Merhaba arkadaşlar, yaşım 38, 2.bebeğime 15+5 haftalık hamileyim. 12+4 haftamızda ikili test yaptırdım. Nazal kemik oluşmuş, ense kalınlığı 1.5-di. Fakat 13+4 haftadayken kan sonuçlarım belli oldu, bir tek biolojik test 1:59 riskli çıktı. Doktor yaşına göre normaldir değerlerin dedi, ama yene de risk var. Istersen NIFTY yaptır dedi. Risk var sözünü duyunca darmadağın oldum. Eve nasıl vardım bilemedim. Aynı gün akşama kadar internette araştırdık bu testi, yaptırtmak için karar verdik. Gerçi sonuç ne olur olsun bebeği aldırmak gibi niyyetimiz yoktu, sadece bir an önce netleşsin istedik. Akşama doğru aradık gelip evde benden kan aldılar, 2100tl ücret ödedik. Sonuçlar 10 iş gününe çıkıyormuş. Hayatımın en zor bekleyişi oldu bu 2hafta. Bir ben bildim neler çektiğimi bir de Allah. Sadece duadan başka elimden gelen bir şey yoktu. Nihayet dün sonuçlar geldi. Incelenen parametrlerde yüksek risk saptanmamıştır. Yani hepsi düşük riskli, sonuç temiz çıkmış. Sadece şükürler olsun Allahıma deyip sevinçten ağlayıp 23 aylık kızıma sarıldım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Sadece bu durumu anlatma sebebim, belki benim yaşadıklarım birisine teselli olur. Boşuna benim gibi stres yaşamaz. Hakkınızı helal edin. Daha doğumuma kaç aylar var. Inşallah sağsalim alırım bebeğimi kucağıma. Hamilelere sagsalim yavrularını kucaklarına almayı, hamile olmayanlara ise Rabbim tez bir zamanda hamile kalmayı nasip etsin