- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kolay değil biliyorum amaahh oyle zorki suan tum olasiliklari dusunuyoruz. olursa nolur olmazsa diye.. hayat cok zor mucadele..bu tip bebeklerin sorunlari cok fazla gelisim geriligi zeka geriligi kalp sorinlari toplumda dislanma vs.bir ise de giremiyorlar..kim arakasinda olacak surekli..herseyi dusunmek zorundayim mecburen.. cok yipratici bir durum..
Burun ve ense ölcumu nasil?yastan dolayi da yuksek cikmis olabilir.ben35 yasindaydim gebeligimde doktorum 2li 3lu yaptirma risk yuksek cikar caninnsklir dedi.nifty yaptirdimerhaba arkadaslar. 17 haftalik gebeyim 2 gun once 3 lu tarama testim 1:142 riskli cikti yani down sendromu riski.. 40 yasindayim..2.bebegime gebeyim. dr aminosentez yada nifty testi dedi. nifty yaptirdim kan alindi. sonucu bekliyorum.aglaya aglaya harap oldum.cevrenizde bu tarz bisey yasayan varmi paylasirmisiniz.moralim.cok bozuk.
Ağlamayın ne olur bnm teyzem de tarama testinde bebek özürlü denildi insana benzemeyen bir bebek doğacak denildi hemde %98 %99 özürlü denildi teyzem sıkıntısından erken doğum yaptı ya sonuç ? Bebeğimiz gayet sağlıklı doğdu azıcık ensesi kalın ama oda genetik den dedesine çekmiş :) Allah'ım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sadece dua etmerhaba arkadaslar. 17 haftalik gebeyim 2 gun once 3 lu tarama testim 1:142 riskli cikti yani down sendromu riski.. 40 yasindayim..2.bebegime gebeyim. dr aminosentez yada nifty testi dedi. nifty yaptirdim kan alindi. sonucu bekliyorum.aglaya aglaya harap oldum.cevrenizde bu tarz bisey yasayan varmi paylasirmisiniz.moralim.cok bozuk.
Aynen siz gibi düşünüyorum bu yüzden test yaptırmadım insanlara kabir azabını yaşarken çektiriyorlaryuzde yuz sonuç vermeyen protokol ıcabı ve ticari amaç taşıyan gereksiz bir test bana gore.manevı olarak da hamıleliği zehır eden ama sonucunda gayet sağlıklı doğan bebekler oluyor.yanına kalan sterslı bır gebelık ve stresten etkılenen bır bebek.ben hiç birini yaptırmadım.fazlasıyla yanıltıcı bır test..allah korusun oyle olacak olsa bıle ben kıyamam o cana .o halde test hangi yonden bakılırsa bakılsın elde kalıyor.şu karından sıvı alma olayına gelınce o dahada rısklı.bebeğin sakat doğma ıhtımalı daha yuksek.bu seferde denılecek kı baaakk tarama testı yanılmadı.karından su alınmasını kobay olarak algılıyorum ben.deney gibi.fıtrada aşırı mudahale edıldiği surece sorunlar daha çok artacak ve her soruna ayrı bır tıbbi mudahale edılecek ..hem maddı hemde manevı anlamda yıpranılacak.elde kalan yıne sıfır.
yeni yaptirmissin sende..sonucun ne cikti..bende nifty sonucu bekliyorum..allah yuzumuze baksin acisin..Bende ense kalinligindan dolayi 3 hafta once kadar yaptirdim nifty test.icini ferah tut insaallah iyi sonuclar gelecektir.
burun ve ense icin bir test demedi. nifty sonucunu bekliyorum suanBurun ve ense ölcumu nasil?yastan dolayi da yuksek cikmis olabilir.ben35 yasindaydim gebeligimde doktorum 2li 3lu yaptirma risk yuksek cikar caninnsklir dedi.nifty yaptirdi
aynen iste her olasiligi dusunuyor insan. teyzem sadece fiziki engelliydi is guc yapabiliyordu..anneannemle kalaiyordud..pespese olduler. herkes iyiki oda oldu dedi yoksa kim bakacakti dediler dusunun..ki teyzem akli basinda biriyken bu soylendi.. ve down sendromlu cocuk zaten zeka gelisim motor becerilwri vs hesey dusuk..yani coook zor..Yaşınızdan dolayı çıkmıştır.
Büyük konuşmayayım ama ben aldırırdım sanırım ya.
İşin vicdani boyutunu düşünerek.
Bana,babasına birşey olursa ona kim bakar düşüncesiyle.
Burun ve ense õlcumu ultrasonla yapilir 12.haftada.aslinda iyi bir peinatologa gitseniz keskeburun ve ense icin bir test demedi. nifty sonucunu bekliyorum suan