar sağolun.
çok sağolun kızlar ama.inanın kendimde değilim.ona birşey olmasın ne olur allahım.ikili testlerim iyi çıkmıştı.3lüyü yaptrmayan oluyormuş.amniyosentez yapmalıyım..ne yapıcamm
Canım arkadaşım öncelikle sana sakin ol diyecegim ama tabikide çok zor bir durum aslında genelde ikili testi iyi olanların 3 lü tarama testide iyi çıkıyor bunu da biliyorum ama olsun şimdi sakın 3 lü tarama testi kötü çıktı diye hemen daha ortada fol yok yumurta yokken hemen bu üzüntü nedir?
benim 3 arkadaşım bu testi yaptırdı evet tamam riski var ama bu işlemi gerçekten çok iyi yapan bir dr bulman lazım enişten bu konuda iyi mi peki?
ayrıca arkadaşlarım bebeklerini yitirmediler bu işlemi yaptırdıktan sonra 2 3 gün bol su içmen lazım yapılacak yerde iyi bir bakım lazım igne de yapıyorlar bir arkaşıdamın bebekleri ikizdi hatta ve arkadaşlarım ın aldıgı sonuçlar yani 3 47 gün sonra aldıkarı sonuçlarda herşey belli olmuştu bazı sonuçları yurt dışına gönderiyorlar 15 gün gecikmesinin nedeni bu ama erken çıkan sonuçlardada herşey buyuk ihtimalle belli olmakta kendini sıkma oldu mu canım benim yerimseniben inşaallah herşey çok iyi olacak allahın izniyle amin:1hug: